Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   2 dragony solo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20712)

Shihan 23-12-2004 14:46

2 dragony solo

KOMENTOWAĆ PLX ! (jeśli sie spodoba to umieszcze z 2 gsów solo)

niestety trzeba troche poczekać aż zdjęcie sie pojawi ;( ... transfer
link:

WESOŁYCH ŚWIĄT !! :) 8o

btw.
loot to oczywiście jakiś szajs ;c

P.S
screen umieszczony na koncie mojego kolegi - Pozdrawiam Amken ;D

Chopkers 23-12-2004 14:49

moge ci tylko pogratulowac eq i skilli na tym lvlu.

branie z jedno rczna bronia 2 dragow solo , na takim lvlu to jest nawet duzym wyczynem

Me first

metiu 23-12-2004 14:50

No, ladnie na 29 lvl. 2 dragi solo :), gratz i gratz skilli :) Ile uh poszlo ?
Btw. Ja dzisiaj zsolowalem 1 dragga, na 16 lvl. palkiem przy skillach 51 dista :)

Nocny koszmar of danubia 23-12-2004 15:13

A ja moge porgratulawać ci wszytkiego czyli Skilli ,EQ Solo ,dwych dragów .a teraz powiec ile uhów poszło ?? Moim zdanie tak gdzieś około 10-15

Stachumixer 23-12-2004 15:36

Spox

Skile OK , eq też , wyczyn niezly , ale gdybys sie tak nie ustawil do wiecej uh by poszlo i bylo by troche trudniej. Ogólnie SPOX.

Lord Dreathan 23-12-2004 15:37

hmm.. Ładny fake z tym eq (krzywo wkleiłeś) (g arm, r helm)

metiu 23-12-2004 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
hmm.. Ładny fake z tym eq (krzywo wkleiłeś) (g arm, r helm)

Rzeczywiscie fake, zle wklejony rh i g-arm...Tyle ze to nie jest chyba fae eq tylko :P Zycie smoka ktorego leje jest zbyt ciemne :P

Hard powraca 23-12-2004 16:12

Hmmm... :confused: jesli to naprawde fake to gratulacje B) a jesli to nie fake to rowniez gratz :p skille jak na ten lvl ladne ale nie nadzwyczajne za to sprzet full wypas.

traczuu 23-12-2004 16:26

Więc powiem że ładny fake.... 90% tu jest powklejane i na powiększeniu to bardzo dobrze widać...... Niestety nie zabłysnąłeś na tym forum... żałosne jest to, że 90% obrazka nie jest Twoje... Na tym levelu i z tymi skillami nie możliwe jest zsolowac 2 dragów przy TYLKO 8 UHach.....Impossible....następnym razem rób bardziej prawdopodobne faki.... Bo szybko Cię bedą wyśmiewać, jak się zorientują.... a najbardziej widoczny to jest Smok na żółtym hp że wklejony oraz RH bardzo bardzo krzywo.......

Magiczny kruk 23-12-2004 16:44

lol

lol jeszcze raz lol ten kto mowi ze g-armor jest krzywo w klejony chyba nikgdy nie widzial g-armor'a na sobie on zawsze tak krzywo lezy -.- to samo z royalem

traczuu 23-12-2004 16:50

Ja i tak wiem swoje :p

Shihan 23-12-2004 16:51

-.-

golden armor i rh zawsze sa tak krzywo ... chyba nikt z was tego nie widzial :/ ? Przyjrzałem sie paskowi życia i nie wiem o co wam chodzi,

btw. przyznaje sie do jednego ... nie zeszło mi 8 uhów ;P

@up
mam ci wyslac to zdjecie w bmp ?
a zobacz sobie jakies ssy z rh i g armorem ... to jest normalne ustawienie

Magiczny kruk 23-12-2004 17:18

sprawdzilem pasek zycia i jest dobry a g-armor i royal jest tak jak wyzej napisalem.
btw sprawdzie sobie na fake makerze Besna www.thefakemaker.prv.pl

megi_pl 23-12-2004 19:41

http://www.thefakemaker.prv.pl/ tak sa zle wklejane :P porownalam moj armor z tym na stornie i byl zle wklejony :P

sir van bury 23-12-2004 20:08

ejj
Jak się przy tym nicku robi obrazek??
Bo nie wiem :(

metiu 23-12-2004 20:23

Hmm, rzeczywiscie g-arm i rh sa na swojim miejscu :) Sorry za posadzanie cie o fake, ale dalej nie pasuje mi ten pasek hp i pasek imienia draggnka :P

Shihan 23-12-2004 21:13

nie ma sprawy Metiu ale reszta nadal bedzie sie upierac przy swoim bo nigdy nie widzieli g armora i r helmet ... co do paska zycia to nei wiem nadal o co wam chodzi bo to NIE JEST FAKE ! taki kolor ma dragon przy tej ilosci zycia ! nie wierzycie to ubijcie draga -.-

Hengar 24-12-2004 10:30

Ale powinnien NIC nie obrywac, nie jest mozliwe by ktos z takim eq + skille i tarcza dostawal z lapy ;]

Magiczny kruk 24-12-2004 15:03

thx

thx za pozdro a ty megi sie nie wymadrzaj bo nie masz g-armora masz tylko c-set :P

metiu 24-12-2004 15:27

Hmm, mi z paskiem zycia gra wszystko tyle ze jest troche zaciemny :P Ale to moze caly screen przyciemniony ;]

Shihan 24-12-2004 16:18

@Hengar
co do hitów to nie wiem czy zauważyłeś ale ja walczyłem na BALANCED w dodatku kiedy blokowałem hit z od jednego draga to zazwyczaj drugi wchodził, oprocz tego skad mozesz wiedziec czy obrazenia był z łapy czy z ognia :/ ?
@Metiu
nadal nie widze nic dziwnego w tym kolorze :/
@Megi
poprostu n/c najbardziej to ty sie lubisz wymądrzać jak nic nie wiesz ...

japa21 24-12-2004 16:27

???

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magiczny kruk
lol jeszcze raz lol ten kto mowi ze g-armor jest krzywo w klejony chyba nikgdy nie widzial g-armor'a na sobie on zawsze tak krzywo lezy -.- to samo z royalem

Hmmm, wtedy wygląda to, jakbyśmy mieli krzywą głowę ;p.

Przemas 24-12-2004 21:08

FAK ! a dlaczego ? nie masz wciśnietego przycisku skills a masz skille na cały ekran prawie LOL

Isair of Xel'Rash 24-12-2004 22:57

Dla mnie super wyczyn

Fajny stuff masz jak na ten level

------------------------------

Teraz z południa nadciąga burza, a dłoń Pana Zniszczenia sięga, by zniweczyć dzieła Starożytnych. Przelewają się piekielne fale - gotowe, by zmiażdżyć brzegi śmiertelnego świata, potopić ludzi: winnych i niewinnych jednako.

-------------------------------
LESZCZ tak na mnie mowia
B) B) B)

Dark Pally 25-12-2004 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemas
FAK ! a dlaczego ? nie masz wciśnietego przycisku skills a masz skille na cały ekran prawie LOL

Zgadzam się z tobą w 100%
Plus jeszcze golden armor jest za bardzo wklejony na lewo, a rh na prawo, ot co ;)

Shihan 25-12-2004 14:27

Już wiem czemu były te błędy z kolorami ;/ plik był zapisany w złym formacie ... Już go nadpisałem i jest chyba dobrze, a co do g armor i rh to mylicie sie bo ten zestaw jest właśnie tak skrzywiony jeśli nie wierzycie poszukajcie jakiś innych screenów z tym eq!

Voltar 25-12-2004 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemas

Me n00b plx plx? Zakładka Skills jest włączona, tyle, że przycisk znajduj się nad EQ :baby:

Przemas 25-12-2004 19:24

zakładka jest wyzej ale przycisk nie jest wcisnięty :)

Ufocznik 25-12-2004 19:24

Doprawdy nie wiem o co wam chodzi... Rh lezy tak krzywo, g-ar tez a pasek zycia u draga jest w normalnym kolorze -.- jedyne co mnie zaciekaw ilo przecinek w expie... jakis taki dziwny, ale moge sie mylic xD

SoBo 25-12-2004 19:35

przepatrzyłem swoje ssy i g-arm zawsze leżał prosto, zaś rh jest naturalnie przesunięty ciut w prawo zreszta jak większość hełmów ;)

K!M!R@$ 25-12-2004 19:51

to nie mozliwe zebys mial taki dobry eq chyba zebys byl na antice ale musialbys duzo zbierac pozatym widac ze sa krzywo wklejone rzeczy czyli FAKE!!

FLO 25-12-2004 23:44

eh musze napisac bo takie amatorstwo mnie az boli :<
fake z kilku powodow:
1.Golden Armor- krzywo wklejony
2.Royal Helmet- ja tam widze tlo jakie jest widoczne kiedy nie mamy na sobie zadnego helmu
3.Demon Shield- po prostu ucioles go na dolnej krawedzi :<
4.Gs- tez jakis taki dziwny a raczka to wogule i gs wystaje poza ramke
5.Niewiem co kombinowales z expem ale jakis dziwny przecinek jest tam :<

Na zakonczenie powiem ze skille srednie - (ja takie na 15 lv mialem-0 ironii plxor) a nawet jakbys mial takie eq to co? odrazu nasuwa sie stwierdzenie "ahh mc i kilku druidow i jazdaa"
ale zeby ci nie psuc opini powiem
gratz zsolowania chociaz niewidze zdjecia z pelnym expem z dragow

wesolych swiat :)

SoBo 26-12-2004 00:33

god... ludzie to nie jest fake, jpg ma to do siebie, że rozmazuje 'lekko' kolorki. czepiacie sie kolesia bo ma dobry (nawet bardzo dobry) stafik jak na swój lvl. mógł przecie dostać od friendów na przykład a Wy od razu - fake...

Shihan 26-12-2004 10:52

@up
Thx ale zawsze znajdzie sie jakis evul noob ktory powie ze to fake bo mam dobry eq ^^

btw

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FLO
eh musze napisac bo takie amatorstwo mnie az boli :<
fake z kilku powodow:
1.Golden Armor- krzywo wklejony
2.Royal Helmet- ja tam widze tlo jakie jest widoczne kiedy nie mamy na sobie zadnego helmu
3.Demon Shield- po prostu ucioles go na dolnej krawedzi :<
4.Gs- tez jakis taki dziwny a raczka to wogule i gs wystaje poza ramke
5.Niewiem co kombinowales z expem ale jakis dziwny przecinek jest tam :<

1.G armor zawsze jest tak krzywo i nie jest wklejany (sprawdź sobie na jakiś innych ssach ...)
2.Royal helmet- to tło które tam widzisz to CIEŃ, zawsze taki jest przy RH
3.Nic nie jest ucięte demon shield tak wygląda :/
4.A widziałeś kiedykolwiek na sobie GSa ?
5.Jpg rozmazuje lekko obraz dlatego masz taki przecinek :/

Kajsturka 26-12-2004 11:48

Moim zdaniem sa 3 opcje:
1-fake,
albo
2-shakowal kogos
albo
3-MC i klka drutow

Watto 26-12-2004 13:49

Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30
Best monster solo - Giant spider ( on level 27 )
Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 )
Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< )
Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon )

eee mam pytanko.

Ktory ty masz mlvl ze na 30 lvlu walisz 54 z hmm'a??

wiesz... zeby na 30 lvlu walnac 54 z hmm'a musialbys miec minimum 25mlvl.

GRATULACJE

FLO 26-12-2004 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shihan
@up
Thx ale zawsze znajdzie sie jakis evul noob ktory powie ze to fake bo mam dobry eq ^^

btw

1.G armor zawsze jest tak krzywo i nie jest wklejany (sprawdź sobie na jakiś innych ssach ...)

1.NIe jest k**** krzywo i nie wkrecaj mnie bo gadalem z 5! osobami o tym ssie i kazda mowi ze to fake
2.No cien jest ale ok niech ci bedzie
3.http://www.tibia.org.pl/?body=przedm...olejka=defence sprawdz sobie i zobacz czy ma taki uciety dol ;)
4. Mam gsa a albo mi sie zdaje albo ty masz gsa jakiejs lepszej generacji? lolz twoj gs ma dziwna raczke i nie udawaj lepszego od innych tym eq ok?
5. Ja mam 215 zdjec w jpg i nigdzie nie zdazylo mi sie zeby taki przecienk byl

KOLES NIECH CI BEDZIE GZ SOLOWANIE 2 DRAGOW! Z 8 UHAMI *LOL* a skille i tak slabe jak na ten lv ale gratz nie bede sie klucil bo i tak mi z tego nic nie przyjdzie ale tym ze g arm jest zawsze krzywo mnie dobiles :>

aha dodam na koncu taaak "evul" noob powie ze zsolowal 2 dragi z 8 uhami i mysli ze mastah z tym sie z toba zgodze szkoda ze sie zblazniles :( wiesz wogule co znaczy "evu" w slangu nuubku? :<

Shihan 26-12-2004 16:11

@Kajsturka
rh i aol były pożyczone od kolegi z domku
@Watto
widzisz taki napis "lucky" ? nigdy ci sie nie zdarzyło walnąć hita z dupy ? bo mi akurat tak i było to dokładnie tyle

btw mam 5 mlvl, powodzenia dla tych którzy na 25 mlvl walą takie hity... -.- ?
@Flo
no to sie nie "kłuć" ... I nie mów mi że moj demon shield ma uciety kawałek, gs dziwną raczkę etc. bo moge ci to pokazac na Hibernie :/

-.-
btw
jeśli sądzicie że to wszystko jest jednym wielkim fake to pokazcie mi wreszcie jakiś wystarczający dowód oprócz czepiania sie EQ...

Watto 26-12-2004 16:16

hita z dupy??

Wyraz sie precyzyjniej.

Masz 75% sily czarow calkiem calkiem.

walisz dokladnie jak 6 knight z 1 mlvlem z hmm'a.

voku 26-12-2004 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shihan
@up

btw

1)G armor nigdy nie jest krzywo... -.- Sam kiedyś biegałem w G armorze i widziałem wiele screenów z g armorem...
2)Dlaczego w RH miałby być cień skoro w żadnym innym przedmiocie niema cienia... Pozatym na innych screenach nie widać tego "cienia" o0 (sam zresztą też kiedyś byłem posiadaczem rh i cienia sobie nie przypominam)
3)To cię zmartwie bo jednak demona shield nie ma splaszczonego dołu -.-
Jest "idealnym" owalem
4)Tak mam GS'a... Właśnie w tej chwili bije z niego guardy a co?...
Jakoś mój GS ma normalną rączke a nie taką spłaszczoną
5)Blah żeby się upewnić zrobiłem własnego screena... Nawet wziełem najgorszy program do robienia screenów (najgorsza jakość) i zapisałem w .jpg i jakoś przecinek mam normalny ~.~
Ja osobiście debatowałem z FLO na temat tego screena z innymi ludźmi... Wszyscy uznali, że to fake... A ty i tak jak jakieś 5letnie zakłamane do szpiku kości dziecko brniesz dalej w te kłamstwa...
Pathetic...
Nie, nie twierdze że na tym lev niemożna mieć takiego eq... Wystarczy inny char np. (ja biegałem na 8lev w dsm, c legs, rh, aol, boh, sb, mms, bs)ale skoro ludzie mówią ci, że widać, że to fake... To już napewno lepiej by było dla ciebie gdybyś się odrazu przyznał a nie dalej brnął w te kłamstwa...
Peace and justice~~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51.