![]() |
Świat ??
Mam pytanie na jakim świecie n pvp najlepiej grać ? Na jakim będą najmniejsze kolejki
|
na Harmoni
|
#up
Jak coś to Harmonii :) #top Candia, Celesta, Harmonia, Secura itp A gdzie najmniejsze to nie wiem chyba Candia ale na 1oo% nie jestem pewien :) |
Candia w poludnie 200~
Celesta 100~ Polecam Celeste jak checsz pomocy to sie odezwij :p |
Unitera, w nocy nie ma kolejek, rano nie ma kolejek, w południe nie ma kolejek, po południu małe, wieczorem duże, około 80.
|
Nigdzie nie ma kolejek...
jeżeli masz pacc ;] A dla facc to polecam amerykański serwer. |
Nie graj na n pvp ;)
|
@offtopic
ehh mam nadzieje ze wyjdzie new world bo czas byc the best xD, skoro duzo kolejek jest na npvp, moze niedlugo zrobia new server aby je zmiejszyc @topic narazie nie graj na non-pvp :<, jak nie masz pacca, no ale na npvp latwo sie boci |
Cytuj:
|
na żadnym świecie pvp nie ma kolejek z tego co się orientuje, nawet na eterini, serwerze starym jak świat nie mam problemu z wbiciem nawet w weekend wieczorem ;P
|
Zapraszam na Aurea =]
|
Cytuj:
|
zyphus i masz jakąkolwiek satysfakcje z gry ? Jeśli tak to współczuje... Nie czujesz, że to co robisz to brak szacunku w obec innych graczy ? Nikt nie każe grać Tobie 10 h w Tibie, jak chcesz tak robić to graj sobie na OTS.. a nie psuj zabawy innym graczom.
|
Cytuj:
|
Na Candii nie ma ostatnio żadnych kolejek.
Największa jaka była ostatnio to 4 osoby. |
Cytuj:
Co do tematu: Candia, Refugia,Harmonia |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg no wlasnie, jesli sprawia Ci radosc ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagle bic moby i moby to spoko jestes. Tak naprawde nie bawi Cie expienie tylko lvl. A bot sam expi, pozatym polowa graczy tak robi, wiec czemu ja nie mam korzystac z tego nielegalnego przywileju? Ja jestem ziom bo w czasie jak:
wy nie mozecie spac tylko musicie expic - ja sobie spie w czasie kiedy slinka splywa wam z ust bo musicie expic - ja nie przejmuje sie tym wroce i bedzie gotowe w czasie jak afkujecie robiac runy, czasami musicie przylazic i wpisywac czar i przekladac blanki - a mi all bot robi moge sobie wyjsc pogadac z kumplami i robic to co ciagle sprawia przyjemnosc bo tibia momentami jest nudna no ale czas sie traci NIE grajac w nia, wiec nic nie robienie nie wchodzi w gre Tak mowia botterzy czyli ja my jestesmy lepsi bo jestesmy c00l a wy nie :> |
ja jak chce sobie jakąś wojenke prowadzić to na ots wbijam gdzieś ... tutaj chce sobie pograć... skutki wprowadzenia neo są opóźnioną bombą zegarową, która powoli zaczyna wybuchać...
|
Słuchaj koleś, jeżeli Ci się tibia nudzi to przestań w nią grać , tylko psujesz życie normalnym ludziom, i nie mów mi że gram nocami bo w tibie gram max raz na tydzień, to nudna gra...
|
Polecam Securę, nie za duże kolejki :)
|
Widzę że temat przerodził się w kolejną kłótnie, no cóż....
Napisze tylko jedno, wielu ludzi zapomniało czym naprawdę jest tibia i jak powinno się czerpać przyjemność z gry. ps.Do pana co kazał kleić wary; Jeżeli urodziłeś się z warami, to przykro mi bardzo, inni mają usta. |
up;
Niestety tak jest. Ponad 5 lat temu jak zaczynałem fascynowała mnie każda minuta w grze, nie tylko że sama gra wciągała, lecz dlatego że grali w nią normalni ludzie i to się nie stety zmieniło. |
predzej czy pozniej tibia straci na popularnosci a wtedy wszystko wroci do tego jak było :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |