![]() |
Co myślisz o zaroście twarzy ?
Jako że chyba już każdy założył jakiś głupi temat to postanowiłem nie być gorszy ! A więc mówcie co sądzicie o zaroście na twarzy ! Golicie ? Hodujecie ? Nienawidzicie ? A może kochacie ?! Wypowiadajcie się. Ja bym wąsa nie wytrzymał. Co najwyżej jakąś bródkę KRÓTKĄ, ale póki co wole wygoloną twarz ;d
|
A co myslisz o mandarynkach?
* Sa bardzo slodkie. * Sa malo slodkie. * Nie obchodzi mnie to. * Nie lubie ich. * Nie sa slodkie. ubudubu ubudubu |
Golę, nienawidzę.
|
UWIELBIAM! poprostu kocham, zawsze jak widzę zarost to nie mogę wytrzymać!
|
Mnie on zasadniczo nie denerwuję, ale tylko ludzie gapiący się i mówiący "może byś się ogolił"? A co to q|*\ wa wolny kraj... omg >.<
Cytuj:
|
Czytając tytuł tematu myślałem, że ktoś sobie jaja robi. Po przeczytaniu sondy pomyślałem, że ktoś pomylił forum z serwisem samosia.pl czy jakimś innym podobnym. Po przeczytaniu pierwszego postu doszedłem do wniosku, że autor chyba właśnie zauważył pierwszy włos na linii zarostu i pyta się o poradę co zrobić. Po wnikliwej analizie pierwszej linijki wypowiedzi pomyślałem, że się myliłem - gorzej być może.
|
Nie specjalnie przepadam, staram się golić kiedy tylko widzę, że jest taka potrzeba, chociaż czasami mi się nie chcę, ale prędzej czy poźniej z dyskomfortu i tak znajduję czas i chęci : P.
Cytuj:
|
No jakis rok temu mnie to nie obchodzilo, ale teraz jednach obchodzi... gole się srednio co 3-4 dni. (chociaz bywa i tak ze nie gole sie przez ponad tydzien ; ) )
Generalnie to zapuszczam "Kozią bródkę", ale mam maly problem bo zarost mi jeszcze nie rosnie tak szybko wiec jest to proces dlugo trwaly. I denerwują mnie generalnie ludzie z "łoniakami" na twarzy bądz "meszkiem" "maciuciem" czy jak wy to tam nazywacie. Czasami mam ochote sam ich ogolic ;| Wyglada to tak ohydnie ze to masakra... |
a ja gole tylko wąsa, reszte zostawiam, bo mi sie podoba ^^,
chyba ze juz zarosne za bardzo, wtedy sie gole :PP |
Cytuj:
|
Muszę, bo inaczej, jak jestem z psem na spacerze, zaczepiają mnie zwrotem "przepraszam panią".
|
Wąsy golę co 3 dni.
Ale resztę (Brodę i bokobrody, PKS'y i inne gówna) w każdy poniedziałek rano xP Precz z wąsami i dziewiczymi i normalnymi ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dla mnie jest spoko, lubie miec kilkudniowy zarost. ;p
|
Najdłużej miałem miesięczną brodę. :D Zwykle golę się raz na 2-3 tygodnie.
Wąsy codziennie ofc. Kocham brodę. :D |
Golę wąsy co 3-5 dni , bródki na razie nie ;p (troszke chce uhodowac)
A co to jest dziewiczy zarost bo ja nie w temacie coś ;o ? A ja tak może troche z innej strony zapytam co ile golicie sobie (lub czy nie golicie) tego miejsca między nogami ;p |
brody nie golę, chcę mieć taką jak Wayne Static.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
z koleszkami z wioski nie obcinamy paznokci bo chcemy pobic rekord guinessa jakiegos hindusa. 30~yrs left u nas na wiosce to sie nie golimy bo wtedy cieplej w galotach i kaleson nie trzeba nosic. nie wiem jak wy tam w miescie robicie :S @down Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
* Sa bardzo slodkie ale je lubie. * Sa malo slodkie ale je lubie. * Nie sa slodkie ale je lubie. * Sa bardzo slodkie ale ich nie lubie. * Sa malo slodkie ale ich nie lubie. * Nie sa slodkie ale ich nie lubie. * Bardzo mnie to nie obchodzi. * Co to jest mandarynka? Cytuj:
@ topic: Oczywiście, że golę. Lepiej i bardziej estetycznie wygląda. |
Co pare dni sobie morde i łeb o*******am maszynką, choć rekord zapuszczania mam około 2 miesiące, było to spowodowane zakładem z kumplem. Dupa ze mną zerwała bo wyglądałem jak zwierze, ale zakładzik wygrałem:cup:
Cytuj:
Lachy muszą golić bobra, kłaki na warach to grzech. |
jedynie jak do dziewczyny jade to gole bo mowi ze potem ma cala skore podrazniona jak przejade po jej ciele broda xDD
|
Póki co golę, ale później zapuszczam... jak ten tutaj, o
http://img80.imageshack.us/img80/689...nbiography.jpg Morrison. <3 |
Gole się i najdłużej wytrzymałem 2 tygodnie bez golenia :cup:
Krótka bródka może być ale nie wąsy :( |
Zależy jaką człowiek ma urodę. Dłuższa broda pasuje starszym facetom. Lekki zarost większości tak jak kozia bródka. Tak samo jak długie włosy. Dużo młodych ludzi nosi długie włosy ale nie wszystkim one pasują. Nie raz, nie dwa widziałem metala, któremu kompletnie nie pasowały długie włosy, no ale dla niego to cześć subkultury którą prezentuje. Czasem jednak warto przejrzeć się w lustrze i zobaczyć, że coś jest nie tak. Jeśli nie dziś to może za parę lat zapuścić sobie długie włosy, brodę. Nic na siłę!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
@topic Ja się gole od 3 lat, a konkretnie od września 2005. W sumie to zarost na mojej twarzy pojawił się jakoś w 2004 (w wieku 12 lat o.O). Był to tzw. "dziewiczy wąs". :D Po pójściu do gimnazjum pierwszy raz się ogoliłem. Wtedy musiałem się golić co tydzień, góra dwa. Teraz to po 3-4 dniach mam 0,5 centymetrowy zarost (czyt. wąs & broda). A golić się muszę praktycznie co 2 dni. Lubię się golić, bo wtedy nie wyglądam jak fleja, a co za tym idzie jestem przystojniejszy. :D K.Jay |
Up:
Nie każdy nieogolony to "fleja". Jak ktoś dba o zarost to może być przystojnieszy niż ty. :P |
Taaa przepalone wąsy u faceta po 50, to jest to!
Może kiedyś zapuszczę brodę, póki co gole się regularnie ;d |
Cytuj:
|
hehe smieszny temat ale luibie jak sie ogole mam taki gladka skure na pyskq ;D
|
Cytuj:
Zadbany, tzw. trzydniowy zarost <3 :) |
Hmm, zapuściłem sobie bródkę, ale kumple zaczynają na mnie wołać 'Broda' i trochę mi się to nie podoba XD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ topic: a kto sie goli pod pachami!?11one a na dupie? (offtop zaczynacie robić). :p |
Cytuj:
Ogólnie dla eksperymentu jak już mi na dobre broda zacznie rosnąć zrobię sobie z prawdziwego zarostu maskę epic fail guy'a ; ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |