![]() |
Ja na hyderkach solo, power bolce rox.
|
Pozazdrościć skilli ;].
|
Cytuj:
<znaczQi> |
@up Wyjdz.
Film calkiem dobry ale czegos mi tu brakowalo ;> |
Cytuj:
Żal Twoj opis konta @film ładnie poszło |
wogole 90% tego forum maja cos z glowa. zachowuja sie jak jacys doktorowie rehabilitowani. wiadomo ze na forum trzeba zachowac w pewien sposob kulture osobista, ale nie robi sie tego na sile...
|
no, troche czasu koles musial skilowac;p
|
ładnie, ale poskilluj cos, bo jak na ten lvl to slabo .. ;s
|
Proponuje założyć ci temat ze zdjęciami na tibi.pl jestem pewny ze powalił by wszystkie inne...:p a tak w ogóle wielkie gzzzzzz opłacało się pomęczyć ,a teraz za to gra jak marzenie... :)
|
czemu miałby niby powalić wszystkie?:| to, że ma niezłe skille, nie oznacza, że screeny też będą świetne...
|
Najlepsze tematy ze screenami to takie gdzie , z kazdego hunta osoba robi screeny wycina loota mowi ile na niego wydal ile expa zdobyl itp , takze pokazuje trade z kazdego nowego itema .
|
no 105 palek, ogarnia solo hydra island marnujac 5 bp strongow w ponad godzinny hunt.... widac skile robia swoje pogratulowac
@wpierdol91 wez usun chociaz tego keylogera z sygnatury |
Ładne
Gratuluje skila! (; |
best hit z power bolca oraz czerwonej gwiazdki ?
|
<z-czerwonej-gwiazdki-to-pewnie-sporo>
..szok temat |
ej a ile poszlo ci kamieni od 95 dista do 110 tak mniej wiecej
|
Cytuj:
|
Dziex wszystkim za swoja opinie, nad tematem pomysle w przyszlosci, narazie mam straszne lagi w godzinach 12-24, czasem mi neta rozlacza i w dodatku karta graficzna sie przegrzewa co powoduje ze laptop sie zawiesza ;/ i jestem zmuszony do trenowania ;] Robie czasem male wypady na expa takie jak ten i niewiem czy narazie jest po co ten temat ze zdjeciami zakladac.
@D4n1 niepamietam takich rzeczy, trzeba byloby to sobie obliczyc ile godzin sie trenuje na jakim skilu a potem zsumowac i pomnozyc tak pi razy drzwi 50 kamieni na godzine. Na pskonejocie pisze chyba ile h na jaki skill trzeba. |
up@
bardziej mi chodzilo o to ile BP kamieni wywaliles na skill od 95 do 110 nie musi byc dokladnie ;p tak mniej wiecej |
okolo 35-40 bp
|
no to sporo ;p
|
Właśnie dlatego dla mnie skille to podstawa.Exp potem jest o wiele przyjemniejszy ;).Gratuluje nic tylko pozazdrościc takiego distancu.
|
ba, a shielding lepszy niz u niejednego 200 kinia
|
Cytuj:
mimo wszystko taki 180 rp z distem nawet 96 ma zdecydowanie więcej miejsc do expienia >.< |
Rank Player World Skill Player Skill
Level Change 1 Bravo Hugo (*) Calmera 118 233 0 1 Diigoo (*) Libera 118 151 0 3 Baltazar (*) Nova 116 205 0 3 Wilmoz (*) Celesta 116 273 Up 1 5 Billy Paul (*) Calmera 115 175 Up 1 6 Barmy Glint (*) Danera 114 222 0 6 Tomic (*) Danubia 114 226 0 8 Coronius (*) Antica 113 158 0 8 Dark Shadow of Lord Xerkses (*) Danubia 113 212 0 8 Elon Arrowhead (*) Menera 113 183 0 8 Kako Paladino (*) Julera 113 231 0 8 Kriszak (*) Danera 113 232 0 8 Lord Potatis Skalare (*) Antica 113 260 Up 1 8 Mirkaan (*) Candia 113 118 0 15 Banor the swordman (*) Trimera 112 310 0 15 Heross (*) Harmonia 112 316 0 15 Hervoldi (*) Guardia 112 229 Up 1 15 Jeet (*) Refugia 112 309 0 15 Judge Chia (*) Keltera 112 320 0 15 Mitzora (*) Luminera 112 308 0 15 Muhannad (*) Nerana 112 105 0 Am i doing it right? /sauce: http://erig.net/topdist.php |
thersgoin2bnogr8tcombak
|
Cytuj:
Panie Templemore, klania sie meme z 4chana. Lepiej ty wyedytuj swoj post, bo cie zescreencapuje i bedziesz posmiewiskiem kilku tysiecy /b/tardow : ) /edit Ojej jaki ty glupio-mądry : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1. Do not talk about /b/. 2. Do NOT talk about /b/. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/edit Cytuj:
|
Ostatnia edycja, bo oni wiedza lepiej
Wiem skad pochodzi sauce, jest to po prostu inny sposob na mowienie source. Ale czemu nie mozna bylo tak od razu napisac - powod mi akurat w tym przypadku nie znany : ] (A jak to Lasooch powiedzial, mialbym o wiele mniej powod do spinania posladow) Czemu odrazu lurk moar i 4chan zwrocilem uwage i zostalem okrzynkiety "noobem" - w prostym tego slowa znaczeniu @Up Newfag jest niestety obrazliwe - zasada 6 |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Common sence dyktuje co innego ; ) @Ulthar: Dowiedz się, czy coś skądś nie pochodzi i czy nie jest zamierzone, a będziesz miał mniej powodów do spinania pośladów ; ) |
Cytuj:
Juz ktorys raz wyedytowujesz caly tekst, bo przylurkowales i zdales sobie sprawe ze poprzednia trescia zrobiles z siebie debila ktory nie ma o czyms pojecia ale za cholere nie chce sie do tego przyznac. Lepiej by bylo od razu sie przyznac do bledu, bo teraz robisz z siebie coraz to wiekszego debila, dalej wypisujac straszne idiotyzmy. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |