Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Zrobie Filmik - Zajrzyj!!! Napewno Ci Sie Spodoba!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209047)

Lentron 15-03-2009 19:08

Zrobie Filmik - Zajrzyj!!! Napewno Ci Sie Spodoba!!!

Witam wszystkich uzytkownikow forum tibia.pl!
Dzisiaj chcialem wam sie przedstawic jako LentroN. Znany i nieznany do tej pory moviemaker (czyt. tworca filmikow).
Chcialem wam zaoferowac tez swoja prace, mianowicie chodzi mi o to ze zrobie filmik o twojej wlasnie postaci!
Sklejke ze zdjec, film z questow, co tylko chcesz!!! Zrobie to za niewielka cene w postaci GP...
Cennik:
*Krotki filmik ze zdjec, trailer postaci (ok. 20-50 k)
*Krotki filmik ze zdjec, trailer gildii, grupy kolegow itp. (ok. 70-90 k)
*Montaz ze zdjec, filmikow trwajacy ok. 3-5 min (ok. 100-150k)
*Montaz ze zdjec, filmikow i bardzo ladnych efektow (ok. 150-250k)
*Filmik o wspolnym huncie, gildii, ze zdjec i filmikow (ok. 200-500k)

Oczywiscie ceny moze nie sa najbardziej tanie, ale jak juz mowilem znam sie troche na tym i wiem jak ciezko jest zrobic taki filmik...
Dlaczego ceny sie tak wachaja np. 30-50 k? Otoz zalezy to od dlugosci filmu, efektow i ogolem czasu i pracy wlozonego w ten o to filmik...

Pieniadze pobieram tylko na Candii, i cennik jest napisany na podstawie cen na Candii... Chyba ze sie trafi jakas interesujaca oferta to oczywiscie moge to zmienic!

Pragne takze poinfnormowac iz ceny te mozna wytargowac! :D

Wiecej informacji pod nr gg: 3968278

Pozdrawiam!

LentroN

Skylanek_95 15-03-2009 21:38

powodzenia w robieniu filmików za 500k... :)

xXxKaiserxXx 15-03-2009 21:38

Nike Ciebie nie zna, a po 2 kto Ci da 500k za filmik ;o?

Usuńcie ten temat.

@down

No kup mi słownik... A jaki mi kupisz?

YaMaRoOo 15-03-2009 21:58

zdeka głupawy pomysł, ja bym za filmik nawet 100k nie dał, a co dopiero 500 :< fajl

Rav 15-03-2009 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2496730)
No i znowu sie zaczyna... Po co mowisz ze 500 k skoro czytac nie umiesz? Mowie ze pobieram 500 k za filmiki z GILDII!!! ( Gildia - pare osob - skladaja sie i placa ) rozumiesz juz? czy jeszcze slownik moze Ci kupic?

p.s moze tu mnie nikt nie zna ale gdybys popytal na Candii to co 3 osoba by Ci powiedziala ze tak...

jeden h*j ile osob placi, liczy sie ile bierzesz za zrobienie jakiegos "filmika"

prowokacja?

Rybzor 15-03-2009 22:05

A jest coś lepszego niż zrobienie samemu filmiku z historii swojej gry w Tibie, tak jak się to widzi i pamięta? Nie za bardzo chciałbym aby ktoś robił jakiś szit o mojej grze w Tibie.

MarcuS. 15-03-2009 22:07

Ja bym dał 500k za bardzo dobry film np. wojny na moim starym servie. Sam odchodząc, już po zebraniu filmów .cam i zdjęć montowałem cały film łącznie około 20 godzin. Jestem pewien, że gdyby kolega był pewny i robił dobre filmy każdy z gildii dał by to 5-10k żeby mieć dobry movie na youtube.

Zależy tylko jakie robisz filmy ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2496766)
A jest coś lepszego niż zrobienie samemu filmiku z historii swojej gry w Tibie, tak jak się to widzi i pamięta? Nie za bardzo chciałbym aby ktoś robił jakiś szit o mojej grze w Tibie.

Wmv o własnej postaci to wogóle co innego.. lepiej zrobić własny wmv i nad nim popracować (nawet zaczynając od 0 z edycją wmv) i wykonac to jak należy. W tym się zgodzę 100%.

Etoric 15-03-2009 22:57

aż się skusiłem, by się zalogować:)

hahahahha wrzucenie paru screenów i dodanie dennej muzyczki za 50k? hm, twój profesjonalizm kończy się pewnie gdzieś, gdzie zaczyna się amatorska robota, więc za 30 sekundowe gówno ważące 95mb to ja podziękuję:)

Skullgetter 15-03-2009 22:59

Tutaj macie pare jego filmikow... :
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...e=channel_page
http://landhoria.nazwa.pl/showthread.php?tid=262
http://www.youtube.com/watch?v=nFv3A...e=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=903Ck...e=channel_page

Jeszcze cos?

^^

haha Lentron z Landhorii na tibia.pl ^^ no co my tu mamy ,jak trzymasz dupe? ; dd

Spec od Filmików i tyle.. Cya

jerrry 15-03-2009 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2496730)
p.s moze tu mnie nikt nie zna ale gdybys popytal na Candii to co 3 osoba by Ci powiedziala ze tak...

Sorry mały, ja Cie nie znam :< ale może jestem drugi albo pierwszy.

Swoją drogą, widziałem jak zrobiłeś film Wojtka Zdzisława i Adama Jurka. To wystarczy :P

thoro 16-03-2009 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2496766)

No stary, to by bylo ciekawe. Do 15 lev expilem na trolach. Potem do 35 na rotach. Od 35-70 guardy. Od 70 dragi.
Duzo by sie nie narobil koles ;D :D ;D ;D :D

grefusshio 16-03-2009 15:38

A mógłbyś pokazać jakieś swoje "normalne" dzieło ? bo poziom tych filmików które ktoś dał pare postów wyzej jest "przecietny". Podstawowe efekty. 3-4h nauki w vegasie lub o wiele lepszym "adobe premiere". Jeżeli ktoś by płacił 500k za przecietne filmy takie jak wyżej to gz ;]

Nie pisze ze twoj pomysl jest zły. Ale zmniejsz te ceny bo nikt ci tego nie kupi. Gdybys chociaz pokazał jakis swoj profesjonalny filmik a nie to co sa na youtube to moze moze... ale tak to nie zycze ci duzych zarobokow ;) pozdrawiam

Biohazardd 16-03-2009 16:09

500k za zrobienie filmu, ilu klientów już miałeś ??

hardok123 16-03-2009 16:26

Cytuj:

Pare postow wyrzej...
w filmach też takie błędy robisz?

50 osób w gildi złoży się na jeden film,
to ja już wole sobie poczytać poradniki na google.

a ten film up, nic nadzwyczajnego (ta muzyka i skaczący ekran tylko zniechęca).

YaMaRoOo 16-03-2009 16:43

Ten skaczący ekran i muzyka - nic specjalnego

Biohazardd 16-03-2009 16:56

@up
a zrobisz mi dobrze po francusku ??

jerrry 16-03-2009 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497371)
Oh nie wcale :) Gdybys sie znal i gdybys nie byl na mnie obrazony to by Ci sie spodobal i uwierz mi ze nie jest to latwo zrobic i zsynchronizowac z muzyka...

Co do bledow, niestety nie jestem Polakiem :) Mieszkam w Hiszpanii i zapewne znam wiecej jezykow niz ty i nie musze pisac bezblednie to jest niemozliwe w moim przypadku... jak bys pytal jakie jezyki znam to: br, esp, pl, cat i eng :) Pozdro!

@edit
Filmiki "robie po angielsku" tzn. chodzi o to ze pisze w nich po Angielsku :)!

Film wojtka zdzisława jest po polsku :<

Bawię się w vegasie...2 miesiące i wszystkie efekty które wykorzystałeś w filmie mogę Ci wymienić...To już moja dziewczyna robi lepsze ;D może chcesz linki ;d?
może nie chcesz ale masz
http://www.youtube.com/watch?v=Eee7c...e=channel_page

@2up
dobre ;D

dzjott 16-03-2009 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hardok123 (Post 2497332)
w filmach też takie błędy robisz?

50 osób w gildi złoży się na jeden film,
to ja już wole sobie poczytać poradniki na google.

a ten film up, nic nadzwyczajnego (ta muzyka i skaczący ekran tylko zniechęca).

a mi sie podoba ten filmik, jak dla mnie pokazal sie z dobrej strony jako moviemaker~ , tylko te ceny..

Mafi24 16-03-2009 20:00

Hhahahahaha typ mnie rozśmieszył :D hahahahahahuuhahuauhauhauhauhahuahuahuhuahuahuaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahauhuahuahuahu
Ciekawe w czym robi te filmiki pewnie w Windows Move Maker hahahah.

Mafi24 16-03-2009 20:18

Yhy, jestem uważany za jedna z lepszych osób, która robi profesjonalne filmy, nie tylko z tibi. Coś tam pisałeś na pierwszej stronie, że "Tak bardzo trudno zrobić taki shit jaki zrobiłeś ty" i tak sie zastanawiam co ci tam sprawilo trudność? A teraz najlepsze :d "muzyka synchronizowana z klipami" hahahah tak sie zastanawiam, w którym momencie jest to synchronizowane :D no ale cóż, widocznie wszyscy tutaj jesteśmy głupcami, tylko ty jesteś rozsądny i wiesz ile powinien kosztować "porządny" film - 500k.

Erhion 16-03-2009 20:22

To nawet ja potrafię synchronizować muzykę z filmem, a filmy robiłem raz w życiu czy dwa.

Co za wyczyn łaaał.

Mafi24 16-03-2009 20:26

Co ty opowiadasz, to musi byc trudne, przecież sam mistrz robienia filmow Lentron nie może sobie z takim czymś poradzić, kłąmiesz!

/hahaha pozdro Lentron hahuauhauhahuaua :D

Mafi24 16-03-2009 20:40

wysle ci pm, nikomu nie dawaj

Mafi24 16-03-2009 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497659)
no co jest? czekam juz 15 min...? Cos nie tak? Czyzbys szukal filmiku na youtube zeby sie popisac?

haha 4 minuty czekales, musialem torrenta wystawic ns speedyshara ale wkur*wiajacy typ...

Mafi24 16-03-2009 20:53

Typ mnie rozjebal :d powiedzial, ze nie obejrzy bo pewnie keylogger hahuauhahuauhahuuhahuahua nie wieże co za typ :O

Mafi24 16-03-2009 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mafi24 (Post 2497678)
Typ mnie rozjebal :d powiedzial, ze nie obejrzy bo pewnie keylogger hahuauhahuauhahuuhahuahua nie wieże co za typ :O

Candia 948 GER Non-PvP hhahahaha :D

Jety 16-03-2009 21:02

@up
I wszystko jasne :D

Jak ci ktos zaplaci 10k to powinienes sie cieszyc bo raczej next razu nie bedzie:confused:

Mafi24 16-03-2009 21:11

do linku spidiego dopisz, napisałem, że youtube psuło grafike. Ktoś chyba tutaj ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem i chyba wieM kto PRO EVUL MOVIE MAKER AKA DZIECKO Z NON-PVP AKA jESTEM NOOBEM

Erhion 16-03-2009 21:19

Eh ten samozachwyt.

Mafi24 16-03-2009 21:22

UP@@@ huuhahuauhahuauha dojebales mnie doszczętnie, mowilem, że to torrent nie film, mowiłem też, że psuło grafike, a nie że psuje, a pozatym chodziło(n-pvp) mi o to, że jak juz publicznie wiadomo gracz z non-pvp = best noob!!

Takie pytanie, pękła ci żyłka jak wpadli po ciebie na pvp, że wspominasz o tym jak pociłeś się jak szczur podczas expienia?

Erhion 16-03-2009 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497718)
Eh te podlizywanie sie na forum krytykujac innych i zdobywajac respekt u "koleguf z jinternetu z foróm tipja.peel"

Poczytaj trochę moich postów to zdziwisz się jak bardzo różnie się od twojego prawie śmiesznego opisu.

Mafi24 16-03-2009 21:30

Jestes głupi dam ci dowody:
Obejrz wszystkie strony tego tematu
Próbujesz wcisnąć gówno za 500k ahaha
Nie wiesz co to torrent
Grasz na n-pvp bo pocisz sie jak szczur? haha

A co do rara musialem w coś zapakować dwa torrenty nie?, gdybym zapakowal w zipa bys sie lepiej poczuł? hahahaha

Mafi24 16-03-2009 21:38

Ma racje, jak by niebylo Brazylia to była kolonia Portugalska, tak jak USA była kolonia Angielska :)

Co ty pierdolisz do rara tylko 2 pliki
?? hahahahaha dobra temat do zamkniecia.

Mafi24 16-03-2009 21:41

Dobra skończ te ściemy nie dość, że filmów nie potrafisz robić to i kłamanie ci nie wychodzi. Idz się ucz języka br noobie.

Mafi24 16-03-2009 21:45

Wyslalem ci dowód, czym sie różni Hiszpański od Katalońskiego? ;d

Erhion 16-03-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497766)
Zazdrośćććććć!!! :D No jedziesz jeszcze po mnie, dawaj :) Znam tez Hiszpanski, Angielski i Katalonski :) A jak narazie to nie dostalem dowodu ze robisz filmy lepiej odemnie :S Takze stol buzie i shhhh :):]

1. Argument o zazdrości to dziecinny argument.
2. Chwalisz się czy żalisz?
3. Co z tego, że znasz te języki? Bo nie wiem co to ma do tematu?

Cytuj:

Nikt z tych "maczo" co mnie wyzywali i chwalili sie ze robia lepiej filmiki nie wyslali mi dowodu
Ja na przykład nie chwaliłem się, że robie lepiej tylko, że zrobienie czegoś czym się tak szczycisz nie jest trudne.

Mafi24 16-03-2009 21:55

ja też "chcem" sie posmiac, wytlumacz mi czym się rózni jezyk hiszpanski od kat~

Mafi24 16-03-2009 22:02

To tak jak bym powiedział, że umiem język Polski i Kaszupski hahah dobra owned. elo

ZapodajMuze 16-03-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497804)
Mozesz znac, w dupie to mam :) Chciales przyklad to Ci napisalem...

ZAZDROSCC!!!!

Ja sie w to od poczatku nei mieszalem bo ten temat uwazam za karmienie trolla ale juz mnie to powolii drazni , wytlumacz mi czego ja mam ci zazdroscic niby ? Ze umiesz zrobic jakis tam filmik , czy ze starasz sie otworzyc wielkie holywood ktore i tak ci nigdy nie wyjdzie ? Jak moja mama umie zrobic lepsze kanapki niz ja to z gory jej zazdroszcez bo robi cos lepiej odemnie ?

@down
Nie mow ze gowno bo lepszego nie zrobisz .

Mafi24 16-03-2009 22:17

Ta zazdroszcze Ci twojej glupoty, tego, że myślałeś, że ktoś ci zapłaci 500k za jakieś gówno, tego, że jak widzisz atakującego ciebie człowieka w tibi pocisz się ja szczur, tego, że chodzisz pohuntować raty z "kolegami", tego, że znasz język "katalonski", tego, że potrafisz robic shit w sony vegasie. Teraz łaskawie zamknij już morde i nic więcej nie odpisuj, tak bedzie lepiej. Pograj sobie na non-pvp jeszcze, wejdz na pvp spoć się jak szczur i dobranoc.

up@ tyle, że on nie umie robić filmików :DDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47.