![]() |
Tiuso czy Ci nie żal ? 196 MS DELETED !
Drogi Flying Dutchmanie czy Ci nie żal ? Na takim levelu używac bota ehhh przerażające hhahaha. Powiem zawsze Ciebie ceniłem zawsssze chciałeś grac i walczyc o wolnosc nawet po ciezkich chwilach w TTT. Ale to co zrobiles teraz, czyli przeszedles do IT to porażka i teraz poniosłeś za to konsekwencje.
Żegnaj Tiuso! [*] |
splacal sie i padal tyle z jego walki o wolnosc;s
i dobrze ze ma bana bo to bardzo niesprawiedliwy gracz byl ! |
ku scislosci dostal za sharing or trading
no powiedzialbym ze szkoda ale jednak skurwysyn z inter to mi nie zal ;f |
"Tiuso nie pogra na arcani nigdy" >> tak mawiał Św. Luki patron IT.
Jak dali mu pograć to tu taki peszek. Tak na serio to respekt on ma, to Był dobry char. |
@Draknos
Proszę bez profanacji! Słyszałem, że będą baty za wczoraj :) ha ha |
Felix uwazaj lepiej na swoja postac bo moze skonczyc jak tiuso :p czyli kasacja za sharing( i tu jestem jestem smiertelnie powazny ) a co do tiusa to moze dostac 130 lvl w niedlugim czasie
|
thed mnie ma juz kasowac od czasu jak jones mial rooka czyli 2009-02-17 i jakos lipka ciagle nic :< a ze tiuso dostanie czy tam kupi jakiegos nuwble\saint lucy\innego chuja to wiem
|
dzien sadu nadchodzi felix :D
|
grac umial ale zapamietany raczej zostanie jako backstabber
|
Felix nie obawiaj się. Jak by mieli coś na Ciebie to już dawno by Cie tutaj nie było. Te miernoty mogą tylko straszyc w sumie to jeszcze dzieci i całkowicie ich rozumiem. Także jak byłem w ich wieku to straszyłem ludzi huntem/hakiem/itp a w cale nie mogłem tego zrobic xD ;)
|
Cytuj:
|
gowno prawda i chyba wszyscy to wiemy (inter tez). fakt, jak thed napisał mi pierwszy raz ze mnie skasuje to troche sie przestraszyłem, ale juz teraz wiem ze jedyne co mi moze zrobic to gałe.abel ma tylko tydzien wiec lololo, a na malfoyu grał ghafit wiec chyba stąd ten ban.
|
No i znowu robicie offtop!
Munch. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@okozaoko
i na chuj wyzywasz? musisz sie dowartościowac czy jak? @fuhrer juz raz 'kupilem' czyli dalem kase a akurat tym trafił do szpitala i blablabla w kazdym razie mam gp znow i mam je na CADI także możecie deletowac czekam : * |
Po co ta napinka,po co napedzacie mlyn? Ide o zaklad ze jezeli mozecie cos zrobic z kontem felixa to gorzej na tym wyjdziecie pozniej,tu ip z czasem wyjda a felix z tego co go znam lubi sie mscic. I uprzedzajac odpowiedzi,nie nikomu nie groze,ba, nie uczestnicze w waszym wyscigu pt. "kto upadnie nizej".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Sam niedawno pisales ze fayter wymigiwal sie zeby nie przyjsc na akcje jak BSP nie bylo a teraz piszesz ze mial jakies powody na real, lal : o |
Cytuj:
|
Jednego mniej :p
|
Cytuj:
'nikogo nie strasze/groze' fakt faktem sie zwrocilo poniekad ;] |
to ktoś Cie w chuja zrobił, bo dedyk jak działał tak działa :P
|
Cytuj:
|
buty + pacc + dedyk
|