Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

Tompior 22-03-2009 00:33

Wybory Moderatorów! - komentarze

Tutaj mozecie komentowac podania i osoby z tego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php...89#post2501989

Vasudanin 22-03-2009 00:50

Myslalem, ze w te pierwsze dziesiec minut zdarza zaspamowac przynajmniej trzema.
Przeliczylem sie... :<

GargoinX 22-03-2009 12:00

Ujmę to tak: niech wygra najlepszy, panowie (i panie?). ^^

Dr.Unknown 22-03-2009 13:10

Już wam się nawet nie chce śledzić poczynań użytkowników, i wedle starej modły robicie znowu wybory? Dla mnie to forum jest i tak już martwe (od strony nie-tibijskiej, oczywiście, tamtą się nie interesuję).
A brać udziału nie mam zamiaru - wiem, że przynajmniej dwa razy otarłem się o posadę, ale część grupy za mną nie przepada.

Voon 22-03-2009 13:36

Wybory kolejnej grupki więcej-mogących frustratów? Czy to już było?

Btw, macie już temat z podaniami, nie łatwiej byłoby go odświeżyć?

Etemen 22-03-2009 13:40

Moim zdaniem moderatorów w zupełności wystarczy. Przydałby się jednak awans 2-3 super modków do stopnia administratora.

Vasudanin 22-03-2009 13:45

@up
Bullshit, aktywnych modkow jest kilku, a niektorzy zapomnieli, ze tibia.pl istnieje.
@down
Niecaly rok. Ostatnie przypadaly jakos tak krotko przed wakacjami, albo juz w nie, nie pamietam dokladnie.

Rybzor 22-03-2009 14:35

Nie wiem dokładnie, kiedy były ostatnie wybory moderatorów, ale dwóch w tak krótkim odstępie czasu raczej jeszcze nie było... : P

Cytuj:

@down
Niecaly rok. Ostatnie przypadaly jakos tak krotko przed wakacjami, albo juz w nie, nie pamietam dokladnie.
Na pewno nie przed wakacjami ;), raczej podczas, albo po. Tak czy siak - faktycznie jest to pewnie niecały rok.

Biohazardd 22-03-2009 15:10

I bardzo dobrze że są wybory modków.
Gdybym to ja wybierał, wybrał bym Gonza :)

Gonzo 22-03-2009 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2502403)
I bardzo dobrze że są wybory modków.
Gdybym to ja wybierał, wybrał bym Gonza :)

Haha, dziękuję. :)

Gdybym ja miał głosować, to albo na Voniek albo na Michoss. Szczególnie Voniek, bo widać, że ma duże doświadczenie na innych forach.

GargoinX 22-03-2009 16:12

Ja bym stawiał na Vonka (Vońka? Nie wiem jak odmienić : p) lub ewentualnie Michossa/Gonzo.

Michoss 22-03-2009 16:13

Voniek & Gonzo, najlepsze zgłoszenia, najlepsi kandydaci.
Chociaż, ty Gonzo jesteś imho trochę lepszym kandydatem, bo Von. jest aż nazbyt zasadniczy. Typowa powaga 24/7.

Voniek 22-03-2009 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2502495)
Voniek & Gonzo, najlepsze zgłoszenia, najlepsi kandydaci.
Chociaż, ty Gonzo jesteś imho trochę lepszym kandydatem, bo Von. jest aż nazbyt zasadniczy. Typowa powaga 24/7.

Jeżeli sytuacja tego wymaga to i potrafię być miły (aczkolwiek mam fatalne poczucie humoru oparte głównie na 'czarnych' dowcipach).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GargoinX (Post 2502494)
Ja bym stawiał na Vonka (Vońka? Nie wiem jak odmienić : p) lub ewentualnie Michossa/Gonzo.

Vonka (też nad tym się kiedyś głowiłem) ;)

*Michoss
O nie, tylko nie tak :/

*Zagladis
Wołacz jest super :P

Res Khmer 22-03-2009 16:36

Życzę wszystkim aplikującym do objęcia zaszczytnej funckji powodzenia w wyścigu po niebieski kolorek. Nie chcę wskazywać faworytów, bo być może okazałoby się, że jednak skromny nie jestem ;p.

Pozdrawiam
Res Khmer

Michoss 22-03-2009 16:50

Cytuj:

Jeżeli sytuacja tego wymaga to i potrafię być miły (aczkolwiek mam fatalne poczucie humoru oparte głównie na 'czarnych' dowcipach).
Miły, nie oznacza ze zrozumiesz ten specyficzny humor naszych forumowiczów ;p
A chcemy przecież by mod pilnował porządku, a nie masakrowal bogu ducha winnych żartownisiów ;].

@Imię tego gościa na V do którego chwile temu mówiłem
A może Vonieka po prostu?

Zalgadis 22-03-2009 17:01

Życzę powodzenia.

Mianownik, Kto? Co? Voniek
Dopełniacz, Kogo? Czego? Vońka
Celownik, Komu? Czemu? Vońkowi
Biernik, Kogo? Co? Vońka
Narzędnik, Kim? Czym? Vońkiem
Miejscownik, O Kim? O Czym? O Vońku
Wołacz, O! Vonieczku

Avallach 22-03-2009 17:21

Póki co tylko Michoss ma tam ogar downa, chociaz za bardzo sie "elituje".

neopostman 22-03-2009 17:52

Podania do wyboru modów są chyba zbędne =P.

btw. Znowu zaczeło się to co w poprzednich wyborach- przedwczesne typowanie ; d. Jak macie swoje typowania to najlepiej zostawcie je dla siebie.

Serious Sam 22-03-2009 17:58

No, wreszcie Ryba, w koncu sie zdecydowales ^^.

Ze'To 22-03-2009 18:06

kiedy kampania wyborcza ?
Czy przewidywana jest jakaś debata?

Argen 22-03-2009 18:28

Powodzenia wszystkim.

Gelt 22-03-2009 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voniek (Post 2502516)

Czyli nadajesz się idealnie.

Wylansowany 22-03-2009 19:08

Wybory Moderatorów. Hehehe, taaa. Hehe, na pewno. Heh. Hę? A jednak? Czyżby deja wu? Cięcie proszę, od nowa.

A więc mamy znowu Wybory Moderatorów Forum.Tibia.pl! Pewnie powtórzy się sytuacja sprzed roku, gdzie będziemy mieli wyniki po miesiącu, zostanie wybranych 3 kandydatów, bo większość w między czasie zdąży sobie "narobić" u "decydującego jury", zostanie zamknięty temat z komentarzami, de facto jedyny, tak długi , gdzie nie było offtopu, ogłoszenie wyników już nie będzie excytujące, a obstawiani kandydaci odpadną...echh, aż...aż...sam nie wiem co.

Btw. Ryba, co się tym roku stało, gorączka wiosenna, czy co? :P

Rybzor 22-03-2009 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2502675)
Btw. Ryba, co się tym roku stało, gorączka wiosenna, czy co? :P

No jakiś temat do dyskusji musi być ;)

A swoją drogą, czasami chyba lepiej odpaść w przedbiegach, niż w ogóle nie startować :P

Argen 22-03-2009 19:28

Nom, a czasem lepiej nie startować niż odpaśc w przedbiegach, nie? : d

Vasudanin 22-03-2009 19:31

@wylansowany
De ja vu? (Nie mam tych zaczepistych literek) Ostatnim razem byl miesiac~ na podania, a teraz jest tydzien. :D
@down
Mi ten tydzien wydawal sie jak miesiac. :<
Moze bardziej sie wtedy tymi wyborami przejmowalem...

Tompior 22-03-2009 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2502694)
@wylansowany
De ja vu? (Nie mam tych zaczepistych literek) Ostatnim razem byl miesiac~ na podania, a teraz jest tydzien. :D

W zeszlorocznych wyborach rowniez byl tydzien. Nie wiem skad wziales ten miesiac :P

Befsztyk 22-03-2009 20:53

Oby ci nowi moderatorzy działali lepiej niż obecna trójka... a raczej dwójka bo tego trzeciego raz na ruski rok widuję na forum.

Dr. Omader 22-03-2009 22:54

Mój ulubiony polewkowy temat na forum... Komentarze do wyborów... ;-)

Wyniki ostatnich wyborów, 20 lipca 2008:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=185456

Wybory rozpoczęły się 19 czerwca 2008r, więc 9 miesięcy temu... Czyli trzymamy się standardowej normy, której większość z was nie zna bo nawet nie chce się wam kliknąć parę razy zanim zaczniecie wypisywać swoje mądrości... ;-)

Najlepsze się zacznie jak zaczniemy wam puszczać lewe przecieki z forum modków... Wszyscy mają wtedy gruby ubaw u nas :D

Drunk:
Wybory były najczęściej. Bez wyborów było chyba tylko raz. A forum nigdy nie będzie martwe, póki są posty, że forum "jest martwe" bo takie posty tylko dobijają nam licznik postów ;-)
Zresztą słyszę to od lat...

Xantro 22-03-2009 23:12

Haha, kolejne podanie złożone. To moje 2 albo 3 ;d. No, może tym razem sie dostane, większość tych co powinna być moderatorami już nimi jest (kij tam że już na forum nie wchodzą) :D.

Gelt 22-03-2009 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader (Post 2502961)
Najlepsze się zacznie jak zaczniemy wam puszczać lewe przecieki z forum modków... Wszyscy mają wtedy gruby ubaw u nas :D

No i popsułeś całą mistyfikacje...

GargoinX 22-03-2009 23:31

Cytuj:

Coś czuję, że sam ubaw zacznie się dla was dopiero teraz, kiedy o tym powiedziałeś. Wszyscy będą czujni, żeby nie dać się podpuścić na te "lewe przecieki". : P

Michoss 22-03-2009 23:35

I teraz wszyscy będą się zastanawiać czy to prawdziwe przecieki, czy lewe.

Rybzor 22-03-2009 23:43

@Drom's post.

to kiedy przyjdzie Drom, walnie standardowego teksta, że użytkownicy są głupi, a potem jeszcze doda jak uwielbia się z nich nabijać, było tylko kwestią czasu ;) Standardzik.

Gelt 22-03-2009 23:54

O Boże ciekawe czy te wybory to prawda!? =o

Koszyk 23-03-2009 00:40

Hmm, w sumie niezła wkręta by była... biorąc pod uwagę, iż zbliża się 1szy kwietnia.

Dr.Unknown 23-03-2009 00:59

Cytuj:

Drunk:
Wybory były najczęściej. Bez wyborów było chyba tylko raz. A forum nigdy nie będzie martwe, póki są posty, że forum "jest martwe" bo takie posty tylko dobijają nam licznik postów ;-)
Zresztą słyszę to od lat...

Chodzi mi raczej o nowe pokolenie użytkowników, a nie mniejszą ilość/jakość postów (choć mam wrażenie, że tak jest). Nie widzi się już takich tematów i przekrętów jak kiedyś.

Thero 23-03-2009 07:39

@Topic
Myślę, że Duch Niespokojny ma szanse z tych, którzy się póki co zgłosili. Oczywiście nie wiem jak tam układy, kto z kim pił, jakie wino i dlaczego Atimcia ma moda (a to chyba wybory były). ;d

Gelt 23-03-2009 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2503066)
Chodzi mi raczej o nowe pokolenie użytkowników, a nie mniejszą ilość/jakość postów (choć mam wrażenie, że tak jest). Nie widzi się już takich tematów i przekrętów jak kiedyś.

Kiedyś nie wybierało się samochodu XX wieku, więc chyba nie było tak fajnie!1

Lysy_Pedal 23-03-2009 13:55

W dupie mam zarty, glosujcie na lysego pedala!

@Co do podan
Zwymiotowac mozna od tej wazeliny, polowa pewnie dostalaby orgazmu gdyby zobaczyla swoj nick na niebiesko

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50.