![]() |
PK Dwójka 30 lvli walczy i wkracza 320 ED
|
Ruskie solo _/
|
i na końcu dostał sdka na morde i sie wyłożył :D
|
najlepszy jest pod koniec ten facet z teczką, rzuca się ale ich pajac nie rozdzielił
|
na poczatku troche zal ale ten facet mnie rozjebal xd
|
Ten 320 ed sie nie pierdolil, jebnal raz a porządnie i chuj
|
Cytuj:
btw ładnie trafił :) |
Ja jebie, jaka patologia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:cup::baby::DB)B)
|
Dziecinada. To miała być bójka. Nie zauważyłem żeby któryś porządnie dostał. Taka przewracanka.
|
butem w ryj:baby:
|
hahaaahhaha
|
Wstrząs mózgu jak nic ;/ ,złamana szczeka, nos ;/ bez zębów ;/
Dlatego się dzieci drogie nie bijcie się bo jak większy "Lvl" przyjdzie to macie deda |
Cytuj:
|
I was to kręci ? Żałosne. + genialne porównanie do realiów z gry... heh śmieszne to nawet nie było tylko wstrząsające bo wpadł pojebany debil który mógł dzieciaka zabić z wielką łatwością jeżeli mu karku nie skręcił przy tym kopniaku. Ehh żałosne.
|
@ up
Signed |
Póki nikt nie jebie mnie butem w murde to takie coś mi się podoba :D
Ten cios z buta to poprostu można wkleic do filmu Mortal Combat :o |
on umarł? ;o
|
Co to za dzieci byli brak pytan raz by ktorys skrocil dystans , walnal lokcia i basta bo przy takich mega poteznych uderzeniach nawet gardy nie musieli miec zeby bic sie dluzej niz minute .
|
Headshoot z buta :D
Nie no 320 ed po twarzy widać, że pamięta czasy jak Bubbel wychodziła z rooka, więc oldshoolowe pvp ma. Zauważyliście, nawet po loota nie biegł :p |
Konkretny facet ; D!
Ale co się dziwić, Rosja... |
Protektor wpadł i chuj po walce bez motania w żadne pey or dey
@OFF Też tak wam powoli forum chodzi? |
Cytuj:
|
Kurwa czemu mi żadne filmiki na patrz.pl nie działają?;(;(;(
|
Powiem tylko tyle-debilizm. Przemoc nie jest żadnym rozwiązaniem, wręcz przeciwne. Takie filmiki powinny być usuwane, a ich autorzy karani. Takie jest moje zdanie.
|
Cytuj:
Wyraźnie słychać, że wszyscy mówią po francusku. No, chyba że taka dzielnica ^^ btw. ten blondaś to chyba synalek tego dziada;p |
Cytuj:
Ja tam wyraźnie słyszę rosyjski akcent |
Dobry ten 320 ed ;p z blantem sobie na końcu stanął jak ten kolega tego z pasiastym outfitem cos sapal xD nooby widziały że loot zostawił to od razu utani gran hur i ciało zaczęli przeglądać hahaha ;p a to był tylko duel :p
|
To nie musi być francja ani rosja. To może być nawet i polska .. W każdym kraju są takie budynki i ubrania... a wszyscy walczą tak samo... = żałośnie .. po co ? Żeby ktoś inny miał ubaw jak 14 (na oko) latek z buta od dziada starego dostaje ? Prosze Was....
|
Cytuj:
|
Headshot :oo.
|
za to ja 2 razy w Moskwie byłem i raz w Petersburgu to wiem jaki akcent mają Rosjanie, więc to są ruski :P
|
A ja byłem przez prawie 17 lat w Polsce, i mówie, że to polski (lol).
|
Jakby to zobaczył któryś z braci/kuzynów/starszych kolegów tamtego chłopaczka, to starego by na śmierć zakatowali. Na chuj się wtrącał.
|
ale ma kopa z sdkow ten 320 ed, dobrze ze oni skule mieli to fragow nie mial :]
|
Ale ten dziadek mu buta wyczesał ;d
|
haha jak to wygladalo xd
|
@up No co ty nie powiesz? o.o E na youtube jest gorsza jakość. Feee! Youtube do bani!! Niech nikt nie wchodzi na youtube!! ŁUUUUUUUUUUUU!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |