![]() |
Niektóre fotki z mojego życia :D
Pewnego dnia expiłem sobie <chwile>na guardach :
[IMG]UO0004[/IMG] [IMG]UO0006[/IMG] [IMG]UO0007[/IMG] [IMG]UO0008[/IMG] [IMG]UO0009[/IMG] Na ghoustlandzie napadła na mnie cala mafia p-spiderów: [IMG]UO0011[/IMG] Nudziło mi sie to sobie treniłem skille : [IMG]UO019[/IMG] [IMG]UO001[/IMG] A tu muj Magic : [IMG]UO023[/IMG] A teraz level : [IMG]UO025[/IMG] Po nabiciu lev. nabiłem sobie dista :P : [IMG]UO026[/IMG] A teraz czas na fishing : [IMG]UO027[/IMG] |
lol coo to ma byc ?
|
WOW, gratz pomysłu...
Tego jeszcze nie było.. Byli tacy co wstawiali z dysku "C", ale żeby wogóle z niczego nie wstawiać, podać tylko kod zdjęcia, na to jeszcze nikt nie wpadł!!! RESPEKT!!! |
Cytuj:
Powiedzcie mi jak wstawic te zdjecia bo sa za***iste : nie bedziecie zalowac |
uwaga uwaga poradnik pt. "jak wstawic zdjecia na serwer"
1. poszukaj przyklejonego tematu 2. znajdujesz serwer np. lycos 3. za pomocą total comandera WYSLASZ pliki na sewer 4. wystarczy popatrzec ~KONIEC~ |
Najprostsza metodą jest opcja "szukaj", jagże użyteczna w tego typu sytuacjach... Ale pierw powiedz mi, jak wpadłeś na pomysł, nawet nie podająć ścieżki zdjęć(C:/cośtam.cośtam/zdjęcie.jpg)?? Fakt modki słuchajcie mnie, potrzeba programu, który automatycznie szukał by zdjęć na jego komputerze i zapisywał:P Ludzie, jak wstawiacie zdjęcia to użyjcie czasem tego przycisku "podgląd posta"...
|
I o to odpowiedż na twoje pytanie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3226 Zgadzam sie z tobą w 100 % Roland, z tym używanie "podgląd posta" własnie po to on powstał :D |
Tak, tak.
A swoją drogą, czy mówiłem już wam, że to świetny temat do nabijania postów:> Nie?? To teraz mówię:P |
Cytuj:
;) nawet .jpg nie podał |
A może te sdięcia są w png !Niekoniecznie muszą być jpg
|
Cytuj:
KUrde moze i jestem małym NOOBkiem , ale dalej z tego nic nie czaje : Mam zalozone konto na lycos, mam zdjecia na kompie, i niewiem jak je w***ac na mojego posta ?? Piszcie na moje GG : 7568010- przedstawcie sie jako "pomoc" :P TE zdjecia sa za***iste !!!!!!!!!!!! |
Wiemy, wiemy... Wszystko jest za***ist.e oprócz nas i lykosu... Jak to robisz?? Robisz sobie konto na lykosie, i potem robiesz tak:
{IMG}http://members.lycos.co.uk/cośtam/cośtam/screen001.jpg{/IMG} Zamiast "{" wstawiasz "["... |
JAk je wstawic ??????????
Cytuj:
Moze i jestem malym noobkiem ale i tak dalej nic z tego nie czaje Mam konto na lycos, mam zdjecia na kompie , ale niewiem jak je wstawic na mojego posta :( piszcie na moje GG :7568010 i mi pomuzcie plx zdjecia sa poprostu wykopane w kosmos !!! |
Nieźle stary
Ciekawy pomysł wstawić niewidzialne zdjęcie. :p
|
Wow, ty i te twoje "podwójne" posty też jesteście wykopane w kosmos... Robisz wstyd, a ja nabijam sobie posty:p I tak dostanę ostrzeżenie, ale trudno... Takie jest życie spamera.http://www.forum.tibia.pl/images/smilies/stupidx.gif :topic:
|
Cytuj:
|
pomyśl..
z kąd wiesz jakiego foramtu jest ten plik :P moze to być "Bmp", "Jpg", "Png" i wileeee wiecej wiec nie gadaj :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra, może moje 600 postów na webhelp.pl to nic..... wytłumacze ci to: Mam ten sam program co on, i on %^^%*% zapisuje w .jpg ! "Press a key to capture the active window and save it as a JPEG file." |
Szacuken!!!
Jestem pod wrazeniem tego czego dokonal, trzeba byc informatykiem zeby na cos takiego wpasc...
|
HEheh niezle screnny :) najlepiej jak zabijasz tego demona na 8 lvlu
tylko nikt tego nie widzi :P |
[quote=George]HEheh niezle screnny :) najlepiej jak zabijasz tego demona na 8 lvlu
tylko nikt tego nie widzi. (chcialem dac cytuj ale nei wiem czy wyjdzie) LOL zdjecia sa niewidzialne ale on nie napisal ze bije demona na 8lvl-.- |
Cytuj:
On nie napisal ze zabija demona na 8lvl.... |
Heh, zamor fajnie nabijasz posty... chyba powiem o tym Modkom... Nie słyszałeś o opcji edytuj?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |