![]() |
Kolejny 400 Lvl
Tomurka - Kolejny 400 lvl.
Gratulacje i Życzę Dalszych Sukcesów. @Down. Szukałem screena ale niestety nikt go nie ma :( |
Z takimi informacjami to zapraszam na hunted.pl
I jak masz tam pisać to byś jakiegoś Screen'a skręcił ;) |
Tomurka = share braci
Niema czego gratulować Pozdrawiam (screen w zdjęciach Candii) http://img219.imageshack.us/img219/3...niaturanhx.jpg |
Cytuj:
|
|
Skoro sharer to dlaczego go nie zbannowali ? Skoro go nie zbannowali to znaczy, że nie ma dowodów na sharing... Jeśli nie ma dowodów to Wy też nie macie co tak gadać ;]
A sharer czy nie sharer 400 lvl to jest coś ^^ Btw. Koleś mieszka niedaleko Chodzieży ^^, więc jestem z niego dumny xD |
Cytuj:
Który z braci miał zaszczyt zasiadania na tronie przed monitorem jak wbijany był 400 ? a może cała rodzina była i wogóle wyświetlali rzutnikiem na dwór żeby wszyscy widzieli ? :o |
Kolejne bożyszcze tłumów?
|
Who care? ><
|
Kiedyś, jak Seromontis wbił 250 lvl, to ludziom się w głowach nie mieściło, osiągnąć taki kosmiczny poziom... A teraz? "kolejny 400 lvl", głupio to brzmi...
Created: Oct 02 2006, 08:22:30 CEST Pokolenie hi,okolnir,yes _/ Jaki jest sens grania 400 lvlowym knightem, na non pvp? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down, znam takiego typa z nonpvp 300ek+ i biega na okolnir za botami krzyczy '"KARARARAA" I zabija im frosty to jest na prawde c00l |
Cytuj:
To, że ty nie potrafisz się "bawić" na non-pvp nie oznacza wcale, że gra na nich nie ma sensu... : / |
Nie przepadam za Tomurką ale i tak Gz :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co z tego, że ma taki poziom? Daje mu to jakiś bonus na sądzie ostatecznym? Ja myślę, że on/ci bracia będą mieli teraz zaspamowaną skrzynkę pocztową od "wielbicieli" o treści "ale jesteś fajny", "dasz item, w końcu takiś dobry i fajny", albo od frustratów: "ssiesz boterze!" "ohgohohoho nie masz życia". |
GZ 400 lev, choć nie uważam tego za wyczyn jak ktoś wyżej napisał. A dlaczego tak uważam ? - Bo każdy może mieć 400, to tylko kwestia czasu i chęci, i taka jest prawda. Pomijam, że wielu jara taki level bo chcą się w grze dowartościować, a w rl lipa :)
Mimo wszystko gz bo mnie się nie chce mieć 400 - wystarczy 100+ grać można tak samo przyjemnie. |
Ja sądzę, że pomimo wszystkiego w rl dobrze sobie radzą. Dlaczego? Skoro jadą na bocie i każdy to wie, nie ma ich przy kompie=robią coś innego=zajmują się rl życiem. Więc uwagi skierowane w tą strone są niesłuszne. Aczolwiek w ogóle nie powinno się gadać o ich rl życiu. ^^
Co nam do tego? |
@up
... tak jak sądzić o używanie bota skoro jakoś nikt nie potrafi tego udowodnić :) Może z zazdrości ludzie piszą, że ktoś wysokopoziomowy na bank używał bota. Tak naprawdę to nikt o nikim nie zna całej prawdy. |
botuje czy nie - i tak to zaden wyczyn.
|
400
Szkoda i za niedlugo beda same 400 lvle jak na otsie.
|
już jest kolejny 400 lvl..
Scorpion Andree z Harmonii _/ |
Żadna nowość, botter, sharing :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |