![]() |
Cipsoft Chce Zniszczyc Ostatni Dobry Element!!
http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=1
Chyba nic wiecej nie musze dodawac, prosze o posty przeciw. Wojny to ostatnia rzecz dla ktorej mozna pograc tibie, ale widocznie do czasu... |
Oczywiscie jestem ZA. Nie bede musial sie juz bac jakiegos chorego PK, ktory chce mi podpierdzielic dorobek calego dnia :D
|
wszystko związane z poszerzaniem Non-PvP = ukłon w stronę bociarzy
|
no i ?
a niech tak bedzie....fakt troche to glupie bo pkowanie juz nie bedzie takie fajne ale przynajmniej nie bedzie czegos takiego ze wracasz z demon hunta czy cos i padasz od jakiegos pedala na 300 lvl co to mowi ze zajete chociaz ze dopiero co sie lognol.....
|
1906% Poparcia!!!
|
Mógł by ktoś powiedzieć czego dotyczy ten temat na tibia.com. Ponieważ znowu mi się nie odpala tibia.com:(
|
Nie chcecie pk to macie serwery n-pvp ...
Po to jest pvp , zeby bylo wszedzie, a nie jakies strefy;< Ewentualnie moznaby zrobic ze na serwerach no-pvp bylyby strefy pvp, ale na pewno nie odwrotnie. |
Cytuj:
|
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Poje***o ich na maxa... Chcą po prostu przyciągnąć ludzi na serwery pvp... DEBILE!!!!!!!jajajajajajoienoeneoneden |
Mnie nigdy pvp globalne nie kręciło...rozumiem wojna, OB ale w innych miejscach dla mnie nie ma to sensu.....chyba, że Twoja gra ogranicza się do gry w PK teamach....
|
Panikujecie jakby wybrano czarnego papieża ; d. Te obszary non-pvp będą istniały tylko na obszarach miast i w miejscach, gdzie można kupić blessy.
Cytuj:
No, jeśli większość boterów ustawia swoje postacie na ratach w podmiejskich kanałach to faktycznie. Do pomysłu nic nie mam. |
Cytuj:
pvp swiaty sa po to zeby mozna bylo bic graczy (jak sama nazwa wskazuje, player versus player), wiec nie rozumiem dlaczego mieliby to zmieniac. |
Cytuj:
|
Z tego co wyczytałem to non-pvp zones nie będą działać na tej samej zasadzie co pz, czyli raj dla bociarzy robiących runy...
...choć z drugiej strony takie tereny naprawdę przydałyby się na pvp enforced xd |
Moim zdaniem to nie żaden ukłon w stronę boterów. Jak już coś to ukłon w stronę nowych graczy którzy na 10 levelu są zabijani w sklepach z runami itp.
Myślę, że chodzi oto, aby nowi gracze nie zrażali się do tibii po 1h grania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cipsoft stworzyl system wymagajacy tygodni treningu, teraz ( wreszcie ) tworzy mechanizmy go wspomagajace. A system chroniacy graczy w miescie ( ktore w zdecydowanej wiekszosci gier rpg jest miejscem odpoczynku, odzyskiwania sil i zakupow ) jest calkowicie naturalny i dziwne jest, ze dopiero teraz sie na niego decyduja. |
Jestem przeciw, jak ktoś chce być bezpieczny niech gra na non pvp
|
hehehehehe carlin bez stosów trupkow pod depo :cup::cup::cup:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
kolejne zmiany w walkach pvp nadchodza, ja nie gram i nie obchodzi mnie to co sie bedzie dziac ale bedzie gorzej jedynie noobki moga sie cieszyc ze nie beda tak padac
|
Cytuj:
tak na marginesie zastanawiam sie, czemu 95% populacji Tibijskiej (i co ciekawe, zadnej innej z mi znanych) nie rozumie znaczenia slowa 'trudnosc'. |
No i bardzo dobrze teraz przynajmiej nie będzie peczenia 8 lvli w depo.
Nie czaje co wam w tym nie pasuje... @down A w te Wowy, Lineage i Metiny to może nie? |
hmm ... bo w tibie graja dzieci ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do pomysłu to jak już ktoś wspomniał głupią będzie wyglądać DP carlin bez stosu trupów:/ Pozdrawiam |
Cytuj:
Szczegolnie że grasz na non pvp więc Ciebie ta sprawa (8 lvl pk przed depo) nie dotyczy :D Lipa kiedyś fajne akcje były mam .rec jak na 25 lvlu 2 kolesi stawia po 2 fire devile i z gfb rozwala wszystko w carlin aż do bana :D |
@up Nie wiem jak ty czytasz mi chodzi o to, że duże lvl zabijają 8 lvl a nie, że 8 lvl peczą. A skąd wiesz, że nie mam chara na pvp?
|
Niektórzy chyba nie czytali ze zrozumieniem. Te obszary będą tylko umiejscowione w miastach, co nie jest takie głupie. Reszta mapy bedzie w dalszym ciągu strefą pvp. Czyli wojny nadal będą możliwe, a nawet będą bardziej ciekawe, a nie drabinka - góra, dół. Jedynym problemem może być duża ilość graczy na bocie, tzw dłuższy afk. Bo mana i hp będą normalnie rosnąć.
|
@up : zobacz sobie ile dobrych akcji było w miastach :<
Cytuj:
Na pvp-enforced to rozumiem ale w końcu to pvp enfo. Zresztą kto Ci każe stać 8 lvl przed depo w carlin? |
Nie rozumiem po co robić tyle szumu z powodu tak kosmetycznej zmiany.
|
Cytuj:
,,Fights against monsters should be possible within non-PvP zones.'' Widziales potwory w miastach? W MIASTACH, NIE POD NIE NAD NIE OBOK! |
Miasta na serverach PvP, jako obszary Non-PvP? Teoretycznie powinno być tak od zawsze, ale...
Jeśli chce Cip Soft zrobić coś takiego, niech najpierw wyeliminuje całkowicie botterów - wtedy owszem. |
Świetny pomysł. Pamiętam moje początki w tibi 8 lvl poznaje miasto a tu bum bum 20 lvl 2 hity... Temple. Odstraszyło mnie to na spory czas, a na dodatek Zmniejszy to populacje ludzi na Non-pvp servach ponieważ więcej osób zacznie grać na pvp. Nie będą już musieli się bać śmierci idąc po potiony.
|
Cytuj:
Serwery pvp maja ograniczenia w zabijaniu i tak powinno zostac, jak ktos nie chce byc zabijany to niech idzie na non-pvp i niech robia nawet nowe serwery rowniez non-pvp |
Cytuj:
|
A ja jestem za! Uwielbiam tibijskie wojny i aktywnie w nich uczestniczę od lat. Lecz nie będzie mi przeszkadzać jak moi przeciwnicy wojenni będą mogli robić np runy bezpiecznie bo to działa w 2 strony. Gdy czasem sobie gram noob charami wkurza mnie jak w środku miasta jestem atakowany gdy spokojnie robię runy. Jestem całkowicie za spokojem w miastach!
|
Jak to dotyczy też serverów pvp enfo, to chyba ide grać na otsy :o
|
zdecydowanie przeciwny. padalem wielokrotnie, lvle czasami odrabiam po 5 razy, ale nadal lubie pk, nawet jak ja jestem zwierzyna łowną :d
najwyraźniej chcą iść w stronę jakich każualowych eMeMO w których pvp nic nie zabiera... |
Cytuj:
Powiedzcie mi po co gracie w tibie?? Po to aby tylko expic? masz z tego jakaś satysfakcje? Większość tibijczykow tylko expi expi expi i to dniami i nocami i poco im to jak oni sie ciesza ze wbijaja tylko lvl. Gdy ja np padnę ne expie co dyzo razy sie tak zdarzało i bylem zdenerwowany ale ja tez duzo razy pkowalem ale to nie powód by odrazu NA SWIECIE PVP USTAWIAC NPVP !! Przecież CIP po to ostawił światy PVP, NPVP, PVP ENFO aby ludzie wybrali taki świat jaki im dopasowywuje.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |