![]() |
Władca Piersi i Cieni
http://img27.imageshack.us/img27/675...cb00001cfb.png http://img12.imageshack.us/img12/5633/logoqmq.jpg http://img7.imageshack.us/img7/8814/...920000456f.png >> Made by Nidrax, el Último Hueco existiente & Michos Prezalasus Maximus<< Kilka słów od Autora: Jako, że ostatnio kilka osób zaczęło płakać, że dział fake'i podupada (chociaż prawdę mówiąc, to nie wiem kiedy w ogóle on miał swój wzlot) postanowiłem zrobić taki o bezsensowny paskowiec. Aby był chociaż trochę ciekawy, zamieściłem w fake'u różne nawiązania do użytkowników forum (głównie bloggersów). Jeden odcinek składa się z paska 588x200 pikseli, w którym umieszczone są trzy obrazki. To chyba tyle. Odcinki: Ukryty tekst:
Aluzje: Ukryty tekst:
|
Grzybć! :cup:
( ale mam nadzieję że Ten Jedyny to nie był, bo trochę nie podobny xd ) No i nie wiem co powiedzieć, trochę za mało żeby oceniać :< Ale zapowiada się fajnie... @down: http://img27.imageshack.us/img27/1463/beztytuutsb.png Możesz go dowolnie przerobić, tylko wielkość i taka fajoffska twarz ma być zachowana xd "A od wejścia w Grzybiosa, Jedyny bardzo zmalał..." |
Cytuj:
|
W pierwszym poście powinny być 3 obrazki, popraw to lepiej.
|
Wiem, robię kolejny part, spokojnie, zraz będą trzy p;
|
Jeny, jeny... Czemu akurat blogersi? W niektorych sytuacjach nowi userzy nie beda wiedzieli o co chodzi, ale jak tam chcesz. Wieksza uwage skupil bym na humorze...
Jak juz kazdy wie, nie lubie paskowcow i ten do najlepszych nie nalezy. Ostatecznie poczekam na kolejne czesci. Btw. Rob w odznaczniku IMG, a jak niechcesz zeby post byl zbyt dlugi, to rob dodatkowo obrazki w ukryciu (hide). |
@up
Zrobione @topic Kolejny odcinek uploadnięty |
Narazie jako tako..+/-
Ale przynajmniej ktoś się wzioł za zrobienie fake jakiegoś.. za to + Błedów nie ma (narazie, przynajmniej nie dopatrzyłęm) + Ocena 7/10 Czekam na więcej |
super , zajebiste ! podoba mi sie wykonanie , fabula tez możliwa ;D czekam na dalsze części ;D szczególnie ten grzybc mi sie podobał ;D jak chcesz to możesz umieścić mnie w paskowcu jako tego orca który nie zna zasad ortografii ;D jak parodia to parodia
|
O zesz ty! Patrzy Rycez, ehhh, no... xd
Niech ci bedzie, ale nie przekupisz mnie tym, jesli miales na celu wlasnie taki numer. ^^" Lepsze niz pierwszy odcinek. Nie dlatego ze bylem ja (OeMDŻI, Aj em rox o.O), ale zachowales jakis parodiujacy wontek. Takie zmiany przy nickach czy nazwach sa jak najbardziej na miejscu, ale oczywiscie trzeba pamietac zeby byly odpowiednie i smieszne. Ogolnie to we wszystkich paskowcach tego brakowalo, gdzyz wiekszosc wymyslala te nazwy na "pale" (procz W&N ;p). Pamietaj zeby niczego nie spiepszyc i zachowac krytyke urzytkownikow. Ich poczucie humoru musi byc w wiekszej mierze zachowane w fabule, tak zeby kazdemu sie cos spodobalo. ;) |
Powinieneś dać png, a nie jpeg, a tak to spoko.
|
Etam, daję wysoką kompresję, więc różnicy nie widać, a nie wiem czemu Photoshop CS3 mi nie chce zapisywać obrazków w png o_O mam go od niedawna i wciąż się w nim gubię.
|
Heh, umieść Szifka jako "Poskramiacza Trolli" w którymś z odcinków ;p
|
ja tesh kce !
Dodaj mnie bo jak nie to będe zuy. |
Gargdalf niebieski? Pomysłowe. ;d
Ogólnie ktoś kto nie odwiedza(ł) blogów nie będzie wiedział o co tutaj chodzi i tak już to wspomniał PatrzyRycerz, wciągnąłbym tu więcej 'ogólnego' humoru. Miło, że powstał jakiś nowy fake. No i tradycyjny tekst "next part plix". |
Tylko jedno slowo: Buhahaha, rob dalej.
|
No, to było bardzo fajne. Jak będziesz trzymał taki poziom to będzie dobrze. ;)
|
ja tez chce!! moge byc osama (DK-LOG.911 - 11 wrzesnia :p), albo K052m4r, czy DK-Knightmare (chyba wszyscy wiedza dlaczego ;) - szukalem czegos z Nightmare Knights :p)
|
Fejki wciaz zyja \o/
|
Mały bump.
Czwarty, "specjalny" odcinek jest w pierwszym poście. Zapraszam do czytania. Trochę słaby, ale myślę, że nie jest tragicznie. |
Dlaczego jest dwóch Vasudaninów?
|
@up
Mam rozdwojenie jazni, nie wiedziales? :o @ Sam jestes nienormalny! :< |
Poczekaj aż zobaczysz twój ołtfit ;*
|
Nie wiem dlaczego, ale mi się podoba. Czekam na więcej z jeszcze lepszym humorem. ;p
|
Suuuuchar. Już wolę, żeby fejce umierały. Kto jest ze mną? Poza tym, czemu mi ten n0name tak kojarzy się z moimi dawnymi... dziełami?
|
Jaaaaaaa! :cup:
Z nudów robię, czego chcesz? |
Powinien być "Rycerz Vacław", jka dla mnie to bardziej Vasudanin'a nick przypomina...
Lokacje pustawe, outy brzydkie co niektóre... |
zajebiste kontynuluj plaks
|
Nie no fajne ;D Jest to najlepszy paskowiec jakiego widziałem. Popracuj tylko trochę nad humorem i będzie cool.
9/10 |
Niezle :P
I mnie możesz wcielic w jakas postac :P |
Next part blix? Jak juz musisz to mnie tez mozesz jakos wkrecic :baby:
|
Taaa, no pewnie. Mozna odrazu cale forum wrzucic o.O
@topic Jakis dziwny ten trzeci odcinek. Reszta jak narazie przemienia sie w fake'a fabularnego, a nie urzymuje harakteru paskowca. Herbi, jesli potrzebujesz jakis outfitow to pisz. Moge ci jak narazie zrobic Vasudanina... |
http://img13.imageshack.us/img13/2347/004mto.jpg
Ostatni kadr. Haha, haha, patzry rycerz, hah xd |
Genialne, rób dalej!:cup:
(combujemy) |
Świetne \o/
Hmm... 9/10 |
@Michos
Dzięki, poprawię przed wrzuceniem 5 parta. @Pacz Vacka już mam. http://img261.imageshack.us/img261/676/vacek.png Ale jak zrobisz lepszego, to będę ucieszony p; |
Toż to nie vausadin, to jakaś maszakra. Wcale to nie przypomina królika, bo:
- Jest płaski na brzegach ( przypomina trumnę ). - ma durne uszy. - Kiepsko pocieniowany. - Uszy nie takie ( on ma bardziej z boku ). - Przypomina połączenie Adolfa ( Tak, TEGO ) z nietoperzem. A członkowie, nie szukają członków. Nie lubią w takich wyprawach tracić swoich członków ]:->. a przy arshaelu, zrób WIELKIE LATAJĄCE 36!!! |
Cytuj:
Tak czepiam się ! Narazie se jest takie jak se jest czyli jak dla mnie se jest takie faJne że może se być. Aj hołp ju kontinue in diz * *Może być, kontynuuj |
Humor narazie jaki taki. :)
Ale im więcej tym śmieszniej... ;] |
OK, piąty odcinek już wyszedł. Sorki, że tak długo nic nie było, ale nie miałem pomysłów na odcinek, ale na szczęście Michos mi pomógł i w sumie zrobił obrazek piątego odcinka. Ja dałem tylko tekst, który też był jego ;)
@edit A, no i poprawiłem tego "PatZRyRycerza" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |