![]() |
Rookgaard i Mintwallin
Przeznaczyłem ten temat na zagadki: dopisek do tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=73450 Z dedykacją dla ukochanych bossów: Munstera i Apprentince Shenga Gdzieś zostało znalezione, że teleport z pokoju Mino Hell prowadzi do mintwallin. Patrzac na oko mapy sie mniej wiecej pokrywaja: Quest na Cooper Shield z Minwallin. Do tego jest ciekawe że w quescie jest psudo labirynt. A patrzcie teraz do Chronicle of Mintwallin Vol. IV i V. Generalnie do V. Cytuj:
Cytuj:
Dobra wiem pewnie większość z was jest inteligentna i do tego doszła. Ale moja rada: pogrzebcie troche w tym labiryntku przy zdechłym dragonie. ;) Ostateczność: wszystkie kombinacje stań na mapie. Każdy przesuwalny item sprawdzamy na KAŻDEJ kratce. - ale to jak będziemy mieli czas (chyba na emeryturze, lol) |
I powiedz mi co ci to da...bezsensowne gadanie...
|
Całe
Mintwalin i rookgaard dawno temu zostały przeszukane botem (tzw. level spy). Nic tam nie ma i nie było. Toteż nic nie znajdziesz pod labiryntem na cooper shield quescie.;) I nie tylko ty..;( dajcie sobie spokój wy wszędzie znajdziecie część jakiegos questa dla pr0 eVul mastah wymiataczy |
Gdyby rookerzy grali wcześniej na mainie, to wiedzieliby, że do mint są 2 drogi.
1wsza to najzwyklejsza i najprostsza droga, 2ga to labirynt strzeżony przez Draga, eh. @Beh~ Nie kieruj się botami. Poziom można sprawdzić tylko +2 od tego na którym aktualnie jesteś i -2. A pamiętaj, że NIŻEJ może również coś być. |
A co powiecie o grzybie w mino hell? Gdzieś było zapisane
Cytuj:
@edit Widac tylko z botem |
Cytuj:
a gdzie konkretnie jest ten grzybcio?? |
@up
Cytuj:
@topic Mógłby ktoś dać fotkę tego "grzybka" ? :D Na Ts Drzwi do minomaga były otwarte,zabili go i okazało się ze ten "tajemniczy" portal prowadzi do... temple. :p @down Aff xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze napiszcie że Orshabaal miał ciocię na rooku i można do niej dojść. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic nie macie od tego innych tematów? trzeba ciagle kolejne zakladac? @down patrzac na Twój post, wydaje mi sie ze jednak wiesz jak mozna sie tak ponizyc ;< |
Cytuj:
@top A w thais mieszka Npc z Carlin. Poważnie! Sam widziałem! Zamknijcie ten temat w pizdu bo naprawdę , szukacie czegoś czego nie ma. |
@UP
Nie wiedziałem, że można być aż tak błyskotliwym |
Cytuj:
|
Heat~~ dobra my jestesmy gópi i wierzymy w ciotke orsha a ty jestes "najimonżeiszy" na swiecie
@top~~ bullshit nie da sie tylko 2 poziomow ! Pod mintwalin nic nie ma ;d @off~~ Cytuj:
http://img17.imageshack.us/my.php?image=rydzol.png Bylo na 20 ktorejs stronie w google'ach hasla grzyb xd @down A co jak troll zdechnie z głodu :< ? |
A przykładowo może lepiej przestańcie pisać w tym temacie? ^^
|
Chcecie znać jedyne połączenie Main - Rook? Proszę bardz - The Oracle :).
No dokładniej dzisiaj to kapitan IoD Ship. No more spam? |
Cytuj:
|
Nigdy nie otworzyli drzwi do MM na TSie, nie wkręcajcie sobie.
Otwarte były tylko drzwi questowe. Połączenie Rook-Main istnieje ale nikt tamtędy nie przejdzie, więc dajcie sobie spokój >.< |
Cytuj:
|
Jezu skończcie z tymi tajemniczymi questami, przejściami i cholera wie co jeszcze... cipy dodały to żeby właśnie tacy ludzie myśleli że w tej grze jest jakaś fabuła.. niestety musze was zmartwić bo jest ona równa zeru... a rook jest po to żeby go przejść i nauczyć się grać a nie żeby szukać spike sworda... tyle, chcecie sobie marnować życie żeby szukać czegoś czego nie ma, wasza sprawa ja wam tylko doradzam: odpuśćcie sobie, albo jak chcecie mieć takie super questy to zacznijcie grać w WoW'a
pozdro |
Słyszałem że był kiedys tunel łączący main i rook, ale jest obecnie zawalony (na skieletach w pacc zone)
ale wedlug mnie to bzdury :) |
Cytuj:
Drzwi questowe czyli co bo na rooku zadnych ni ma ;d. Fajnie , że istnieje powiedz m i tylko gdzie .... hmmm jak powiesz dasz screena , w którym to połączenie w CALOSCI jest ukazane to hmmmmm przestane trapowac ( a tylko po to gram na rooku) albo jak wolisz przestane tu spamowac. |
Przy dead dragu, na prawo jest zawalony tunel. Skąd na Rooku wziąłby się Drag? No z maina oczywiście. Więc chyba jasnym jest, że tunel ten prowadzi na mainland, ale nigdy nim nie przejdziesz.
Ciekawe jak mam Ci dac screena całego tunelu kretynie, skoro nikt nigdy tam nie był. Poszperaj na Mint/Fibuli, może znajdziesz jego 2gi koniec. (Oczywiście również zablokowany) Drzwi były otwarte RAZ. Otworzyli drzwi do wszystkich domków i drzwi do których otwarcia jest potrzebny klucz NA MAINIE + drzwi questowe w świerzo dodanych qs (Już nie pamiętam jakich) Rooka wtedy nie ruszali! Nawet drzwi training roomu były zamknięte na klucz. @down "Fail". |
Cytuj:
|
@ameriov A do ghoula dojscie jest ,jest rozwalona sciana , jamnik sie przecisnie . I wlasnie dlatego chcialem screena . Tunelu. Tunelu nie ma .
Dragi niby potrafia latac. |
Cytuj:
bo wiesz to naprawde nie jest tak, że cipsoft sobie gre wymyslił i wy teraz w to gracie, to sie dzieje naprawde kierujecie, żywymi organizmami, żyjącymi na planecie w innej galaktyce. Stara tibijska legenda głosi, że dawno temu zanim cipsoft ucywilizował te planete, w rooka uderzył meteoryt który zniszył przejscie z maina na rooka. Słuchajcie co mówie to wszystko prawda. |
@up
Jesteś Hardkorem? Nie muszę chyba więcej pisać na temat twojej "Obsesji". |
Cytuj:
|
Może i jest przejście ale nie przejdziecie i tak...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |