![]() |
Tibijczycy kochają futbol
Na stronie tibia.com możemy przeczytać:
Cytuj:
|
Cipki nie maja juz pomyslow na newsy.
Btw. Kiedy ostatni raz w ciagu 2 dni byly 3 newsy? :D First!!! |
@up
Zgadzam się, trochę dużo. Aczkolwiek co ma mecz do Tibii? Jak zapewne zauważyliscie i tak dużo ludzi grało... |
Jak nie ma newsów to źle, jak CipSoft chce jakoś wyjść do graczy z innej strony, też źle...
Fajnie, że ukazał się taki (inny) news. Podoba mi się, że poruszyli temat najlepszego sportu na świecie :) Cóż, widać, że LM potrafi oderwać graczy nawet od Tibii :) @btw Kiedy w swoim isteniu w komentarzach newsów na tpl nie było płaczących dzieciaczkó, że CipSoft zuyy?;[ |
Potem po meczu zrobilem nocke i na asterze bylo 212 osob a niekiedy dopchac sie nie da do depo. :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
O tak, 1/6 czy 1/7 dała loga i nagle Tibijczyk stał się wielkim fanem futbolu.
|
Tak, widzę to ukryte przesłanie: "Logujcie się do gry zamiast oglądać mecze, są mniejsze kolejki".
|
Heh to jak leci "Klan" to zapewne też ludzie ida go ogladac co...? Bo z tego co wiem to w tych godzinach też jest spadek ;P.
|
Większość chciała obejrzeć mecz to to zrobiła ; ).
Potem pewnie na euro 2012 zrobią takiego newsa ; D |
A MU i tak śmierdzi : >
|
ta reszta co została online to pewnie boty...
Bo kto nie lubi piłki nożnej . |
Cytuj:
Osobiście wolę rzadsze, ale konkretne newsy. No chyba, że chcą być jak hunted.pl, to jeszcze z pół roku i może to osiągną. |
2xUp
Ja nie przepadam za oglądaniem meczów piłki nożnej, zdecydowanie wolę oglądać koszykówkę, która trenuję od 5 lat =p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kupię PACC'a jak wystawią w news'ie wyniki z matur.
|
Lol
Cytuj:
Ps:Ja tez nie lubie pilki ;] |
mecz
Jak można piłki nożnej nie lubić?
bARCA!!! |
Cytuj:
|
Widać ze na to piętnaście minut (czy ile tam jest) w przerwie powbijało ich pełno
|
Martwią się, że tracą graczy na rzecz piłki nożnej :p Zadziwia mnie ilość maniaków, która zalogowała się na kilku minutową przerwe po pierwszej połowie meczu ;) muszą wejść, choćby na te 10 minut, zaliczyć swoja obecność :confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
@edit @up A ja tam mysle, ze wbili do gry powiedziec jaki wynik i skomentowac pierwsza polowe. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie zastanawiajcie się nad tym też że nie każdy lubi to co wy... Omg. Dla mnie np najlepsza mogła by być koszykówka... ale to tylko dla mnie każdy myśli inaczej ... ogarniajcie trochę... >.> |
Niech zrobia statystyki online porównujące il. osob online rano i wieczorem a potem moga dac jakze inteligentny wniosek "Jak widac, Tibijczycy chodza do szkoly badz pracuja" -.-
|
Cytuj:
Imo news ciekawy. Nie każdy musi być teaserem przecież... |
Cytuj:
|
Fajnie, że ukazał się taki inny nefs, ale co mamy przez to rozumieć?
Że to dobrze? Że to źle? Bo to, że piłka nożna jest najpopularniejszym sportem na świecie, tego się nie da ukryć... |
pewnie cipsoft tak na prawde ma im za złe ze nie grali przez 90~ minut:(
|
To dobrze, że Tibijczycy chociaż zadbają o formę w ten sposób, że pójdą przed telewizor i włączą mecz.
@offtop: Brawa dla Barcelony za wygraną <3 i brawa dla Manchesteru za vice mistrza ;] |
Cytuj:
|
wszyscy tak gadacie "jak można nie lubić piłki nożnej". Ja jakoś nie nawidze tego sportu zreszta jak wiekszosc moich kolegów ;] Każdy ma inne zainteresowania nie myślcie ze kadzy lubi to co wy -.-
|
Piłka nożna jest taka przereklamowana ;/, nie mowie ze nie pogram, ale to sport taki dla 10 latków przynajmniej ja tak uważam. Osobiście wolę siatkówkę i żużel : )
|
Ta, dla mnie też piłka nożna troche nudna.
Za mało się dzieje. A co do niusa, fajny. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie rozumiem jak można ogladac.. toz to glupie jest ... ja tam bym wolal samemu wyjsc i pograc chociaz w sumie wolalbym sie nie ruszac z miejsca. |
Cytuj:
|
Ja nawet tego dnia nie siadlem do kompa. Lekcje zrobilem i do kolegi poszedlem ogladac
|
Tibia.
Bo nawet no-real-life potrzebują sportu... |
Tak jak ktos napisal wyzej... Tak naprawde ta ankieta ukazuje ile osob nie ma botow... bo ci co byli online podczas meczu, poprostu zostawili postac na bocie :D
|
Jak można też zauważyć z wyżej przedstawionego wykresu lubią też logować się po 15 i chodzić spać po 24 .. ale czy to ważne ?
Wielki plus za kreatywność newsa .. ale zmiany na światach nie były ,aż tak bardzo widoczne .. X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |