![]() |
410ek stara sie naprawic opinie o non-pvp
chyba jednak nie.
lipe macie na tych serverach non-pvp ; ( http://uploadhyper.com/file/3623/HugtoTomurka.cam.html //rav |
po co bierzesz filmy z tibia.de?
|
@up
Bo nie każdy wchodzi na tą stronę? @down Każdy tak mówi, jak ogląda filmik... mógł to mógł tamto |
SPoro tego było nalurowane. Ale mógł uciec w górę a nie na schody.
|
No nie udało się : (.
|
Ładnie ich załatwił ... wszystko co mógł nasrał tam i popadali ;) a tak w ogóle to on zrobił to for fun czy nie lubią się?
|
nie ma to jak ogar; p
|
Pojechał im xD
|
Ladnie, gdyby nie jego lvl watpie aby dal rade , bo nawet na tym lvlu jakby sie trapnol to nie wiem czy by wyleczyc dal rade, szybkosci czyni wszystko:D
|
Tomurki wcale nie są ogarnięte. Gdybyście grali na Candii, to zrozumielibyście co mam na myśli. Żaden z dwóch ownerów postaci nie odważył by się na taką akcję, ponieważ bał by się deada. Przypuszczam, że ostatnie plotki, co do trzeciego ownera, okazały się prawdą.
Cytuj:
|
Xere po co się pocisz jak i tak dzieci forum napiszą ze sie nie znasz
|
To tomurka ma tylko 3 ownerów ?
@down : hahahaha |
A ja myślałem, że Tomurka jest to nazwa ogólnopolskiego projektu w Tibii aby przegonić słynnego LP i gra nim pół Polski o.0
|
Cytuj:
@Down Nawet nobek z carlin, który miałby 410 ek, to by ubił. |
Pokaral i to sie liczy. Nie wazne ilu ownerow. Y0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ladnie tego tam nalurowal :D
|
@dyskusja na ten temat
Kolejny rozdział komedii produkcji forum.tibia.pl pod tytułem ''Zrobiłbym to lepiej niż ten czy tamten'' Jeśli chodzi o moją opinię na temat filmu to: 1) nie wiem o co Wam chodzi i nie wiem co zrobił źle, 2) nawet ładnie to zaplanował. |
Podziwiam tego 140eda xd Niema to jak 140edem na e grance uciekać na ukos xd
btw. Ja bym użył hiper mocy pixela i bym zwiał :/ |
Cytuj:
Zgadzam sie. |
Wy macie jakies kompleksy do plejerow z non pvp omg. Uwazacie sie za lepszych bo na pvp gracie? Gz, wy przy takim mass lurze byscie nie padli bo gracie na pvp. Siasc i plakac ;(
|
Agr
Cytuj:
|
HAHAHAHAH rzeba byc noobem jak ja zeby takie cos zrobic hahahahaha
|
Cytuj:
|
Pff... Palka nie ubil...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
wszystko ma swoje wady i zalety nonpvp i pvp servery tez. sa aspekty ktore przyciagaja do serverow na ktorych nie mozna bic gracz jak i tez takie ktore od niego 'odrzucaja'. mimo wszystko jak dla mnie smutne jest to ze ludzie ktorzy zdecydowali sie grac w spokoju bez 'przemocy' miedzy pikselami sa w ten sposob traktowani. jesli ktos jest tak chetny ubijania graczy to czemu nadal siedzi na nonpvp, hope ya all will get ban for that shits = ]]]
|
dobre. ^^^
|
Cytuj:
ale znajdziesz jeszcze takich co beda karac na non pvp bo tam trzeba miec "skilla do zabijania" |
Cytuj:
Secundo nie wygląda na to żeby wbili mu się na respa skoro ,wczesniej pytali sie tamtych dwoch kolesi co tam expili czy mogą wziąc górę.Jestem ciekaw jak według Ciebie 410 ek miał by expic na demcach i plaguach solo. Tertio nie lubie PVP-enforced ,nie jestem aż takim kozakiem ,wole normalne serwery pvp mimo to dziękuję ,ale jednak nie skorzystam. |
To jest ogulnie rzal
|
Cytuj:
Nie wiem ile jeszcze razy będę musiał to powtarzać. |
Zniszczył ich. Bawi się dzieciak, po prostu się bawi (dlaczego w ten sposób? Pewnie z nudów).
PS. Zupki chińskie są zdrowe ile mam wam to jeszcze powtarzać? |
Cytuj:
Nie wiem ile jeszcze razy będziemy musieli słuchać Twoich wywodów na temat: Tomurka i jego życie. |
Cytuj:
Bo tak na prawdę, do tego wszystko się sprowadza. Jeżeli nie wiesz co mam na myśli, to proszę nie cytuj mojego postu. |
Cytuj:
|
nie ważne ilu ownerów, ważne że jeden z nich to zrobił... filmu ine oglądałem, ale miałbym wyrzuty sumienia nie skomentować
|
Cytuj:
A ogolnie pewne jest to, ze na non-pvp ciezej ubic niz na pvp i co do tego nie ma watpliwosci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |