![]() |
Rush na Domek w Thais ! [ostre]
|
hahaha :D Nawet f. bomb uzywali :P I coniektorzy walili z 'aksa' _/
|
a to nerwusy XD
|
Ten jeden knight przegrał walkę z drzwiami ;|
|
A mój kolega jest knajtem i wali z 'exa'
|
Nawet wiem, który to klub :F
|
@ up
Konkurencja. :)) Slabo było . :) |
Cytuj:
antidotum kolo antidotum |
przybiegło 2 ek z low skilami i k axami, potem ms z fire fildami.. myślałem że przybiegnie jakiś 200+ i jakies sd ue ; o
|
Ziomek sie prawie sam podpalil
gratuluje mozgow |
debilstwo
nie zna granic --' |
Co to jakis nowy boss? "Doors" xP
|
Zgładzony przez drzwi podpalony przez siebie.
|
O kurwa. niezle mózgi :D
|
Totalny imbecylizm. Łyse dresy bez mózgów - tylko rowy kopać i zadymy robić.
|
Cytuj:
pewnie nie masz mózgu, kasy, planów na przyszłość więc musisz wyżyć się na dzieciach zabierając im cukierki, wtedy zabijasz w sobie syndrom małego siurka i czujesz się bosski B) gz filmik jak filmik, większych debili można spotkać |
Cytuj:
@film Dosc smieszne chociaz w*****l mnie fakt ze zterryzowali klub z siekierami.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Ch**owe jak barszcz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja rowniez cie nie znam, i rowniez czytalem tylko twojego 1 posta, ale jestem w 100% pewien ze to ty masz syndrom dzieciaczka z forum tibi.pl ktorego jedynym celem jest szukanie zaczepek, i przy*******anie sie bez powodu. |
Cytuj:
Cytuj:
@Film: Co w tym śmiesznego? Można się śmiać z idiotyzmu, ale koleś z siekierą nie mieści się w moim poczuciu humoru. |
Cytuj:
jak ktoś tam up już napisał prubujesz wszędzie być fajny... może jesteś fajny wśród swoich kozaków na wsi ale wierz mi że więkrzość społeczeństwa się z was śmieje, i taka jest prawda. "wzrok na buciki"... nie ma to jak dziecko które sie "Ziomka" naoglądało B) btw. nie jestem metalem czy jak to ty tam określiłeś "brudasem" ale nie nawidze osób które ubiorą dres, i udają niewiadomo kogo, czyli poprostu zwykli pozoranci (80% dresów) |
Cytuj:
|
OStro popieprzeni xD
|
Bahahah kurwa dobre typy, widac ze wyrosli na jp krzywo 200% gangsta ;D
|
Chciałbym podkreślić, że takie rzeczy w Sosnowcu dzieją się na porządku dziennym. Sprawdza się tutaj przysłowie - 'Lepiej z piz*y nie wychodzić, niż w Sosnowcu się urodzić.' (ludzie ze Śląska powinni wiedzieć 'ocokaman').
|
Cytuj:
Nie powiem że każdy skin = to i to ale sama idea skinów jest dla mnie co najmniej żenująca. Porównanie "tego" do rushu na domek - LoL. Przynajmniej nikogo kur** nie dedneliście -.-. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|