![]() |
Dzień z życia pro gejmera.
Hm, film zrobiony przeze mnie na potrzeby, jakby to powiedzieć szkolne. Ukazuje dzień z życia pro gejmera, jakim nie wątpliwie jestem : D. Podłożony głos nie jest mój, bo mój się nie nadawał : d. Mam nadzieję, że się spodoba : P
Enjoy! : D Part1: http://www.youtube.com/watch?v=0QKdCre31iU Part2: http://www.youtube.com/watch?v=rsjTQHDfsHc |
lol <znakiiiiiolol>
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
2/3 dnia przy cs'ie? gz.
|
Szczerze? Myśli nie nagrasz na kamerze, ale koszulka jestem hardcorem ovni
|
Cytuj:
|
toz tak dwoch pomyslow, caly filmik to to samo, tylko wykonanie inne.
|
Plagiat czy nie to i tak jedno wielkie gowno... Sadze ze filmik mial rozmieszyc, ogladajac nie drgnela mi nawet warga.
|
Dokładnie tak jak up:
2 pomysły? jak dla mnie to tylko postacie się różnią i głos >.< |
Ej no w sumie faktycznie! 0/10!
|
Cytuj:
|
Bym dal 1/10 ale grasz na nobpvp 0/10 =D
|
Cytuj:
|
mam taki sam ruter
|
Ty pr0 gamerze "Rybzor" dawaj gramy 1on1 ESL / GB AWP ;>
|
Cytuj:
|
pff tragedia, nawet pewnie profesjonalnie zakisic ogorkow nie umiesz :S
ten koles na filmie to ty? lol:D |
Cytuj:
UMRZESZ. xd! @up Nie, mój brak bliźniak |
Ryba fail o.0?
Filmik może być ;-). |
Monolog z poczatkow "dnia swira"
|
slaba psycha ;f
|
Trochę sie zaniepokoiłem co przyniesie scena porannego kibla, ale na całe szczęście było w granicach moralności...
Biorąc pod uwagę mój obecny stan psychiczny daję ci 1011010101/10 RÓB WIĘCEJ PLZZLZP1!?!? |
Cytuj:
Cytuj:
|
jak wychodziles z lazienki po goleniu miales kawalek pianki na szyi xD
btw. daj nuty Xaszkil ;) |
najlepszy byl motyw z redtubem XDDDDDD
|
Nuda.
Nuda. |
Dlaczego film całkiem wporządku xD podobał mi się.
|
Cytuj:
|
przecietny...nic smiesznego, nic nowego, nic nowatorskiego. ale wykonanie w porządku.
|
haha nawet beka usmialem sie jak sie w kacie skulil ehehhe i jak sie w koldre zawinol heheheheh
|
Cytuj:
Ośmielę się stwierdzić - żal. |
Liczyłem, że w kuchni nóż zjedzie w stronę ręki i będzie czerwony sos, ale przeliczyłem się... Film fajnie zrobiony aczkolwiek rzeczywiście bardzo podobny bo już wcześniej oglądałem, ale podobał mi się. Następnym razem nakręć coś czego nie ma tzn. wymyśl coś.
A tak na marginesie wszyscy piszą o jakichś głupotach, a ja tu widzę ostry product placement: Toshiba, Microsoft, D-Link, Adidas, Onet, WP, Jogobella, Costa, pomidor z polskich sadów! i jeszcze w pizdu firm. Pytanie - Ile oni Ci płacą? Aha i ile czasu zajęło nakręcenie tego filmu bez obróbki? A co do powyższych kilku osób to macie prawo do własnego zdania i negatywnej oceny ale może coś nakręcicie ze sobą aby nam udowodnić profesjonalizm i oryginalność? |
Cytuj:
Film rzeczywiscie plagiat mimo ze nie najgorszy. Btw daje dodatkowy plus za koszulke ktora mam takze w posiadaniu. |
Kup se krzeslo bo garba dostaniesz
|
Widzę, że muza głównie zaczerpnięta z annihilatora Astronisa.
|
Ryba failure..
"Zrobic herbate, czy nie zrobic herbate" hahahaha <- Zabija ;D Btw, Zrobic herbate, czy nie zrobic herbaty. |
Takie sobie, btw. pro gejmer leje do butelki a nie idzie do kiblaB) <taki zart>
|
Ale ty przystojniak jesteś :baby:
No offence :( Btw. Ty masz mejla na onecie ? |
Ryba, można soundtrack?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |