![]() |
Nephilims vs Wanted
Jak mamy spamowac to najlepiej tutaj :PP
PS: Nie bede wypisywal powodow i szczegolow od tego jest tibia.com :D |
ohohoho ale ciekawy dym się szykuje!
|
ciekawie, ciekawie opisze ktos dokladniej o co poszlo?;p
|
Smutni mi dżony :(
|
@Nuriel
Zawsze Nuriel cwaniakowałeś jaki to jesteś loyalny Wanted a teraz sam walczysz przeciwko nim... Epic Fail :)
|
Mowiac ze jest loyalny do Wanted ,mial na mysli lidera. Patrzac na jego opis na tibia.com mozesz sie szybko domyslic kogo mial na mysli. Pozatym to byloby to dziwne ,gdyby mial walczyc przeciwko swoim kuzynom ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak czy siak beda jaja jak berety. Jestem ciekawy co z tego bedzie.
|
Tetete, w...w...w...wtffff?? Myślałem, że wcześniej dojdzie do wojny z Turkami, niż Wanted się rozpadnie, a jednak... :o
|
Dobrze by bylo jak by ekipy nakerecaly zawsze camy z akcji... hehe patanou szaleje teraz widze ;D
|
no beda beda zawsze nakrecaja filmy z akcji
|
Ale Limehit ja jednego nie rozumiem, co masz na mysli mówiac ze nie chcecie zrobic z Azury drugiej Furory?
|
Ja tez jak kolega wyzej myslalem ze dojdzie do wojny z turkami:p Jednak jestem ciekaw kto z kim bedzie;)
|
Furora to server dominowany przez jedna gildie i nie ma szans na jakakolwiek wojne. Azura zmierzala juz w ta strone, ale my do tego nie dopuscimy.
|
Witam.
Marjola dajeszzz... :) |
Marjola nic nie zdziała.Takie jest moje zdanie na ten temat
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale coz pewnie tego wam brakowalo, wkoncu liczebnosc na azurze wzrosla do 5-set, wiec czas wrocic do starej dobrej 2-setki. Mam nadzieje, ze teraz jest super extra git. |
Bayter i Esfares u boku Marjana;]
|
Cytuj:
Ladnie tam ogolnie teraz macie na vent. Co trzecia osoba z Wanted pisze mi ten sam tekst "zrobiliscie z Azury jeden wielki smietnik". Jednak powiem Wam, a raczej tym ,ktorzy nie sa zbyt bystrzy zeby na to wpasc, iz ten smietnik powinien sie zakonczyc w przeciagu tygodnia:] Przynajmiej z naszej strony, bo w koncu to nie my werbujemy byle kogo :( |
Cytuj:
|
Edited post.
|
Cytuj:
Już Ty nie bądz takim optymistą 8o |
heh, ale dziwna sytuacja Wanted vs Wanted 2 i swoje jeszcze Ravens czy jak oni tam coś kombinują no i 3a pamiętać o Xajakim- D9 (ciekawe gdzie dołączy), co jak co ale teraz 3mam kciuki za Wanted bo liczę ze wywala z Azury sheriona - zlodzieja,naciagacza,kłamce,oszusta,cwaniaka,kombi natora.... oczywiście nie ubliżając mu XD
@Sirkiks nie udawaj ze się tak martwisz o Azure, pewnie już zacierasz ręce na myśl bycia głównym blokerem Azury (bossy itp) ;) PS. ciekawe jak będą wyglądać wojny po wprowadzeniu updatu |
Jacek to nie rozejantuzjamowany tibijski kid jak np. tegax, wie co mowi. Proponuje sie wstrzymac z komentowaniem az sie cos ruszy, narazie chaos.
|
Tak, chaos, i głównie dzięki tysiącom teorii takich ludzi, którzy nie mają pojęcia o sytuacji "na górze".
Co będzie to będzie, o nas się nie martwcie. |
Szykuje sie ciekawa wojna, nie przekresłabym z góry szans Marjolii,ale czas pokaże.
Z niecierpliwoscią czekam na camy :D |
Nie powiem ale ciekawie bedzie sie ogladac osoby ktore razem ze soba byly w gildii. Ale za kim jestem to trudno powiedziec bo tu i tu sa osoby ktore sa dla mnie w porzadku wiec wszystko sie okaze :p
|
Cytuj:
|
Wiecie moze jakie gildie do kogo dojdą?;>
Czy jeszcze nic niewiadomo? |
Cytuj:
Ułatwie ci życie... tibia.com i wszystko jasne ;) jak to fajnie czasem pomyśleć,nie? |
Masz napisane na forum tibia.com, ze nasza gildia z zadna inna nie jest zwiazana. Wszyscy ludzie, ktorzy sa z nami, sa u nas w gildii. Nie bierzemy nikogo, nie robimy lapanek.
Mozecie byc spokojni o nas, napewno bedzie troche walki. Kazdy z nas mial jakies powody zeby odejsc, i nie bylo to robione "4 fun" jak to mowi Urban z Drazem. Czas pokaze, czy faktycznie jestesmy tak chujowi, jak nas oceniacie. ; ] /Wójcik. |
Dziekuje za info :)
|
HEH znów ciekawie bedzie na serwie :P Ciekaw jestem tylko jak ta wojna bedzie wygladala po upie
|
Cytuj:
A ravens napewno i tak do wojny sie wpierdzieli :) wzieli nawet pate i avandona :D Ciekawwe co leifmaa wykombinuje ;] |
A czy guildia forgotten legion ma jakis udzial w wojnie?
|
My nie potrzebujemy narazie nikogo, nie wiem jak wantedo..;d
/Wójcik |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |