![]() |
Tibiacam tv, Vcam, Bynacam
Witam.
Zapewne jest to zly dzial... utworzylem ten temat poto aby sie dowiedziec jaki z programów do nagrywania wybrac... Pomysl sciagniety z WoT Board.. |
nie wiem. używam tibiacam tv
|
TibiaCam TV. Płatny, ale masz pewność, że nikt Cię nie okradnie.
|
Ja używam Vcam, w niczym nie odstępuje tibiacam tv, nawet nagrywa w formacie .cam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A znacie może oficjalną stronę tego programiku?Szukałem w google to nie ma oficjalnej stronki.Znalazłem tylko link z forum tibia.net.pl i nie wiem czy jest to do końca zaufana witryna by pobierać stamtąd (?)
|
|
Z tego co slyszalem to podobno tibiacam tv czesto buguje...
ale Vcam ma wirusa wiec niewiem co wybrac xD Dead czy hack ? |
|
Cytuj:
|
Tibiacam, uploadowanie camów. Choć im serwer ciągle pada.
|
TibiaCam TV Of Curse :-)
Sam używam nagrywam , bardzo dobrze się spisuję. Nigdy mnie nie zdebugowało , jedynie przy odtwarzaniu. Warto wydać to 32zł i cieszyć się z miłej i bezpiecznej gry :) Pozdro. B) |
bynacam tez moze byc, tez darmowy, tylko w innym formacie nagrywa
|
czy raz na rok 32zl na tibiecam to az tak duzo?...Ja wiem ze dla 14 latka to hard zarobic..chodz w summie..ulotki xd
|
Cytuj:
|
a ja wole nie podcierać dupy szkłem i kupić tibiacamtv
|
Póki Vcam nie będzie oficjalnie zatwierdzony jako bezpieczny program do nagrywania nie będę go ściągał ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
#topic: Vcam. Używam go ja, moi znajomi, a program pewny, bo od Jeremic'a. |
Cytuj:
|
Vcam, na tibia.de sie przyjął, u mnie na servie rowzniez, nie widzialem zadnej skargi ze hack itd czyli jest czysty, osobiscie uzywalem tibiacamtv, ale dla tych co nie chca wydawac tych 30zl, polecam Vcama ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |