![]() |
Demce ,plagi i najty 120 rp solo
http://uploadhyper.com/file/4919/dem...najty.cam.html
Mój pierwszy raz tam więc nie spodziewajcie się jakiegoś niesamowitego ogarnięcia. |
nieźle, niby tylko resp 2 marków, 1 demca i 1 plaguesmitha, a exp wyczesany ;p
|
Filmik zajefajny właśnie takie filmiki lubie oglądac.
Pokazuje potęge RPka - czemu? bo znajdzcie mi 120ek expiącego tam solo ;/ Niby tylko 120 rp a ładnie nawet szło z demcami. A taka mała uwaga jeszcze - noś blessed wooden stake - Demon dusty lecą dośc często a i troszkę warte są. Kręc więcej takich filmików :D (moim zdaniem najlepsze filmiki to coś typu 250+ rp expi solo na poi albo coś w tym stylu - a nie team 10 osób idzie na jugge room ;/) |
@up
To mi właśnie pokazuje ,,potęge" no-pvp od razu powiem ,że to nie jest mój char.Na 4 mobach osiągam do 200k exp na h....dla przykładu na premii miałbym tutaj 40-50? Czekam na propozycję na co mogę iśc tylko mówie ,że to no-pvp więc szansa ,że będzie zajęta jest bardzo wysoka.Myśle czy by nie iśc jeszcze z 2 kumplami na poi na Dark Torturery ale nie wiem czy byśmy dali rade (130ek,120rp i 138ed). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Film Dobrze. |
elfbot jest w modzie od xx miesiecy, wiec raczej nie wzrosnie
@film hunt jak hunt :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wlasnie ze 300+ ek sie zajebiscie gra i expi sie prawie tak szybko jak MS-em i to nawet bez ED, np. na kopalni albo banucie 600k/h pewne oczywiscie trzeba zabrac 100bp+ mp ale frajda jest napewno wieksza niz nudny exp palkiem
|
Cytuj:
|
juz to widze jak swoim 300rp(na ots) robisz dzwignie solo w 15 minut kazdego hffa sceptre na hita rozwalasz nie mowiac juz o tym ze w 5 sekund wybijasz all juggi itd w jug sealu
Obudz sie leszczyku i ogarnij knight zawsze bedzie robil wiecej expa niz rp ale co ty mozesz o tym wiedziec huncac roty pod venore swoim evul knajtem |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT i żeby miec 300 eka nie wystarczy bot ale do pewnego stopnia tak bo rpkiem/msem/edem na wyższym lvlu ciężko się botuje lepsze monsterki a u takiego 150+ek bot na fro to lajt - wiem z doświadczenia mojego kolegi... |
Cytuj:
|
@up nie ma problemu
http://www.speed.yshare.com/111821113.html filmik nie moj kolegi ale chyba sie nie obrazi i nie mowcie ze rp szybciej expi bo jego czar obszarowy (mas san) zadaje 10 razy mniejsze obrazenia niz exori gran knighta Edit : jak znajde to pozniej ci pokaze 1020 z exori gran w plaga, oczywiscie hit xelixa |
A czy u chodzi tylko o exori gran? Wybacz ale taki ek nie ważne gdzie by nie poszedł ale z exori granem miałby waste.
Rp idzie na hffy i bez żadnego mas sana ma powyżej 600k/h a ek musi sie srac tym exori granem :o |
Lol fetka, gdyby w tym wmawianiu nam, że najtem się expi 10x ciekawiej niż palkiem był chodź jeden rozsądny argument, to nawet by mi nie żal było tego co wypisujesz. Niestety jest inaczej.
|
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
no dokladnie ladnie to zapuentowales nie grales nie czaisz i tyle na ten temat
|
15:25 Royal Blizzard [120]: zydzki z widzewa mi podkradaja
żal-.- ja jestem z widzewa i jakoś zydem nie jestem... co wy dzieci macie ze nie umiecie uszanowac tego ze ktos jest za innym klubem lub z innej czesci miasta?-.-n/c @top film nawet, nawet. da się wyżygać;p |
Cytuj:
|
@fetka
okey zwracam honor! btw: tak było prawie 700k/h |
ten typ ktory pierdoli ze lepszy ek od rp:
ROZJEBALES MNIE CZLOWIEKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HAUWHAUHUHAW ciekawiej ek niz rp XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD boze,skad sie tacy ludzie biora to nie mam pojecia XD |
Cytuj:
|
@top
Mógłbyś ten filmik z solowania Dema zapodać jakoś w lepszej jakości ale na YT ? Jestem bardzo ciekawy jak ogarniasz solo Demca. Szczerze osobiście sam też solowałem swoim RP, ale tylko 1 raz i jakoś miałem małą panikę co nie pozwalała mi się skupić, więc poszło mi masa GSP. Nie korzystam z tibia cam więc fajnie by było go na YT. Ostrożności nigdy nie za wiele :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps ek to ma PAŁERA co? :cup: XDDDDDDDDD |
Nie oglądałem, ale domyślam się, że kopy -1 za tp? :)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Secundo nie ,nie kopy na -1 za tp. Tertio ,umówmy się nie taką masę ok ?!?!:D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam takie pytanie, bo też chciałbym coś nagrać. Mam 2 progsy do nagrywania i do odtwarzania (tibicam.tv i Vcam). Jak te progsy mają się do ingerowania w plik wykonywalny tibia*****. Chodzi mi o to czy nie spowoduje to wykrycia przez system antybot bana. Pies wie jak ten antybot działa i czy takie programy do filmów mają jakiś wpływ na to. Sory za pytania ale akurat w temacie "film" jestem nowicjuszem.
|
@up
Jeszcze nigdy nie słyszałem o przypadku żeby ktoś dostał bana za używanie tych programów. Bana możesz dostać za unofficial software to play a nie record bo oficjalnego programu nie ma. Top Taki sobie huncik. I tak wole grać ekiem. |
Ciekawy film. Posłuży mi na pewno za jakieś 10 lvli do samodzielnej wyprawy w ten zakątek Tibii.
|
Cytuj:
|
Właśnie robiłem pierwsze testy Vcam-em - nagrywa, ale przy odtwarzaniu tibicamTV film przycina. Być może to wina że oba progsy są mało kompatybilne ze sobą albo że komp nie wydala.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |