![]() |
Worker Golems by 60ms & 46 ed [Mały Hardcore]
Wybraliśmy się z kumplem na worker golemy, było trochę sytuacji krytycznych, sami zobaczcie :)
http://uploadhyper.com/file/5440/WorkerGolems.cam.html @edit zmieniłem na uploadhyper bo by zaraz poleciał ban za speedy.share ;d |
Twoja data dolaczenia mowi sama za siebie
|
@up
Plik jest czysty... |
Cytuj:
tak się składa, że miałem tutaj konto z 2 letnim stażem ale zgubiłem passy. @ macie tutaj fotkę z tego cama, bo widzę dzieci plate seta już płaczą i patrzą na date mojego dołączenia :( http://i398.photobucket.com/albums/p...nd/61lvl-3.png |
Cytuj:
@film: Nudny jak flaki z olejem, jak większość tego typu filmów. |
Pytanie tylko kiedy podmienisz, ja mialem tutaj konto z 30 letnim stazem ale rowniez jak ty zapomnialem hasla B)
|
@up
Ej, wydaje mi się, że próbujesz być fajny ;| 'Zgadnąłem'? @film Czysty. Zwykłe expienie, nudy. |
@up
Tak chce byc fajny, bendziesz mojim kolegom? Jestes mojim jidolem, terz hyba sobie ótne noge mistżu :S |
może i jest nudny, ale nie oczekuje tutaj komentarzy od 200 msów, którzy to huncą z ue tylko innych ludzi, którzy mieli się na taki hunt wybrać a nie wiedzieli co i jak :)
|
@up
Wiecie nawet mnie rozśmieszyliście xD @topic ALE SUPER PRZEZ CAŁY FILM ORGAZM PRZEŻYWAŁEM! |
Hmm co do filmiku, worker golemy są bardzo nudnym miejscem do expienia, co prawda, można nieźle poexpić i czasami loot się trafi... W moim rankingu, tylko Frosty są nudniejsze.
EDIT: Nie ma to jak sobie zlurować tyle golemków, cóż ogar, nie zawsze szybki resp się przydaje... |
Film nie jest Twój :)
00:24 Maxi De'Sorccer [61]: vai se foder filhodaputa 00:24 Hero of Oblivion [47]: sua mae eh minha BR PLX? |
zmulony filmik;/
|
Cytuj:
Przy swojej postaci tez masz orgazm? Tak z ciekawosci... |
Nudne jak flaki z olejem. Po co poszliście tam we 2?
Ja workery orałem 51ms solo i był fun xd btw. Tak jak już ktoś wcześniej wspomniał film nie twój, no chyba, że my wszyscy tacy głupi jesteśmy i nie wiemy, że to jest polski: 00:24 Maxi De'Sorccer [61]: vai se foder filhodaputa 00:24 Hero of Oblivion [47]: sua mae eh minha |
Nie ma to jak dać utamkę i klatować 3 workery...
|
dla każdego kto nie ogarnia , nawet exp na ratach może być hardkorem : /
|
ciekawy filmik ..
|
Jestes hardkorem!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
heh jestes z deczka nieteges, jak wrzucasz cos to musisz byc nastawiony na krytyke, ktos cie zkrytykuje to od razu wyjezdzas zz papa na niego, powiem ci ze nie warto tu cokolwiek wrzucac normalnego bo wszyscy i tak cie zjade ze nuda a ty sie tylko starasz i co ;d
|
@up
masz racje, te forum schodzi na psy,przez dzieci które mają 11 lvle z carlin komentują, czemu ja wrzucam utame na 3 workerach + 2 fro hatchlingi? banda idiotów i napinaczy |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Film Tyle co 'sir rafski' :D |
Cytuj:
nie sluchaj ludzi, którzy krytykują każdy film - wlasnie takiego filmu szukalem od tygodnia , za co Ci dzięki;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |