![]() |
moje skromne skille na 9 lvl-ku
:) D:\rafał-;)\tapety\Moje zdjęcia z tibi
|
MUAHAHAHAHAHAH.... kolejny miszczu ktory probowal wrzucic ssy z dysku bezposrednio... lol
|
omg przeczytaj topic o wklejaniu ss.pomysl ze najpierw trzeba wrzucic to na server :/
|
:d
Cytuj:
|
Cytuj:
On nie umie wklejać ss'ów a ty jesteś analfabetą , Cytuje "miszczu"...-.-' , pisze się mistrzu ...lol |
LOL!! :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PHP Kod:
|
Cytuj:
LOL....czyli specjalnie robi z siebie idiote??przestań.....specjalnie błędy pisać...nie grzeszysz inteligencją... |
Omg
Next józek ktury niewidzi tematu :>>>TEMAT TESTOWY<<<
|
BUAHUHAAU jak zobaczylem tresc tego postu o malo co nie spadlem z krzesla buhahauhsuhahmuaha8a :baby: :baby:
|
Lol
HAHhahahaahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahaha hahahahahahahah
I jeszcze 3 razy tyle ale zieja hahahahahahaha myśle że tu się tak sobie zapowiada a tu super dzięki typo wie jak rozśmieszyć głupotą. :D A jak nie wiedziałeś twórco tego wspaniałego tematu czy Ci wyjdzie mogłes zobaczyć temat próbny i byś wypróbował a ie robisz z siebie kapucyna hehehehehehehehhee :D |
Cytuj:
Nie moge co za gosciu HAHAHAHAAHHAHAHAAH. Poprawiłem sobie humor przed sylwkiem. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA |
Ale jego nik pasuje, do tego co chcaiłą zrobić. Istna masakra...
|
Cytuj:
|
dajcie spokuj
dajcie mu spokuj może niewiedział że sie nieda ! ! ! ! :)
|
Cytuj:
|
Muhahahahahuiehuehuheeuhue, nie no
LOL spadłem z krzesła !~~!!!!! 8o 8o 8o :D Rządzisz stary :D :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale z Was ku*** ****** n00by.
To forum nie należy do tych, na których można nabijać byle gdzie i byle jak posty! Każdy post to wyśmiewanie się z niewiedzy innego użytkownika, nie umiecie zrozumieć, że ten młody człwiek dopiero się uczy, i nie wie co trzeba zrobić żeby działało. Tak jest ku*** za każdym razem. Zacytujmy: Cytuj:
|
Pall/Secura
LvL-10 Mlvl-4 Skills-40/31 :D :D :D :D Happy New Year All 8o 8o |
LOL
3 strony na wysmiewanie się z gościa. xD LOL |
-.-
Moze i to bylo zabawne, ale napewno nie powinno smieszyc tych ktorzy takze nie potrafia wkleic zdjecia a mimo to sie smieja -.- bo wiem ze przynajmniej 1/3 tych ktorzy sie ryli nie potrafi... A ponadto widze tutaj zwykle zasmiecanie forum tzn. wiekszosc postow ma taka sama tresc "Buhahahahaa spadlem z krzesla"... rzenujące
I teraz pewnie ziomek ucieknie z tego forum bo sie z niego nasmiewaja ludzie. Zdaje mi sie ze ci ktorzy pisali te "bzdurne" posty sie nie zastanowili ani razu zanim napisali posta, dlatego dobrze by bylo gdyby ktorys z modkow pousuwal te posty. Bo to nie zalozyciel tego tematu tylko ci ktorzy sie smiali powinni zniknac z tego forum -.- @edit Jak by ktos watpil w moja umiejetnosc wklejania screenow to radze poszukac tematy zalozone przeze mnie... |
Ja już kiedyś wklejałem ss'y z mojego druida także ja jestem po umiejącej stronie:P
|
ja dla ulatwienia dam link 3 strony nikt nie dal linka -.-
oto i on tararara http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3226 |
No ja tez umiem... oto link http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15064
|
Zamiast sie z niego wysmiewac pomoglby mu ktos. Juz ktos dawal rady i respect dla was chlopaki. A dla calej reszty ktorzy sie umieja tylko wysmiewac powiem tyle: Nie wchodzcie na to forum plx.
A co do porady to byly one juz dane:P. Polecam poradnik o zdjeciach np. PozdrO |
Master of Devastation czy jakos tak...Gdzie tacy ludzie jak ty sie chowaja ?? nie wiem czy wiesz ale teraz bardzo modne sa powiedzonka : "miszczu" "najlepsiejszy" itp. -.- :eek:
|
Zgadzam się z Claymore'm, czy wy wiecie jak ten człowiek teraz musi się czuć. Zapewne opuści to forum bo ludzi się z niego śmieją... A wyśmiewanie się z niewiedzy jest tylko kolejnym błędem uzytkowników forum... Tak samo jak z ortografią - czy wy zawsze musicie zwracać uwagę na ortografię, na przyklad temat jest o zdjęciach a wy naśmiewacie się z ortografii. A tak co do tematu to wejdz do tematu (:P tematu, tematu) w którym dokładnie jest opisane wklejanie ss na server...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |