![]() |
Noworoczny pad serverów?????
Właśnie... parę minut temu... wywaliło mnie z tibi. Fak!
Nie wiem co robić... czy tylko mnie? Pojawia się error... a ja byłem w nie za bezpiecznym miejscu i się boję! Czy jak wyłączają server to ja tam ciągle stoje??? (przy kickach tak...). Ale to nie kick chyba... To coś innego. Teraz nie mogę się wlogować... help! |
Eee... wszystko wróciło do normy. Skasujcie temat... sorry, ale wpadłem w panikę... Sorry :P Tak, wywaliło wszystkich ale już jest ok :P
|
Ja sie nie moge polaczyc z serverem!
|
A ty łobuzie na co liczysz tuz po nowym roku! Bawić się proszę a nie grać w tibię!!! :D A co do tematu to rzeczywiście wcześniej było mase kicków a teraz to już chyba na dłużej padło. Mam nadzieję że te kicki z sylwestra to nie zwiastun nowego roku pelnego kickow :P
|
JA wiem dlaczego!
Servery padają ponieważ szedl sylwester wiec CipSoft musiał sie ochlać.
Teraz nie panuja pewnie rzygaja po serverach i dlatego. LOL :D Żartuje przecież. 8o |
Ja sie ciagle nie moge zalogowac !! X( X( X(
Tibia Sux plx! BR? |
server wyzycał pare razy aż wreszcie padł na amen co sie ładuje mi mi mówi ze przerwanie połaczenie z serverem czy cos w tym stylu xD . teraz wlogowałem sie i klaps lag i znów to samo ;( ;( ;( a chciałem mlvl dobic 1% ./Pozro 4 @ll
|
Tez chcialem sie zalogowac ale:
Disconnect from server I jeszcze tibia.com niechodzi. |
Szybciej Z Tymi Servami !! Nie Mam Całej Nocy (Tzn Mam Ale Brat Tez Gra X( ) Czas Mi Się Kończy!!
Fu**** Off Plx Plx !! |
Mnie tam drag zabil 20min przed nowym rokiem ^^
Oni z tymi kickami przesadzaja... |
Taa cipy myślały że zrobią taki mały żart noworoczny i wyłączą serwery ale nie przewidzieli że się schleją i nie znajdą guzika uruchamiającego serwer(komputer)
Nie zrozumcie ich źle to taki mały żarcik z ich strony (i kto tu jest n00bem) |
lol mi wszystko dziala, z tibii nie wywala i tibia.com chodzi...a tak w ogole wspolczuje tym co sie cos zwalilo na serverach, ja gram na arcanii nie wiem dlaczego tam nie ma zadnego kicka ale dobrze mi z tym :-)
|
ZNOOOOOWU!! NIE, STARCZY TYCH TEMATÓW!!! Może Cipsoft se petarde puscil w komputer i serwery wysiadly, albo ktos sie nachlał i wyłączył serwery!! ;) takich tematow jest tyyyle, że powiemDO KASACJI
|
Te dziecko uspokoj sie ;)
|
CIpy smierdzom
Te wszystkie kicki som przez ten ostatni update, fakt ze to przynioslo nowe potworki i itemy ale jak by bylo wiadomo ze bedom te kicki to ludzie nie chcieli by update. !FUCK CIP SOFT!
|
ech....................
Dzieci..........
Spokojnie, to tylko pare minut bez tibii. chyba jaja wam przez to nie odpadna??? :) Za x minut wszystko sie uspokoji... To pewnie zart noworoczny od CIPsoftu |
LOL
Ale popyt na temat :P U mnie już wszystko działa :) Ale tibia.com nie działa... to szczęgół. I KUMPEL ZALICZYŁ NA TYM DEDA! :( |
:/
a ja dalej sie nie moge lognać ... fuck :/
|
Ja rozumiem kurna żarty ale nie dzisiaj...Normalnie załamka(przez 30minut Dialog wyskakiwal bledny pass)normalnie ide sie otłuc :/
|
Cytuj:
A jezeli to zart - nie smieszny :] |
dupa nic nie działa:|
za***isty ten sylwester nawet na tibie sie nie mozna wlogowac |
kurde, galana caly czas nie dziala!
|
Mi juz dziala Tibia ale i tak nie moge sie cieszyc gra juz od kliku dni bo zawsze za***sicie duze lagi :(:(:(:(
|
PIerwszy sylwan jakiego chcialem spedzic przed tibia -.- Rotfl :P
Kurde, bez sensu, teraz by sie fajnie gralo :P Chociaz bym sie nie przejmowal tym ze mam zalobe i na zadna dzampre ine wyskoczylem -.- |
Cytuj:
tez tam gram ^^ |
Wysrane mam.jezeli Cip soft robi se żart to powinien przewidzieć ze wqrwi to graczy.....a pozatym bede chcial wyjaśnien co sie stalo.......zobaczycie,nie popuszcze im tego X(
|
kurde, nawet nie moge zobaczyc czy dednolem a jezeli tak to przez glupih CIpow jakies 150k expa pojdzie sie je*ac
|
czy wy ****a nie macie co robic w sylwestra tylko grac w tibie prze***anei jestescie dajcie cipkom zyc !! to tez ludzie tez musza sie napic .
idzie popic albo bawic sie z qmplami a nie za*******ac na tibi jak totalne z***y ludzie zycie to nie tibia !! |
To sobie poexpiłam... do diabła pewnie jeszcze padłam na smokach X( to mi sie wcale nie podoba ;(
|
Sram na tom tibie, mialem se paca kupic na nowy rok ale jezeli dalsza gra ma sie skladac z codziennych kickow i deadow to sram na to i sprzedaje postac.
|
Cytuj:
|
W sumie koleś (wyżej post) ma racje że w sylwka nie trza raczej grać no ale jak ktos siedzi w chacie i np.nie moa kolegow nie poszedl nigdzie nie moze jest hory ma cos zlamane boi sie fajerwerek to raczej moze se pograc bo to jego sprawa............................................ .........................................
A TAK: pozatym to ja wlogowywuje sie co 3-5 minut i mam laga i mnie wywala i tak kręci sie perpetum mobile :confused: :confused: |
Cytuj:
Mialem sobie dzisiaj nocke robic X( X( CIPSOFT OBUDZCIE SIE Z KACA !! WOLNY CZAS POJDZIE SIE ****C! GRRRRRRRR --nie piszcie ze jestem uzaleznione dziecko, i niech wam nie bedzie mnie zal :] -- Arghhhhhh~ !!!! ARGHHH !! |
Cytuj:
ZAL MI CIEBIE I JESTES UZALEZNIONY ! |
Kurna!!!!
NO to juz przesada, odwoluje wszystko co napisalem ostatnio!!!
Bylem sobie na Fibuli, ale juz nie jestem!!! Kick i nowy piekny dead do kolekcji.... ;( |
Knajcik oskalpowany
Cytuj:
PS:SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2005 B) |
Cytuj:
|
Do wszystkich uzależnionych::::::::::::::
=Napiszcie petycje do kuratora oświaty ze chcecie mieć o 1 dzień dużej wolne (osoby pracujące do swego szefa).....Powod:ponieważ cip soft poleciał se z wami w h**a :p i domagacie sie rekonpensy za straconą noc sylwestrową :o |
voolygar: jeśli tak sie swietnie bawisz to co tu robisz?? spadaj na impreze
|
Chcialbym dodać, że był overload servera, ot powodowało takie kickim zawsze tak jest, mi to bylo n areke, 2k expa w 15 min nabilem
:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |