![]() |
Elera i ich PvP ! xD
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=76100
hahah nie bede nic spojlował obejrzyjcie sami xD widac ze ci ludzie chary wybotowali XD wziete z WoT. |
Piszesz, jakbys sie po nich spodziewal umiejetnosci i byl mocno zawiedziony tym ze ich nie maja.
Odrobina realizmu nikogo jeszcze nie zabila. |
|
Cytuj:
|
No się pośmiać można, ale skoro tam cała wioska jedną postacią gra to co się dziwić :D
|
Wydawało by się, że mają taką przewagę w lvl :D A koleś im uciekał jak chciał ale chyba brakło mu potów w końcu :D
|
Jak już bierzecie cama z WoTa to moglibyście dawać w nazwie tematu '[WoT]'.
|
O, nareszcie film z mojego serva ;)
@topic Ja nie wiem co tam L'P robil, biegal tylko i trapowal praktycznie sam siebie. Szkoda ze nie wywalilo Zazry jak exita dal. Oni maja takie slabe pvp, mnie jak kiedys bili (bilo 7, wszystkich bylo 15, 8 trapowalo) a i tak im ucieklem :baby: wiec jaki moral z tego? B) |
Cytuj:
|
może zapomnieli o bułce z bananem na śniadanie xD
koleś kamerujący powalał utamo _/ potem jeszcze ue jebal na koniec lol |
200 ms nie potrafiący dogonić 100 ms jest bardzo smutnym faktem. Szkoda tylko, że typ nie wiedział, że exit z white skullem nic nie daje : P
|
te ue to bylo cos xD! typ mial pz locka i go atakowali wiec xlog mu gowno dal a typ zamiast spokojnie go z sd ubicx to ue walil xD huahuauh
|
O jak miło :confused: źle się wyraziłem o tibia.pl i moderatorach to od razu post deleted...
|
Nie ma jak to sprobowac, strapowac dark magiciala ;s
|
O Em Gie, jakie PVP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. On nawet użył 3 użyć m walla !!!!. A i jak dużo ich miał, całe 5 czy 6 runek !!!!!!!!!!. I czemu tam nie ma wojen ?
|
Cytuj:
Jeszcze dodam, ze jakby sie wszyscy Polacy polaczyli z serva to moze cos bysmy zdzialali, ale nie ma wogole zgrania wsrod nas wiec jest jak jest :x |
Smiechowe :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mieli o 10 ludzi za mało i dlatego im sie tyle zeszło :(
|
Cytuj:
|
Już dzieci na otsie z expem 999 mają lepsze pvp :o Ludzie błagam was nie wrzucajcie takich filmików bo nie wiem czy się śmiać czy płakać :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |