![]() |
299 Master Sork. 930k/h~
Night'aran dobijanie expa do 3setki.
http://www.tibiacam.tv/download.php?id=5z2rvjqwa9rdfxt2 Miłego oglądania. |
Ekhem frosty się skończyły to teraz na hellspawnach pg, coś nie długo powinni z nimi zrobić, bo loot wydaję mi się z nich stanowczo za dobry ;)
|
Daj :O razdwatszydziesiencznakuw
|
Cytuj:
@Edit: Często tam hunce, najczęściej jestem na 0, czasami na + lub -, więc nie widzę sensu w zmniejszaniu loota. Zresztą na hellspawnach tak łatwo samemu PG nie odwalić. Szybko dosyć skubane biegają, a korytarze są wąskie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak serio czemu ten post miał służyć, pokazałeś swoją inteligencje(a raczej jej brak) a imo te k sety wypadają za często, jak w 1h wynosi się ~3 k legsy i z ~5 k armorów, w sumie byłem na nich tylko 1, ale zwróciło się i to sporo. |
Cytuj:
|
Co do loota z hellów to jest on moim zdaniem dobrze ustawiony. Często tam jestem solo i raczej jestem na 0.
|
Cytuj:
|
ale spowolnili respa frostow chyba
|
Cytuj:
|
Nudny filmik ;p :evul:
|
@Up
Nudny bo chciałeś nabić posta czy nudny bo umiesz to uzasadnić...? @topic Film ciekawy, dużo lepiej expi się tam niż na frostach, jest chociaż jakaś akcja xd |
pff.. Ja tam sie z nim zgadzam. Film był nudny ale to moja osobista ocena. Teraz filmy ze zwyklego pk,ob,expa itp nie potrafia niczym zaciekawic. Potrzebne jest to cos czyli np nieoczekiwany zwrot akcji.
|
|
Cytuj:
chyba helltrollach a jak nie to naucz mnie jak expic 12 pallem na hellspawnach , prosze @topic Film nawet ciekawy..a co do loota - moim zdaniem jest w sam raz. |
Mały ten exp oj mały:)
|
Cytuj:
@topic Albo mi sie wydaje, albo te hellspawny sie czesto przerzucaja. ;s |
@up
a moze nie ma innego chara? |
@UP
a może jednak chyba napewno raczej ma innego chara? @Topic No filmik mi też się nie za bardzo podoba, biegają ubijaja z ue i koniec;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |