![]() |
Frozen arrow
|
dobijaja mnie takie teksty...umiesc na imageshack www.imageshack.us i daj ten cholerny obrazek!
@edit : Lul!Slabsze od moich! 0/10 @edit2 : lepiej sie wez za pieczenie ciasteczek niż za to...radze ci... @offtop : frozen arrow to zamrożona strzała jak bys nie wiedzial |
Raczej zamrozona i beznadziejna.... moje kopniete w dupe ludziki i domek lepszy -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
koles kreci beke i zasmieca 4um patrzcie na jego nick -.- , jestem pewny ze robi to specjalnie bo nikt by takim badziewiem sie nie chwalil
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dam ci mala historyjke : Krytyk filmowy mowi ze film jest do bani a ten co nakrecil mowi : Sam zrob lepsze! Po prostu nie umiesz przyjać złej oceny.Poszukaj moich grafik.Sa ladniejsze |
@Beznadziejny rysownik
Probably the most noobish repost in the world. To żaden wyczyn narysować lepiej od ciebie. Żałosne... |
OMFG!!!!
Nie spełnie twojego życzenia i nie będzie to pozytywny komentarz. To jest jedno wielkie gówno, shit i wogule żal doope ściska... To coś moge namalować w 30 sekund.... jak taki poziom to twój max to weź przestań... |
Wy to sie wogole niezacie mi sie podoba ta strzala
|
tobie sie tam może podobac bo jest twoja.
@down : wieszok bardzo ladnie rysuje<chyba> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Niech jakis wybitny artist z grupy mta skomentuje i zadecyduje o twym losie :P
|
Zobaczcie ja jjeszcze zrobie takie grafiki ze zobaczycie
pozatym babci sie ptalem i powiedziala ze ladne i dziadek tez |
lul babci i dziadka sie zapytal czy ladne. Ja kiedys jak mialem 5 lat pomazalem kartke kredkami a mama powiedziala ze ladne.Zrob takie grafiki zebysmy sie zrzygali.Dawaj dawaj
|
Cytuj:
Wezcie mnie ratujcie, 5godzin ??...... Oto praca zrobiona w 30 sekund, czyli "Frozen Arror v2.0" Zawiera profilowany grot by lepiej się wbijał i lotki by utrzymać w miare równą linie lotu. http://members.lycos.co.uk/luinloth/mtg/arr.png |
To jest strzała zrobiona w dokładnie 3 minuty 56 sekund...
http://img64.exs.cx/img64/2740/aa7jt.png W linku bi nie chce się wyświetlić... I co?! Weź się pogódź z tym, że nie masz wprawy i poćwicz, a nie teksty w stylu "zrób lepsze"... nikt nie musi Ci niczego udowadniać! |
Cytuj:
"Szatanie wyjdź z ciała tego chłopca! A kysz! A kysz!" Cytuj:
|
2/10
100x lepsze ale i tak slabizna :Dwkoncu to w 30 sekund zrobione ale dlaczego ja to komentuje?Widzisz.Ty zrobiles w 5 godzin jakies gowno a on w 30 sekund o wiele lepsze gowno zrobil :P |
Cytuj:
To co byś zrobił w te 5 godzin :D Świetny Rysownik: Co stworzyło ci taki problem, że robiłeś to 5 godzin ?? |
Widzisz... twoi dziadkowie są wyrozumiali (tak jak wszystkich) i nie chcą nikogo obrażać... lecz powinni powiedzieć "ładne, ale trochę popracuj i popraw co nieco" (tak moi by pewnie powiedziweli :P)
|
@denny rysownik
mojego autorytetu juz nie podwazysz, więc ci mówie że ta strzała jest DO-DU-PY i nie masz już zadnej riposty, bo looknij na moje prace. albo albo shantierel'a.. i tyle. Teraz do piaskownicy i daj nam oddychać. |
Moja strzała nie jest super... bo robiona szyblo, ale w 5 godzin... bez przesady... musisz być naprawde anty-talencie... 5 godzin! Hahahhaha 8o
|
Nastepa grafika zrobilem ja wczoraj w nocy ale zeby poprawic opinie bo sie niekturym niepodoba dam teraz
http://img31.exs.cx/img31/2417/baannana5zy.png |
Dziecko.... jedno pytanie... wyszedłeś już z 3 klasy podstawówki? Czy to dla ciebie nadal przyszłość? Wydaje mi się, że to drugie, po poziomie twoich prac i wypowiedzi. Nie wykłócaj się, że twoja praca jest dobra, że nie potrafimy zrobić lepszej. Twoja praca jest do dupy, żadne słowa tego nie zmienią, na pewno ludziom z MTA nie będzie się już chciało udowadniać Ci, że jesteś do niczego, bo widzę, że to po prostu nie ma sensu. A każdy wie jak jest, jeśli ty tego nie chcesz przyjąć, to żyj sobie dalej w swoim małym zamkniętym świecie, w którym jesteś najważniejszym człowiekiem świata.
|
Water sword - wodny miecz (a nie wodowy, do której ty klasy chodzisz... ???
) Jakie gówno... o ja pier.dol.ę!~Taki shit... Są bany za n00bostwo i zaśmiecanie forum, bo gościowi się należy... |
LOL! poprostu cudowne !Shan wymięka ! :D oczywiście żartowałem ... może powiesz , że robiłeś to 10 godzin? Weź sie schowaj z tym chłamem
|
<żyga>lul jeszcze gorzej<żyga><żyga żółcią>ludzie....<żyga>pomozcie mi.Ten wodowy miecz jest <żyga><żyga><żyga>ochydny
|
Cytuj:
AAA!!! Nie wiem, która praca gorsza. Na moim grobie posadźcie orchidee. |
DObra teraz mlot
http://img154.exs.cx/img154/1369/mlot7tx.png |
LitoŚci!!!!!oszczedŹ Nam CierpieŃ!!!!!!pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
OMG!Piekne i ta nazwa .Artist macie wielką konkurencje :D
@down ale wiecie ? to jest lepsze nić losux :P jak widze jego arty to mi sie smiać chce.More plx :D |
Cytuj:
|
Nazywając się świetnym rysownikiem godzisz w moją dumę, skory jesteś świetny to ja zaczynam wątpić w swoje umiejętności, ile masz lat bo jak 5-7 to oszczędzcie go, nie ma do końca rozwinientej percepcji itp.
|
To już przesada... weź se odpuść dzieciaku... ty się tak podniecasz.. " Ooo, tak... zwrócili na mnie uwagę... Ooo... Zrobię jeszce coś w 10 sekund... Ooo, co to jest to białe :P (sorki za żart)..."
|
Limenu ma 84728957384975983745972349572348097582347582934758 92347589234785927349857238947528947598475894975984 7859749590875289759284759284375980247859247X lepsze grafiki
A WIEC ODCZEP SIE OD MTA |
Ej nie jestem dzieciakiem jakims mam 10 lat, ciekawe ile wy?
|
@up
Jedynym młotkiem jesteś tu ty... I wyglądasz mi na sfrustrowanego 6- latka z kompleksem wyższości. Widać chcesz się wyładować, bo ci mama cukierka zabrała... Współczujemy ci, dziecko. :baby: :baby: A twoje mieć głęboka 'sęs'! Mientowy. :D Żegnam z sęsem mientowym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53. |