![]() |
Film z Galany polewka z Corentiros
|
hmmm....
nudny filmik fajniej by bylo gdybys kogos tam zabil raczej nie masz sie co mierzyc z ta gildia i w dodatku straciles level :/ |
Cytuj:
hehe zabić? raczej za duże levele a co do lev to straciłem 2 :p ale to nie problem je odrobić. |
a mi sie filmik podobał :D polewa na maxa NOOPS :)
|
eh? co w tym smiesznego.... sam jestem w Core~~
Next przyklad polskiego nooba.... Edit: haha twoj filmik zostawil wysmiany na tibia.de :-) |
Cytuj:
moglbys zabic tamta druidke ktora probowala cie zabic :) |
Cytuj:
Cytuj:
lól? ale to nie miał być filmik pt.''jak zabijać noobów'' tylko miał być łach z corentiros wolałem powalić z hmm w jejiheva niż marnować hmm na jakiegoś nooba. |
lol....
Miałem być neutral na tej wojnie ale po tym jak Kestro zaatakowal mnie na Cyclopeni bez powodu wstąpilem do Core~~ Powiem ci jedno przez takich jak ty nie dziwie sie ze mowia na nas "Polacks = noobs" |
Cytuj:
Cytuj:
|
wiadomo kto wygra. Gralem na isarce i wiem co mowie. oni po prostu sa zgrani i opanuja ten swiat jak to bylo na isarce...
|
re up:
Bedziem wymiatac ^^ Hail Core~~ !! Hail Aklodah !! |
Cytuj:
ps. prosze nie lapac mnie za ortografy |
MIalem propozycje wstapienia do Corentiros, no ale załozmy ze oni wygraja wywala mnie bo po ci im slaby sorc (43lvl), i potem bede huntowany przez tych co te wojne przegrali. Co do filmu gz dobrej roboty, goscie ponabijali skulle, teraz tylko potyczka jakas i maja reda :P.
Wg mnie kto tej wojny by nie wygrał to i tak dla galany bedzie zle...PA z tej czy z tamtej strony...co za roznica. X( |
ja ie wiem co w tym filmiku polewkowego?
chyba ze ty... |
obojetnie ktora z gild wygra i tak Galana nie uchroni sie od PA
Patriots i Messhiahs wcale nie sa lepsi np. nieraz Oen wyje**l mnie z Cycopolis Zreszta wiekszosc czlonkow Messhiahs i Patriots to byli czlonkowie Corentiros. |
Cytuj:
No tak masz racje bo co dla 12 latka może być śmiesznego w tym filmiku a pozatym pewnie nie grasz na galanie i nie znasz sytuacji jaka tam panuje wiec w wielu sytuacjach pewnie nie wiedziałeś o co chodzi. |
jednym slowem : IDIOTYZM
poco cos takiego nagrywac ? |
Cytuj:
dla bki :P |
Cytuj:
|
Ale się uśmiałem... no boki zrywać...
Hail Patriots... Cor~(cośtam) Sux... Nim zaczniesz nagrywać filmik zastanów się czy to wogole ma sens... I w tym filmiku nie bylo nic śmiesznego... |
Cytuj:
Cytuj:
mohaha 12 lat sie odezwał mohaha ale oki to jeszcze nic nie oznacza mohaha nie moge ale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy ale to ci pewnie zajmie całe wieki bo przeciez 12 lev jest dla ciebie nieosiągalny !!!! a to że gadałeś z Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a czy ma sens to już sie zastanowiłem B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
eee? jakich wypocin? stary skąd ty ten cytat wziełeś paliłeś coś ? aaaa zapomniałem masz 13 lat no ale kto wieeee.... Cytuj:
|
korekta
No więc..
Cytuj:
======= * - zresztą myślisz, że nie mam nic innego do roboty jak wq****nie innych graczy? Może ty nie, ale ja wolę trenować swój "12 lvl" żeby cię potem sprawnie przesłać do rooka... |
Cytuj:
No to może mi w końcu powiesz co tam było śmiesznego, bo czekam i czekam... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tez troche grałem na Galanie, ale wróciłem spowrotem na Hiberne... między innymi dlatego że miałem hunta od Xerizezo :P, ale na Test Servie całkiem miło się biegało w party z Sugusitem etc. ;]
|
Żenada... Koleś nadużywasz słowa mohaha (czy jakoś tam) i popieram zioma z góry nie powiesz co w tym śmiesznego bo nie ma nic...
|
Z Corentiros będzie taka sytuacja, że po wojnie wy***ią wszystkich na zbity pysk(tych, których zrekrutowali na czas wojny) i jak będziecie się im naprzykrzać to jeszcze będziecie hunted..... Taka jest prawda, bo oni tam nieprzyjmują byle gościa w tibii na 30 czy 40 levelu, tam ida tylko znajomi, rodzina coś jak ojciec chrzestny ;) wiem, bo grałem i gram na isarze i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów ("ale ja byłem głupi, że wstąpiłem") Jeszcze się przekonacie......
|
Cytuj:
@Aliens Czytać nie umiesz? Pisałem żebyć ty podał nick to ty mi piszesz żebym ja ci podał ;) Gratuluje, chłopie... @Topic Wiece co w tym jest "śmiesznego" dla autora tematu? Aliens wszystkie filmy, które nakręci uważa za śmieszne etc... EDIT: @Down No właśnie, "lol" . Wiesz ja uznaję takaą zasadę, że każdy wykrzyknik i pytajnik(powyżej 3) to -7IQ, odejmujemy od 100, sam sobie policz.. |
Cytuj:
|
@Aliens000
Po tym filmiku mam tylko polewke z twojej glupoty |
-.- ludzie gosciu chcial miec pompa z core a ze przy tym byl na***** w trzy d*** to mu takie cos wyszlo
@offtopic: ja gram na galanie, gadalem z xerizezo i atnazem i jestem Protected by Atnaz (NIE SPRZEDAWALEM RUN) a xerizezo spoko ziom wiec co do nich macie? |
Ech... Corentiros w zasadzie nie jest takie zle raz przyszli do Carlin i sie bawili w PKowanie :D Zajeli jakis sklep i kazdy kto wchodzil mial dead, ale dawali szanse jeszcze wyjsc wiec no deady tylko na wlasne zyczenie... Ogolnie ich nie znam bo mam dopiero 14 lvl i jeszcze jestem w Carlin, gdzie ich w ogole nie ma :) Ciekawi mnie tylko czy wywala tzw. Soldiers?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Ja zaczynam grać na Galanie bo dość mam "kumpla" Jejiheva, który ma fajny sposób na wykorzystywanie wolnego czasu, ale cii... |
@Thero: no dobra xeri~ jest PA ale tylko on z core a reszta go slucha bo ma duzy lvl (idioci? :p)
@patrikoz: kto ci powiedzial ze core nie ma w carlin? ja mieszkam w carlin i czesto spotykam jakiegos core (pozdro dla Mastera ktory jest na tym filmie :)) @Xulorin: popieram |
Cytuj:
|
Xeri tez nie jest zly mam u niego protekcje ze wzgledu na runy ale zalatwilem se ja tylko dlatego zeby nie miec problemow w huntach z osobami z core :P np. Sugusit (ale on juz nie gra :P ) Nie powiem ze xeri mi nie pomogl ale jego pomoc jest troche opozniona bo on odpowiada czesto po 15 minutach :P Wprawdzie gram na Galanie i mam zamiar dojsc do Core z powodu dobrej zabawy :D
Btw te triki z bs'em duzo innych osob robi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |