![]() |
Powiem krutko za***iste sski:)
|
Jasne, dawaj więcej. Gratz lvli. Ostatnio też widziałem ten lvl z 35-tką, ale cieszyłem się może 20 minut... :/
Notabene. kumpel którego tam biją ma całkiem podobny nick jak mój ;) |
Gratz lvl 8o
|
Różnorodne i fajne:Pale troche mało
|
Gz lvli mlvla:P.Ssy sa za***iste ;);0
|
@up
Debil plx?? :P @ss :) Zajefajne. Ja też tak chce:P. CZemu płeć zmieniłeś/aś :P?? |
Gratz. Daj wiecej ss.
Isara rox!:) |
Ciekawe ssy miło sie je ogląda
|
More Plx
Jasne że więcej dawaj, wspaniałe SS'y;)
No miooodzio:P More more more plx !:) |
fajne ss ,ale raz jesteś kobietą a raz mężczyzną. wtf?
tak sie da? czy to 2 inne postacie (mają taki sam nick, nie da się tak)? |
@up
On na rl jest facetem :p (mieszka 3 piętra na de mną plx) @topic Super ss (widzialem już je u Ciebie w domu ale szczegół :D ) Dawaj więcej plx. btw ten pk'er co cię gonił w tych żółytych włosach to mój dawny char :evul: (sprzedałem go za 50zl :evul: :evul: :evul: ) |
thx
bohus dzieki za wyjasnienie ;) dzieki za ocene ^^
|
nice nice dawaj WIĘCEJ!! X( X(
:D :D :D:D |
Ladnie
Nice ss:P ja by sowje zamiescil ale mi sie nie chce mam pare nienajgorszych:P :) Daj jakies mocniejsze ssy:P
|
Zarabiste ssy ale plzz wiecej :) Milo sie oglada xD
|
Dawaj więcej, miło się ogląda znajomy serw : )
|
Cytuj:
CyA |
fajne screeny, ale powiedz mi kiedy byly robione?!?!
normalnie jak w niedziele gadalem z bapupa to niemial red skulla 8o to albo te screeny byly robione dawno, albo bapupa se red skullla nabil :D |
Cytuj:
|
Bd
Jeszcze raz dzieki za ocenke ;)
|
plx
coment plx
|
Gratz
Wielki gratz advanców też kiedyś na isarce grałem ale teraz gram na elysii :P
Spox SS'ki :cup: :cup: :cup: :cup: |
A ja nawet pieknych X nie widze :( <placze> tylko jakies photobuket( lub jakos tak), mozesz cus zrobic z tym pliz? :)
|
;)
dodaje posta zeby temat poszedl w gore, dodalem nowe sski wiec chce zeby byly wyzej ;PP
|
jest pieknie ;D juz widze all... gratz adv lvl ;) ps: jakie skille?
|
Dziewka używasz Tibii GG?
Chyba tak dlatego, że ta paru ss jestes jakio male i masz pacca, a na innych jestes female bez pacca ?? <lol> :ban:
|
@Up
O co ci chodzi ?! Jaka tibia GG ? hehuehuehuehue 8o Dobijasz mnie -.- Jak ma pacca to może zmienić płeć (już ktoś to wcześniej pisał) |
juz to bylo na tylko isara ; )
juz te ss'ki byly na temacie tylko isara zaj****tym temacie ktorego moderatorem jest hakoonin
:) |
miodzio ss'y :P
|
no no spoko
tylko ue slabe :P |
wtf co to za pasek startu
zmien go albo juz nie bde ogladal twoich screenow X( natychmiast~! |
Fajne ss'y ;) ale jedno pytanie :> na ktorym lvl'u i jakie skille miales na pierwszych dl'ach ?!
|
dalszych losow dziewki prosze szukac na temaci "tylko isara" hakoonina. dziekuje ;]
|
Fajnie screeny 5+/6 slyszalez ze pacc moze zmienic plec tylko do 10 lvla ??
Ale gratz |
nie, mozna zmieniac plec kiedy sie tylko ze chce na premmium accont tylko ze tracisz przy tym 5 dni z pacca ;] ale cuz xD
|
A ja zmienilem plec dwa razy :p stracilem troche paca ale zato bylo smiesznie ...
|
Fajne Screeny
Fajne Zdjecia Podobaja mi sie Najlepsze bylo z tym exori.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |