![]() |
Rok szkolny
I początek roku szkolnego. Nie ma luzu, nie ma odpoczynku, nie ma nic tylko ślęczenie nad książkami i wysłuchiwanie gderaniny nauczycieli. Ciężko znieść cały rok szkolny, lub chociaż i pierwszy miesiąc. Tak to jest... następne 10 miesięcy nauki. A wy co o tym myślicie?
|
Ja mysle ze wypadaloby miec troche wyobrazni przy wbieganiu na ulice, bo dzis 5-ciu typkow bym potracil... -.- A pozatym - LICEUM WROC!!! ; )
|
Ehh 3-cia klasa gimnazjum,lipa z deka bo mam paru nauczycieli którzy mnie nie na widzą a mieli być tylko na jeden rok ;d postaram się mieć 3,0+
|
Już chyba 5 rok wmawiam sobie, że skończył się czas obijania i nadszedł czas pracy, efekt- w 1 klasie LO ledwo zdałem, z minimalnym nakładem pracy. Ciekaw jak będzie teraz :)
A swoją drogą, jak ogarnę kaca to pójdę po plan na jutro do szkoły i lecimy z kumplami i pułkownikiem 0,7l na basen... A wakacje się skończą 14 września, kiedy wrócę z Gdańska (czyt. zakończenie sezonu żużlowego) |
byle do weekendu - najlepszy plan na szkole :)
|
Popieram Gordora, takie nastawienie ratuje :D
|
Ehh czas wkuwać do matury :s...
I oczywiście tekst jak co roku: "W tym roku będę się dobrze uczył"... |
szkok;la jset fajna raz sie pojdxze a raz nie/
|
Dla mnie to jest (będzie) najlepszy dotychczas rok, jeśli chodzi o edukacje.
|
Jeszcze trochę i studia <3
|
Jakie to fajne uczucie, gdy widze za oknem ubrana na galowo mlodziez, spieszaca sie do szkoly, a ja wiem, ze mam jeszcze miesiac wakacji :)
@Ryba: Po co sie chwalisz nie uzyskaniem promocji do nastepnej klasy? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Skromność jest dla botuw. Zapamiętaj! |
Cytuj:
@topic No spoko, w tym roku się ucze. |
Druga klasa technikum informatycznego, a juz mi sie zmienil wychowawca.
Niestety z matematyczki, na matematyczke, co zreszta bylo do przypuszczenia... Chodz w zeszlym roku sie nie popisalem, to w tym mam dosc nietypowe plany zwiazane z wynikami i zamierzam uzyskac srednia przynajmniej 4.0. ;) Jako iz poziom jest wyzszy, to nie mam zamiaru skonczyc na tych 3.5 ;< |
Cytuj:
Rok jak rok - tyle, że matura. Za to plan mam zajebisty. :D |
Cytuj:
@down: Nie kanara wina że żal ci bilet kupić -.^ |
kurwa dzisiaj wracałem z rozpoczęcia roku i mnie kanary złapały nosz kurwa fajny suprajs na początek.. i do tego 2 chemie w tygodniu...
|
kiedys nie lubilem szkoly , nie chodzilem i wogle rozruby robilem.
od kad jestem w zawodowce , uwielbiam szkole ! Chodzę do niej chętnie (w 3 gim kolo 300 h w 1 zaw. tylko 20 +/- ) !! Dla mnie to jest szkola marzen , i nie moge sie jutra doczekac :D juz dzis na rozpoczeciu bylo zajebiscie ;D Mam nadzieje zeby w tym roku powtozyc sukces z tamtego i znowu miec najlepsza srednia w szkole :D |
na powitanie jutro do szkoly na 7;10 i osiem lekcji -.- boly
|
Cytuj:
jeszcze mi przezioma zabrali do innej klasy ;(;( |
Cytuj:
A najlepsze, że dwa razy w tyg mam tylko 4 lekcje. Uhahaha. :D |
Cytuj:
No fajnie my jutro 8 na wstęp, w tym chemia biologia fizyka i jakieś fakultety ehh... |
1 klasa LO. "Bieda, panie... Cóż"
|
Na rozpoczęciu roku było dość zwałowo, może nie będzie zły ten rok. Nowy wychowawca, nowa nauczycielka od angielskiego. I nowy katecheta. Początek roku może być ciekawy. No ale niestety ciężka praca przede mną. Planuję zdać z nagrodą (stypendium chcę ;3) no i jeszcze piękny trzydniowy egzamin...
|
U mnie początek roku bardzo przyjemny [2 klasa technikum logistycznego]. Na apelu z okazji wybuchu II wojny światowej, puścili nawet kawałem Sabatona (40:1)… Żebyście widzieli reakcje większości ludzi, normalnie miny mieli jakby ktoś im kazał g*wno wąchać. Poza tym jedynie żal mi mojego kumpla, który nie zdał głównie dlatego, że uwziął się na niego nauczyciel od angielskiego (wiem, wiem, nie uwziął się na niego za darmo, ale w drugim półroczu kumpel naprawdę się starał, a ta menda [nauczyciel] i tak go usadził). Najgorsze jest pierwsze 10 miesięcy roku szkolnego ;p
|
A ktoś poza mną jest takim hardkorem, że idzie do 3 kl. szkoły podstawowej (mówię na serio)?
|
Hah, a ja w nowy rok szkolny wchodze smoothem, bo remont w technikum jest, więc nasze LO ma skrócone lekcje do 30 min. każda i maks. 6 dziennie. : D
|
a u mnie 2 rok na studiach! XD calutki wrzesień obijania, a potem imprezowanie ojE!!! welcome to... haha
|
Ja jutro też fajnie zaczynam ;d (3 gim)
1. WF 2. WF 3. Matma 4. Religia 5. Polski 6. Angielski 8:00 -13:15 :cup: |
Ja zaczynam II klasę technikum. W sumie trochę źle się zaczyna, bo będzie nas 32 w klasie (efekt połączenia dwóch klas o tym samym profil). Ale na szczęście będzie nowa wychowawczyni która, mam nadzieję, będzie lepsza od poprzedniej. ;)
K.Jay |
Sorry za poprzedni post. Widzę, że dużo osób 2 technikum :) może z kimś chodzę do klasy, a nawet o tym nie wiem :D
|
U nas w szkole jest remont więc 1 miesiąc - 2 piętro nieczynne, 2 miesiąc - 1 piętro nieczynne 3 miesiąc - parter nieczynny :o Więc będzie mniej lekcji.
|
Nowy rok szkolny? Jakoś nie mam ochoty iść do nowej szkoły, ale muszę...na powitanie jutro dopiero na w pół do jedenastej i 5 lekcji...oby było OK...
|
Na dobry poczatek lekcje od 8 50 do 15... Pocieszam sie, że ostatni rok i koniec tego lipnego gimnazjum.
|
ja wiem ze mam na 8 , ale jakie lekcje i ile to nie wiem. I tak wszystkie zeszyty w plecaku nosze to mi to obojetne.
|
U mnie i tak lajcik będzie przez najbliższy tydzień, więc ja w zasadzie nie muszę brać książek. W weekend zawsze prawie coś robimy z kumplami więc nie przejmuję się zbytnio, bo i tak bardzo szybko lecą mi dni. ; OO
|
Posiadam podobne odczucia co Ryba:P nie ma to jak cały dzień zawodowych:P 4 klasa Technikum:P
|
Rany, miałem nadzieje, że będzie bardziej lajtowo w 3: x (Technikum elektroniczne). W poniedziałek 5 lekcji8o Za to piątek 8!:cup: Jak co roku moja grupa kończy w piątek po 8 a pierwsza po 5:) A żeby nie było za miło.. Dodali mi do grupy 8 osób! Tym samym mam 20 osób w grupie, a sale mają po 15 maszyn. Gz!:cup:
Przynajmniej sporo zawodowych i mało tych innych lekcji :s |
@Gelt
Przyzwyczaj się, że z reguły będziesz miał dużo lekcji. Dojdzie Ci sporo zawodowych przedmiotów, które będą przeciągać lekcje. Ja to mam już na szczęście za sobą. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |