![]() |
Objawienie polskiego rapu!
Naprawdę polecam objawienie polskiego rapu bardzo fajny text i bicik... CZekam na jego następne kawałki.
http://www.youtube.com/watch?v=n_wWp0WndbU |
ty dobry bit ;) mam nadzieję, że będą nowe kawałki, peja sie chowa :)
|
Bez JP nie ma prawdziwego rapu.
|
|
Jak dla mnie jego głos nie nadaje się na rap, conajmniej musi poczekać do 18~ roku życia.
|
Jakiś typ fajnie napisał - zna hymn lepiej od Kaczyńskiego ; ddd
|
No mam nadzieje że w jego następnym kawałku będzie choć trochę o jakże już legendarnym krakowskim JOTPE no bo jak to może być hip-hop bez napinki na policje !!
|
Może jestem inny ale.... Uwierzcie mi, tak potrafi każdy i to nawet lepiej. Dla mnie to żenua totalna.
|
@up
Signed. |
Rapem bym tego nie nazwał - szieeeeea hahah. Pozatym stare.
@up &2up Krytykujemy, krytykujemy, krytykujemy... Może jakąś pioseneczke o tibii zarapujemy? |
^
jo jo tipja to moje zycie sialala tibia kocham jom o tak jotpe na 100,1% jo jo |
Ale nie każdy ma odwage na pokazanie tego w internecie.
|
Niektórzy mają w sobie odrobinę samo krytyki i nie śmiecą serverów takim za przeproszeniem gównem. Dałem się nabrać, straciłem 3 min życia;(
@edit Mogłeś dać ricka, stare ale można się uśmiać |
tez zes sie obudzil z tym ...
|
Badziew na max, 0 szacunku dla hymnu. A tak BTW to od kiedy jest coś takiego jak polski rap ? Rap może być po polsku, ale nie polski.
|
Cytuj:
Polski rap ponieważ pochodzi z polski : > |
Cytuj:
|
Dla mnie bez JP , Hardcoru rapu nie ma i tyle. Ave HG , Firma , Peja
|
Cytuj:
|
Niechcę tu spamować ale dlaczego uważasz że jedyny rap to czarne nygusy?
którzy śpiewają tylko o ty swoim ghetto i jak jest im ciężko >.< Moim zdaniem polski rap jest bardo dobry. Czy słyszałeś kiedyś wilka o czym rapuje? Jakie ma fajne utwory? Jeżeli myślisz że on jest pseudo raperem to jesteś dziwny. A co do Eminema tylko poza paroma kawałkami to śpiewa o pierdołach znaczy się mówi bo on nie rapuje tylko mówi. Aha a ten gościu co rapuje to on chyba w tym kawałku mówi że się urodził w polsce a przeprowadził sie do luxemburga czyż nie? Jeśli nie to MY FAIL. |
Jak słyszę, że nie ma Polskiego Hip Hopu bez JP i HG to się załamuje. Niech te dzieciaki z podstawówki się chowają i posłuchaja Paktofonike ;>
|
To jest poprostu prowokacja, ze bez JP nie ma rapu ;>
Ziomek przybity jak gwóźdź do deski. Za pare lat bedzie wygladac jak Tede (o ile sie nie podda, a widze ze film z 2008 roku), kilo miedzi na szyi i elo elo esende mylfon. |
Cytuj:
|
Najzwyczajniej dzieciak mieszka i urodzil sie zagranica. Czuje sie Polakiem, chcial o tym powiedziec, po za tym, mysle ze bardziej zrobil to dla rodziny w Polsce. Fajnie ze sa tacy ludzie, moze nie dostanie nagrody MTV, ale ma w sobie wiecej patriotyzmu i milosci do tego kraju niz 70% tych co tu mieszkaja.
|
Lepsze niż "JP na 100%"
|
Kurwa jaki ziomek ahahahahahahhah thx za wrzute poprawiłeś mi humor tym debilem:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A fokus to co kurwa ulotki roznosi? A Rahima płyta która ma wyjść za nie długo to co? A plany wydania Pokahontaz 2 ?! Teraz juz naprawde nie ma takiego hip-hopu jak kilka(naście) lat temu. 3xklan, K44, WYP3, PFK to bylo cos, a teraz masakra ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Peace o\// |
ja jestem najlepszy, i chuj wam w papy zmutowane ryjówy
|
No Eminem trochę odwala. Ale każdemu może czasami odwalić.
Co do polskiego rapu to wole to niż Amerykański. @up właśnie pokazałeś jaki jesteś inteligentny. |
A tego który zdejmuje kominiarę już nie wspomnicie? :|
|
Nie no, dla mnie ten kawalek na pewno lepszy jest od tego calego jp, hg i reszty pokemonow ;)
|
@up Czyli idąc za Twoim tokiem myślenia każdy kto nie gra w Tibie i słucha rapu musi krzyczeć JP? Czyli idąc dalej w ogóle nie powinna rozumieć przesłania, bo co ona wie o RL Life...
Btw. Co myślicie o nowych płytach Ensona i TeTa? |
Cytuj:
Ta cala nienawisc do policji nie wiem skad sie wziela.. Jaki ten kraj bylby bez policji? Użyj swojego mózgu jp'kowcu.. MISTŻU REAL LAJWA PROWAĆ MNIE I POKASZ MI JAK BYDŹ TAKIM JAG TY BO TY MASH DURZO DZIEFCZYN I FSZYSCY CIE WOKOŁO LUBIOŁ!! TESZ TAK CHCE! @Wspominałem, że jesteś żałosny? |
@up Ja bym dodał jeszcze, że 3/4 osób krzyczących JP nawet nie ma za co nienawidzić policji. Gdyby jej nie było byście z domu nie wychodzili ; x.
|
@up Dokładnie.
Posluchajcie tego: http://www.youtube.com/watch?v=b8x_E6_zJ_U Kiedys jechali na Policje za to, ze nic nie robi. Teraz za to, ze ... jest. Najbardziej mnie rozwalają gimnazjaliści (gimnazjalistki zresztą też ...), którzy mają w zdjęciach na n-k JP, wysylaja jakies powalone łańcuszki o JP, a gdyby ukradli mu komórkę to odrazu leciałby na komisariat ... Z czego większość nawet ani razu NAWET nie była spisana a i tak "JP JP NA 100% PROPAGANDA!!!!!!!" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |