![]() |
Najs daj wiecej :)
|
Bardzo fajne sski. Dawaj wiecej. Gdzie znajduje sie to miejsce gdzie biles te ghule i dsy. Wiem ze to gdzies w okolicach carlin bo widzialem na mapce pomieszczenia w Ghoustlandzie. Odpisz tutaj lub wyslij mi PW plz ;)
|
+
jak dlamnie masz + za ss ale powiedz mi gdzie to jest bo tez tam wpadne :evul: :evul: :evul: :evul: B)
|
No no no :D
Ostry Otworzyles mi droge do slawy :D Jestem Slawny JEJEJE :D Tak na serio to SS spox :D Czemu nie mowiles ze mash c-shita ? |
Cytuj:
jest to dziura w Ghostland - hmm... jesli wiesz ktora.. są koło niej slimy trzeba je pokonac zejsc na 2x dol , wtedy beda dwie dziury na poludniu i na wschodzi idz do tej wshodniej a dalej sobie poradzisz (uwazaj na Dsa kolo schodów) |
Acid plz pokarzesz mi gdzie jest w Gl to miejsce gdize expiles z Kikim
|
Ładne SS'ki, Gratki:]:]. Mam jedno pytanko. Mianowicie w którym wejściu na GL jest to miejsce w którym expisz<DSy, Ghoule, Stalkery, Slime>???:>. PozdrO Kajsztof
Ps. Juz wiem:P. Jak pisalem posta to jeszcze tych wczesniejszych nie bylo:P |
Cytuj:
ahh K-marro - Femme Like you aahh lubie to slucham ;p |
Siemka kamil :P znam cię bo też gram na securze i w Ab a tak w ogóle to gratz gratz nieżle potreń troche magic :D:D B) B)
|
Aaaahhhhrrrr!!!
nic ciekawego... :(
|
Super screeny*7 xP
@globi a teraz sobie jednak pomyslalem - poszukaj sam xD :) |
Sreen są dobre ;] u mnie masz +
|
Screeny ładne. Będę musiał poszukać tego miejsca dość szybko :]
PS - zauważyłem tam duże ognie. Czemu one były żółte? Zmieniono ich kolor czy coś się stało? |
Cytuj:
Secura jest to server non pvp, kolor fire fieldów puszczonych przez czlowieka zamienia sie na taki kolor |
@eerion
Na non-pvp fieldy postawione przez ludzi maja inny kolor, aby byly odrózniane od tych które zadają obrażenia. |
zapomnial bym gz advow i loota a ze mna tez tam pujdziesz:D
|
No ładnie ładnie :D
\m/ |
no wiesz na 25 lvl miec 30 magic slabo troche :) ja mam 43 nie chwalac sie :P
|
SS'y ujda w tloku (tzw. dobre sa). Ale mam jedna rade, rob HMM'y po dwa, przy jednym tracisz 10 many do magica.
CYa in hell |
Nice ss dawaj więcej:)
|
gratz lvlu i eq (ja mam 28 lvl i eq gorsze -.-)
|
spoxik ss'ki.......beda z ciebie loodzie..xD a jak juz beda to roob ss;ki..:D
|
Gratz też gram na świecie "Secura" troche mnie zaitrygowało kiedy na jednym z SS był napis Mystic Videl/Storm dostepny :), ponieważ Mystic to GM gildi do której należe ;). Może się kiedyś spotkamy.Jeszcze raz gratz adv. lvli itp.
|
GM gildii? Rotfl? Dobra Acid. Nowsze screeny umieszczaj w topicu gildii :)
|
Acid kamil i inne jego gowna sa ***amiiiiiii *******ony skunks za***al mi g arma bohy soft butsy g i brigt sworda roy helma nieiwrzcie temu *******onemu ***owi stara go nie kocha a stary telko w nocy acid jestes ***emmmmm a tak pozatym ja tez bylem kiedys w tej gildi ale ten *** mnie wyrzucil
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czemu na scrennie jest ŻÓŁTY ogień słyszałem że taki jest na securze
|
Prosze Modka aby przeniosl ten temat do tematu "Screeny gildii PolishFortress" z gory thx
Re @up Secura jest non pvp, dlatego ff ma inny color |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW : Bluzgu , bluzgu nie mam mozgu rox :D |
[quote=Swir]Hmm... Moglbys podac nick to pogadamy..
dobrze Swir mowi podaj nicka to pogadamy sobie o twojej postawie.... |
Acid ssał, ssie i zawsze będzie ssał, dlatego że jest acidem.
@Topic Miałem z nimi iść pomóc na elf fortress, ale świrek matoł zalogował się min po tym jak ja się wylogowałem (czekałem na niego), ładny exp w GL i ankh, a jeszcze niedawno deserta robiłeś;) @Devilo a raczej Debilo Powiem to, co mówie wszystkim n00bom: Na pvp tez jesteś taki odważny? |
ss'y są niezłe nie zrobiłbym lepszych. Devolo {czy jakoś tam} kłuć się w tibi a nie na forum piszesz takie głupoty.
|
co tu wiele mówić ? :P fajne ss i tyle.. nie ma jak to dobre expienie :P a poco ci run e bomb :D? hehe... szczerze.. to naprawde mie zaskoczyłeś..:D
Admiral Wizard lvl 32 Secura Skilz: -m lvl 45 -club 19 -shielding 16 -fishing 54 best monster solo <gs> best monster no solo <dragon lord> |
Cytuj:
|
to pokrytykuj go w rl albo w tibi a nie nabijaj se postow na forum!!
|
debil
ten caly k-ostry to sonczony debil!! kilka osob na securze wie jaki z niego oszust!! chce sie z kims ozenic, zabiera kase i mowi ze to na zarcie... ze to na cos tam...costam i tak dalej!!uzbiera mu sie z 2 moze 3 k a potem tego nie oddaje!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |