![]() |
Test Server otwarty.
Jak informuje nas CipSoft dzisiejszego popołudnia został otwarty test serwer dla wszystkich graczy. Będzie on działał przez kilka najbliższych dni. Zmiany polegają głównie na usprawnieniu pracy DirectX9 z systemem Windows Vista oraz Windows 7, żadne nowe treści nie zostały dodane. Twórcy proszą jedynie użytkowników tych dwóch systemów o wybranie w opcjach grafiki 'DirectX9'. Życzymy udanej zabawy w gronie zawodników z innych światów.
Zanim jednak zalogujemy się do gry CipSoft zaprasza nas do przeczytania tematu powitalnego na forum testowym. Jeżeli ktoś chciałby porozmawiać o Test serverze i zmianach powinien zajrzeć do dyskusji na ten temat. |
yeah w końcu dla all dali :)
|
No no, nie spodziewalem sie :) Dobre, ale i tak nie pogram.
|
jak wejść? nie gram jakiś czas jużi zapomniałem ....
EDIT kto czyta nie błądzi znalazłem już ;] |
jak ten test serwer sie nazywa napiszcie prosze
|
To jak sie do niego podlaczyc?
|
OMG, wszystko macie tutaj
... |
Cytuj:
|
oj dzieci dzieci -.- do szkoły uczyć się angielskiego a nie grac na teście -.-
Cytuj:
Jakiego klienta potrzebuję? Do gry na test serwerze potrzebujesz specjalnego klienta tibi(wersja 8.53). Po prostu ściągnij go z linków znajdujących się poniżej i zainstaluj. Testowy klient nie interferuje(nie koliduje) z normalnym klientem tibii. Oznacza to, że nie będziesz miał na testowym kliencie swoich hotkeyów i map(ale możesz te pliki skopiować ręcznie, zajrzyj do FAQ ,żeby dowiedzieć się gdzie znaleźć te pliki na twoim dysku twardym) linki: http://download.tibia.com/tibiatestserver853***** [Nie patrz na inne strony(niż oficjalna) Twoje konto może zostać zhackowane.] http://download.tibia.com/tibiatestserver853.tgz [Nie patrz na inne strony(niż oficjalna) Twoje konto może zostać zhackowane.] dzieci to jest dosłownie 20 sekund czytania. ps: jak się boicie ściągnąć z linków z mojego posta to wejdźcie do tego tematu i tam poszukajcie tego wycinka, który zacytowałem i stamtąd ściągnijcie http://forum.tibia.com/forum/?action...4#post24856464 |
Cytuj:
|
PyTaNiE
chcialbym sie dowiedziec czy jak się zrokuje na test serwerze to na rl tez bede zrokowany ;> i jak bede zbierac wszystkie smieci to na rl w dp tez one beda ;> :baby:;(
|
Nie, gra na test serverze nie wpływa na grę normalną.
|
|
Cytuj:
@down No w sumie racja : d |
To MY go leczyliśmy, on by przecież nie zdążył xD
|
Według mnie na test serwerach każdy powinien mieć pacca (nawet ci co go nie mają).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wez ktos napisz o co CamAn z tym niusem
trabia o tym juz wiele odsob a ja nie wiem o co w tym chodzi plis koment.:)
|
z Kad wziac klienta do servera???
--- Masterpas dodał 729 minut i 23 sekund później --- a i sorki ze tu pisze nie moge wkleic zdjecia do profiluX( |
ja mam inne pytanie, ściągnąłem już test serwera pod windows, próbuje zalogować sie na swoją postać, a tu wyskakuje taki błąd:
Connection failed Error: Connection Refused (10061) The test login server is offline. Check www.tibia.com for more information. Z tego tekstu zrozumiałem że serwer jest wyłączony, ale co to powoduje? i czy w ogóle mogę wejść na serwer swoją postacią z real tibii? |
Eee, to jest stary test server xD
|
aha... a masz może link do tego nowszego?
|
|
Tak btw. działa jeszcze Test Serv ? :o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |