![]() |
Nielegalne rytmy
Siema Arcania!
z tej strony Pomidor z Firmy, chciał bym przedstawic dla Arcanii nową Firmową płytę która wyszła na świat dosłownie niedawno. Wdg. mnie i wszystkich JP'ków płyta ta miażdży dosłownie wszystkich Polskich pseudo hiphopolowców A wy co sądzicie? B) |
slaby dancehall
|
Jak firma może miażdzyć pseudo hip hopofców skoro sama nią jest ?
|
Cytuj:
|
Te rytmy powinny byc naprawde nielegalne.
|
fałszywe dziwki - prawdziwa ta piosenka xddd
|
Cytuj:
|
oni lubia zajarac a ty lubisz wypic kurwa . Ja tez moge powiedziec ze jestes najebanym żulem spod sklepu
|
Cytuj:
|
płyta KOZAK!
|
Cytuj:
PS. Kurwa, to se możesz do mamy powiedzieć. |
Firma ssie :(
|
Cytuj:
|
Admini zawsze naprzeciw firmie! Mcdonald w Kaliszu ostatnim bastionem wolnym od Firmy _/
|
^ a Ty idz orac pole i zostaw zlotego blondyna w spokoju
Fayter zjebales napsiales posta jak ja pisalem swojego to do felixa bylo |
Cytuj:
|
@up
Sam s*******aj. Jesteśmy wszyscy przeciwko Jot Pe !onoenoernerneo bo uważamy to za bezcelowe,bezpodstawne głupstwo. Nie chcemy tu niewyżytych 12-latków. |
Hah Firma zajebisty zespół
a płyta tak jak powiedziano " miażdży " wszystko 8o pozdro dla Fanow z Arcani !!!;) |
Cytuj:
Ale niee, napiszesz jaki to kozak jestes i ile razy siedziales na dolku :) |
,,Sam s*******aj. Jesteśmy wszyscy przeciwko Jot Pe"
mow za siebie kurwo JP 100% |
Cytuj:
to ze ktos siedzial na dolku 5 czy 10 razy nie czyni go kozakiem. wrecz przeciwnie, moj wirtualny kolezko~ |
Cytuj:
@down chodzi ci o ten zespol z Rumunii? jesli tak, to to nie jest hh ani nie reprezentuje on ChWDP & JP na 100% |
Firma to aktualnie jeden z niewielu hh zespołów, które coś sobą reprezentują! ChWDP & JP na 100% !!
|
Jp 100% ;>
|
Firma jak zawsze trzyma swoj wysoki poziom
co do siedzenia na dolkach itp to tylko leszcze ktorzy dali sie zlapac tam wyladowal i wcale nie czyni go to wiekszym kozakiem . kozakiem trzeba sie urodzic , wychowac w otoczeniu potobnych typow z pod ciemnej gwiazdy ktorzy maja wyjebane na wszystko i to sie wlasnie podoba dzisiejszej mlodziezy JP 100% :evul: |
heheh jakas ciota napisala nie chce mi sie cytowac ze kurva jak psy spisuja to odworza do mamusI? hahah JAKI PIONAS :D a udajke kurwa takiego co cos psy sie czepialy :D:D JA PIERDOLE :D POZDRO PIONKU :D jak sie jest grzecznym przy rutynowej kontrolito ladnie pozwola isc w swiat ajakcos sapiesz to komisariacik FAK JU BICZES
|
Cytuj:
|
Kurwo uważaj na więzienne ściany bo tam są tacy jak my, ziomki z zasadami
ludzie sterujący frajerami kurwo sprzedałeś, jesteś sprzedany spotkasz nas, będziesz przekopany !!! |
jako członek Firmy dziękujemy wszystkim wyznawcom JP za słowa uznania! teraz mamy zajebista trase koncertową po Polsce!
JP PROPAGANDA NA 100% !!! |
z szacunkiem dla innych Polskich raperów, ale ta płyta FIRMY ROZ*******A!! wątpie żeby aktualni Polscy raperzy przebili tą płyte bo po prostu jest zajebista a do tego z przekazem!! JESTEM Z FIRMY AŻ PO DESKE GROBOWĄ !!!
|
no widze ze chociaz polowa forum ma zdrowy poglad na temat firmy
|
Boze,widzisz i nie grzmisz.
|
Cytuj:
;p |
hehe daliscie rade Pomidor : )) Dobra plyta! 3mamy kciuki za Popka w MMA! Rozwal lby angolom bo nie wiedza co to zycie na ulicy!!!
|
niech żyją 15letni Firmowcy
Ave // płyta kozak |
niejeden 18 latek siedzacy przed komputerem dzien i noc nie wychodzac z domu dostal by wpierdol od normalnego 15 latka wiec wiek tu nie ma znaczenia
|
Według mnie cały Jp jest do bani .
|
Wielcy bandyci-złodzieje telefonów...
ja siedze przy kompie ~2h dziennie ci co siedza caly czas w domu zwani sa sfrustrowanymi tibijczykami ktorzy życie z rl przekładaja na neta/ i odwrotnie Je*** 15letnich firmowców!!! Firma dla prawdziwych graczy!!! |
TO JEST PRADZIFY HIP-HOP !!! DLA PRAFDZIFYCH GANGSTERUW B) !!! jp 100 % B) :kat::wiking:
|
FIRMA FIRMA FIRMA FIRMA FIRMA!!! BOSSKI ROMAN I KALI WYMIATAJĄ :cup: POPEK TEZ JEST NIEZŁYM RAPEREM A DO TEGO JEST FAJTEREM Z MMA
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |