![]() |
QuantoExpress - Guardia - POLECAM
|
Haha dobrze zrobione :DD Pośmiać się można nieźle :D
|
dobre, przyznam ze mnie rozbawilo :-D
|
no nawet smieszne
|
ta ścieżka dźwiękowa wykorzystana pod koniec filmu z naszego Tsa, nie powinna w ogolę się na takim filmie pojawić, druga sprawa ten co to robił jak ma taki twardy głos w Ivonie niech wpadnie na komunikator, zapewne jak taki kozak to chętnie z nim pogadamy!
|
chwalisz sie czy zalisz ;]
@topic Wyjebiste ;) |
--- Dear'Wino dodał 1 minut i 26 sekund później ---
Cytuj:
|
Początek najbardziej mi się podoba :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Filmik mi się podobał, mimo że nie gram na Guardii ;d |
0 napinaczy ;( chyba sie speszylo towarzystwo.
|
Cytuj:
|
dobra nuta jak bijecie masakre xD
|
Cytuj:
Szkoda, że nie zostało pokazane jak padacie na tych wcześniejszych massacrach, które co 30min na boocie sprawdzacie. Co do Anczeja to nie wiecie nic do końca i wzorujecie się na plotkach ;] No i fajna sprawa zabić rycerza, który nie nosi przy sobie potionów ! idź na wyrmy joł - HALI NAPINACZ. |
Wpierdol mnie w całości! Z wielkiej twej zazdrości!
"Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 4, gości: 3) darasek, Haally, anczejek" Zaczyna sie Fajt! |
a dodacie recordsa od was z ventrilo jak mama ci karze komputer wyłączać, bo w tibie grać nie możesz ? i to wy chcieliście przed ghazem żebyśmy weszli na venta, a nie my więc Slejer nie sądze, że chcemy z Wami rozmawiać
|
ssij jak to robisz codziennie ... jol ! elo jlb 100% jp jq jol !
anyway plotki fajne ;> nie znasz faktow... nie odzywaj sie? prosto ! o nie, to byl zbyt jp to moze proste*.. anyway darek matka juz cie scierka nie bije ze grasz w tibie? |
do mnie przynajmniej moze powiedziec jakies slowo, nie to co u ciebie ;]
@up "mama ci karze" a ty ciagle o tej kaRZe ;/ @down Psykre :( |
ona juz nie powie prawda? To ty ja potrakotwales krzeslem? ! wiedzialem ...
Ludzie to o nim byl material w tvn |
Bijcie Sie Heheheheheh
|
Te Arechion wojowniku
http://img97.imageshack.us/img97/3452/1dd.jpg http://img97.imageshack.us/img97/2006/1ddd.jpg http://img257.imageshack.us/img257/7847/mass1.jpg http://img4.imageshack.us/img4/3523/mass2d.jpg Skonczysz juz sie napinac jaka wy gildia wspaniała? Bo na massacre skilem sie nie popisaliscie i tutaj tez nie, wiec halo? |
@up
Sproboj zrobic to bez pomocy wiesz czego i sam skoncz sie napinac z tymi ssami too. |
Cytuj:
Ja sie nie napinam, tylko Ci pokazuje, jakich pro el0 el0 robicie z siebie ziomkow na GUARDI, ale chyba nikt wam jeszcze nie wyjasnil ze daleko nie zajdziecie. |
Na plecy sie idzie wypierdolic z tego co wypisujesz.
|
Cytuj:
@Topic Filmy fajny : P |
Powtórzę się, ale co tam... jak widzę posty Konfidentów to zastanawiam się czy płakać, czy się śmiać. Wieczne "spinki" robicie na forum i próbujecie ośmieszyć Quanto, a w istocie ośmieszacie samych siebie. Skoro tacy zajebiści jesteście, to dlaczego każdy kolejny post członka Waszej gildii jest jeszcze głupszy od poprzedniego? Idźcie sobie na fora angielskie, tam ludzie prezentują równie niski poziom co Wy;o <waves>
|
Ty jestes uposledzony czy pojebany? A moze spadles z krzesla myslac jak tu nam pojechac? To quanto zrobilo material choc [r]zalosny by nam pojechac nie zauwazyles? Sorry hejeczka jestes za tepy?
Nie wlaz juz w dupe quantowcom ok? Ten material chyba zostal zrobiony dla napinki wiec wy*******aj grac w "otsowego" wowa okz? Czy mam cie rozpierdolic moim pro elo jp jlb slu pizda jazda shamanem? |
nie cpaj wiecej...
|
Cytuj:
P.S Nie płacz tyle na forum, bo klawiaturę rozwalisz i w Tibie sobie nie pograsz dziecko;o |
może zamiast spammować na forum poczekacie na war system?
|
Haha macie suba odemnie xD.
|
Cytuj:
@Lord Dreathan wypier... na swoje non-pvp i idź swoją sympatie wylewaj na blogu albo na czacie bo nikt na Forum Cie nie słucha, hejcia, ZERO SPINY MENZ |
Cytuj:
*- oznacza, że napisane dla jaj, aby psiak poczuł się pro |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"...nie psiaka, nie kość ale coś w hu* grubego i zielonego.." leże ;d
|
anczejek
Zbanowany ;/ co sie stao sie |
Filmik niezły:D Fajne nuty w odpowiednim momencie. Czekam na dalsze napinki bo też są niezłe:]
Pozdro Dla ChaliNa_PINACZ icq |
Cytuj:
@Topic filmik fajny aczkolwiek co do waszych kłótni to nie mam zdania nie moja sprawa; p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |