![]() |
'Dziewczęta'
slyszeliscie jaka akcja? i sklada sie, ze to z mojej szkoly... zenada.
http://www.tvn24.pl/28377,1622929,0,...wiadomosc.html |
Eh Do piachu z takimi.. i tak wyrosną na galerianki czy inne tego typu .....
|
powiem Ci tak : slyszalem o tej akcji w szkole tak na swiezo po samym wydarzeniu... i z tego co slyszalem, to raczej nie bylo zadnego bicia, tylko jakis lekki pojazd i po sprawie. pewien nie jestem, ale mozliwe ze to jest tylko takie podkolorowane. ale pewnosci nie ma : )
|
Czy to naprawdę jest warte nowego tematu?
|
Słyszałem, oglądałem, pomyślałem, no i doszedłem do wniosku, że to typowa patologia społeczna, akurat dość powszechna jak na nasze dzisiejsze realia. Nie powiem, żeby mnie to jakoś specjalnie zdziwiło.
|
ROzumiem jakby 1 klasista pobil 3 klasiste. Jest pro i w ogole, bo pobil starszego. Ale bicie mlodszych? wstyd
|
I tak jest zawsze! Dużo gadania, a nikt nie patrzy co się dzieje.
|
Wg. mnie nie jest to nic nowego, tylko tym razem sprawa została jakoś nagłośniona.
|
Kolejny blyskotliwy temat ,bez ktorego to forum nie mialoby prawa bytu
Przeciez takie akcje sa codziennie i to jeszcze w gimnazjum no to prosze Cie |
Łoje... Zawsześmy się ze starszymi żarli, i jakoś nikt z nas nie musiał się z tego powodu wieszać.
|
Takie są realia gimnazjów. Chyba w prawie każdym gimnazjum jest coś takiego, więc co się dziwić. Nie wspominając o poprzednich interwencjach policji w tym gimnazjum: malowanie kogoś markerem i spożywaniu alkoholu. To pierwsze może nie w każdym, ale drugie na pewno jest bardzo powszechne w każdym gimnazjum.
|
HAHAHAHAHAHAHA, panterki, HAHAHAHAH...
Szczerze, mi to wydaje się być śmieszne. Śmieszy mnie wprowadzenie gimnazjów, niedoje**nie większości polskich nauczycieli oraz bardzo niski poziom polskiego szkolnictwa. Dalej dalej Pani Minister! Zobaczymy, co będzie za 5 lat, na całe szczęście ja już będę patrzył spoza granic tego chorego kraju. |
No patologia, co tu dużo mówić. Wprowadzenie gimnazjów było najgorszym posunięciem ministerstwa edukacji w historii :/
|
Hmm a ja jak zwykle : na krzeslo z nimi ;)
|
Cytuj:
Co do filmiku... No to ile tych dziewczyn jest? :P 10? 20? że nikt sie im nie postawi? |
Marzanna Zielińska...trzymajcie mnie. To ta od reportażu o Tibii?
temat: Choć nie znam dokładnie tematu, to widać jakimi k****** są nauczyciele i dyrektorzyny. No, aczkolwiek czy tak nie jest w większości gimnazjów? Choć u mnie aż tak źle nie było. |
Cytuj:
|
@up
Wątpie, żeby on chodził do gimnazjum. @topic Mam to głęboko gdzieś, wogóle mnie to nie rusza. Jak jest sie leszczem, to tak się kończy. Chociaż, agresywne dziewczyny to coś, czego nie znoszę. |
Cytuj:
|
Słyszałem i nie zdziwiło mnie to. To norma w polskich gimnazjach, a tu sobie dla znalezienia tematu do faktów, żeby czas wypełnić, nagłośnili.
|
Mnie bardziej postawa tych dziewczynek śmieszy. Na prawdę nie oszukujmy się, ale po co one mówiły to rodzicom? Wiadomo, że to nic nie zmieni - te dziewczyny na to w ogóle nie zareagują, a może być jeszcze gorzej. Przecież nikt im nie udowodni że jedna drugą nazwała k*rwą, albo rzuciła kwiatkiem. Zresztą bez przesady, że te dziewczyny same nie były w stanie się obronić, jak ona mogła na nią napluć? Co to za sierotka Marysia jest, że stała jak kołek, kiedy ta rzucała w nią doniczką, bo wątpię żeby ganiały się po korytarzu.
U mnie w gimnazjum dziewczyny potrafiły bić się o jeansy, które jedna pożyczyła od drugiej, wyrwać sobie pół włosów z głowy a nikt na to nie reagował. Po prostu - monitoring w szkole to jest na prawdę dobra rzecz. Ogólnie to te dziewczyny są, jakby nie patrzeć żałosne, bo nie wiem na jakim poziomie musi być dziewczyna, żeby się bić. Zawsze wydawało mi się, że to raczej chłopcy zawsze znajdą coś o co się pobiją, jak widać jest coraz gorzej i to dziewczyny są bardziej agresywne. Masakra ;) |
obejrzałem to , i nie widzę w tym nic dziwnego , tak jest było i będzie.
TYLKO POWIEM JEDNA RZECZ!!! JAK MÓWIŁEM ZE U MNIE DRĘCZY SIĘ PIERSZAKOW TO 99 % TEGO FORUM POWIEDZAIALA ZE MOJE SZKOLY TO JAKIES WYJATKI W CALEJ POLSCE I PATOLOGICZNE MIASTECZKO!!! TAK JEST WSZEDZIE TYLKO ZE KTOS KTO CALY DZIEN W SZKOLE SPĘDZA NA NAUCE LUB SIEDZI POD KLASA NIGDY NIE ZOBACZY CO SIĘ DZIEJE W SZKOLE!!! |
Cytuj:
|
UP.
ale ja mówiłem ze w każdej szkole co się uczyłem tak było (a uczyłem się chyba w 7) , I tu nie ma różnicy czy liceum , gimnazjum , zawodówka czy podstawówka (to o liceum powiem z opowiadań kolegów którzy gnębią/byli gnębieni) na studniach nie wiem jak jest , ale myślę ze już tego nie ma bo ludzie są poważniejsi. |
Cytuj:
BUAHAHAHAHAHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHHH AAHHAHHAHAHAAHHAHA Jezeli poziom polskiego szkolnictwa jest niski, to za granica jeszcze nie byles.. Zobacz sobie jak wyglada szkolnictwo w niemczech, to sie poplaczesz ze smiechu... |
Cytuj:
u mnie w ŻADNYM liceum nikogo się nie gnębi, bo ludzie są poważniejsi. chyba, że u ciebie jest taka patologia, że ludzie dojrzewają dopiero po maturze |
Cytuj:
|
3 x UP.
masz racje w 100% , uczyłem się 2 lata w Belgii gdy na Polskie powinienem być w 1-2 gim. Poziom nauczania był 1 podstawówka. matematykę skończyłem chyba na potęgach typu ² ³ większych nie było , a historie na nauczeniu się wszystkich królów Belgii ( a było ich bardzo dużo bo aż 6) Cytuj:
|
Cytuj:
W przypadku zetknięcie się z patologią społeczną - bo m.in. to tutaj obserwujemy - nigdy nie należy siedzieć cicho. @ Co do poziomu naszego szkolnictwa - nie jest zły. Zły jest za to system, w jakim on funkcjonuje. Być może to Gonzo miał na myśli. |
Cytuj:
|
nie łap za słówka , te może zamień na Raczej na pewno (99%)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Czytaj zią ; d |
moj błąd, sorry zią.
|
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą gdzie na przerwach podziewają się nauczyciele? Dyżury powinny być w każdym gimnazjum, przynajmniej u mnie zawsze były. Tu nawet nie powinno być mowy "do kogo pójść, jeśli coś takiego się dzieje". Takie rzeczy po prostu nie powinny mieć miejsca na terenie szkoły, gdzie są nauczyciele, którzy powinni zwracać na to uwagę i monitoring, który na prawdę zmniejsza liczbę takich sytuacji. |
I bardzo dobrze ze starsze wzbudzają respekt młodszych, poźniej takie smarkule/smarki pozwalają sobie na wszystko i niestety to już ciężko cos z tym zrobic
|
no to lepiej niech starsze suczki niech mysla ze moga wszystko no nie ? i wyrosnie pokolenie galerianek =/ ja pier w jakim ja kraju zyje...
|
Cytuj:
@up Tak, tak, tak, oczywiście, tak, tak, tak, tylko w Polsce takie problemy, tak tak... OŁPEN JOŁR AJS... |
Cytuj:
Cytuj:
@2Up Wiadomo, ze bez przeginki. Btw.. za granicą jest dużo gorzej... |
Cytuj:
a co do respektu , no to chyba normalna rzecz , bo w szkole musi być ekipa trzymająca władze która przechodzi z rak do rak gdy odchodzą roczniki. Jak bylem jeszcze w gim. to przyszli pierwszaki takie kozaczki , kozaczyli w naszej szkole , ale skończyło się to gdy paru dostało wpier. i zobaczyli ze w tym roku nie podskoczą... Jeden do mego kolegi coś tam fikał to jak dostał 3 cepy to przeprosił i grzecznie odszedł a do końca roku był zwykłym szarym uczniem a nie kozaczkiem jak kiedyś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |