![]() |
Jest sprawa...
Otóż jest pewna sprawa! Osobnik o nicku Apo The Magic wyzywał Łysego co jak wiadomo jest niedopuszczalne. Ze względu na to, iż nie mam chara o 30 poziomie do¶wiadczenia nie mogę zgładzić go sam. Będę wdzięczny je¶li komu¶ się to powiedzie, a wiadomix, że nigdy nie wiesz kiedy moja pomoc się przyda! Każdy, jebie mnie to czy jeste¶ echo, czy masz 20 lvl i go zajebałe¶ z kolegami, lub może pobił Cię ochroniarz w Lidlu, zabijesz go=msg do mnie i Ci pomogę. To że AKTUALNIE przegrywam wojnę i jestem hunted, nie znaczy, że nic nie mogę. Nadal cieszę sie poparciem ludzi, którzy mnie znaj± i bez większego problemu otrzymasz pomoc. Więc na co czekać? Zdob±dĽ łatw± pomoc!
Pozdrawiam znajomków i wszystkich dobrych ziomków, Felix. ~~ i dodam ze osobnik jest groĽny i uzbrojony 2x już ociekł moim dzielnym kolegom! |
Ponoc wyzywanie Lysego to jak wbicie sobie kosy pod zebra o.o
|
idiota wyzywal lysego i musi za to zaplacic! KAZDY kto go zabije bedzie mial poparacie rowniez u mnie
|
Ide Banda Lece Lukiem. Honor I Szacunek Sa Tutaj Najwazniejsze. On Za Mnie Reczy, Ja Za Niego Recze.
Lysy-skalpel-brzeszczot-kasier-czaha-blaha Ekipa Wpierdol For Life _/ |
"wiecie co z nim zrobic , wiecie co z nim zrobic nie ?"
slu 100% jp |
no dokladnie podpisuje sie podtym, LYSEGO POMSCIMY VENI VIDI VICI
xD |
Felix sieje propagande nie pomagajcie mu!
|
Cytuj:
|
gosc ma przejebane za lysego !!
(niewiem kto to ale felix dal mi 10k zebym napisal takiego posta) |
fail roku?
|
Cytuj:
@topic JF na 100% :) AAAAAA bij±±±±±±. I tak nie macie skill'a. |
Troche swiezy na tym forum jestes
a swiezacy to prawa glosu nie maja wiec udajmy ze twojego patetycznego posta nie ma jf? moze lepiej je#ac apo ? w koncu zaliczysz deske bo ekipa wpierdol czuwa ave Lysy-skalpel-brzeszczot-kasier-czaha-blaha :evul: |
Tym nickiem jestem nowy :) Ale innymi bylem już tu od 2007 :) Je¶li nie zauważasz mojego posta to po co o tym piszesz?? FAIL???
A deskę to ty zaliczyć możesz ale w plocie :) Nie ogarniacie na tyle zeby mnie zabić :) |
Cytuj:
wiem o tobie tyle ze moge stwierdzic ze jestes idiota mianowicie wyzywanie łysego ( to tak jakbys skoczyl z 10 pietra i myslal ze sie nie zabijesz) i pozatym jestes kurw± |
oki mastapivipi
czas pokaze kto deske zaliczy:evul: |
nawet TurboDymoMan by się bał zawstydzić łysego
|
Łysy jeszcze przepraszał za to co powiedział wiec dalej zostaje JP na 100%
|
Zobaczymy zobaczymy, nie b±dĽ taki pewniacha kolo. Nie takich jak ty już blaha przekopał
|
No zobaczymy :)
I tak wole O.S.T.R. |
tak kurwa ostr nie dosc ze gowno wie o rapie jego teksty sa monotematyczne nawija non stop o polityce i o tym jak chujowo jest w polsce (jak bede chcial posluchac o tym to sobie tvp3 wlacze - obrady sejmu)
Jak narazie tylko firma hemp gru i ptp trzyma poziom polskiego rapu pozdro jp |
Bit musi być pro żeby słowa miały swój sens. A komercja komercj± każdy raper w Polsce na pocz±tku gardził komercj± a co jest teraz??? Łysy przykładem :)
|
no i dalej wyzywasz łysego ..... ARCANIJCZYCY WIECIE CO Z NIM ROBIC
|
Wszystko Na Koszt Łysego!!! Wiecie Co Z Nim Zrobic Nie??????
|
JP na 100%
|
powiedzial konfident
|
apo pograzasz sie tylko jak tede swoimi odpowiedziami haha
|
Proszę Cie nie wspominaj tede tvn turbo pro.
|
apo naprawde moze po prostu padniesz specjalnie 5 razy na smoku lepiej ci wyjdzie
|
@:Apo,
widac koles ze nic nie wiesz o rapie. obecnie najlepszy rap w polsce robi firma. przekaz, dobry bit, dobre flow z ulicy dla ulicy. pozdro JP NA 100% |
http://www.youtube.com/watch?v=9CkHRvaQ6Ls
mezo - Po Robocie Piosenka mega, dobrze ze kultowy polski hiphopowiec wrocil do nagrywania :) pozdro dla prawdziwych jebac ostr ciecia co nic nie potrafi |
Ale ty nie wiesz nic o wolnej woli to że według Ciebie (i może inch) Firma robi najlepsze bity to nie znaczy że ja tak uważam. Wiec mi nie pier... że się nie znam. Wole posłuchać już Paktofoniki albo kaliber 44 niż Firme.
|
Cytuj:
@:Cadia, mezo pokazal klase ;> dobra nuta ;d;d;d;d;d po robocie nie gadamy o robocie |
ta mezo zaczyna nagrywac prawdziwe kawalki zajebisty kawalek pozdro
|
no tak kaliber aka pseudo zespol, dzieciaki z blokow dawno temu sie bawily teraz pare osob tego slucha tylko dlatego ze to "oldschool" zalosne. a paktofonika pfff co oni maja takiego? NIC 0 jedne z najwiekszych ofriar. p[osluchaj sobie tekstow meza, firmy, ptp, hg to przynajmniej ma jakies przeslanie
|
Cytuj:
|
teraz juz tu dupy nie liz przepros lysego postaw flaszke to moze nie padniesz 20 razy
|
Ty ziomus przepros lysego zalatw jakies palenie i wtedy mozemy jakis meeting zrobic ;d;d;d;d;d
|
Ludzie przykładam się do Apo (mezo very sux) chociaż nie jestem z arcani ale szczerze te kilka osób słuchaj±cych pfk to wła¶nie ja...
Firma sux Moim zdaniem Peja no i O.S.T.R a wam jak meza kochacie to powiedzcie o czym tak nawija?? |
Cytuj:
|
O kurwa pierdoln±ł posta ni z gruszki ni z pietruszki i pewnie wali konia pod biurkiem...
Kurwa kto tu pajac ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |