Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] [Youtube] Witaj w rzeźni. Recon! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222711)

Fokusantyban 15-10-2009 20:06

[Youtube] Witaj w rzeźni. Recon!

http://www.youtube.com/watch?v=MyffyibdONQ

HD!

/Fokus

ariqs 15-10-2009 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stiki_iki_jiki (Post 2667292)
cienkie jak caly recon i karacze z npvp

nie grasz tam bo cie trapneli i przestales grac w tibie/grasz na pvp i kupujesz pro za rl kase.

#top
fajny filmik, ale teraz recon jest legenda

szkapamujwruk 15-10-2009 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stiki_iki_jiki (Post 2667292)
cienkie jak caly recon i karacze z npvp

pewnie mam skrina z twoim zgonem cwaniaku ;)

Hannibal_Lecter 15-10-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ariqs (Post 2667303)
nie grasz tam bo cie trapneli i przestales grac w tibie/grasz na pvp i kupujesz pro za rl kase.

widze ze wiesz wszystko o danej osobie po jednym komentarzu? XD
to powiedz jaki ma rozmiar buta wzrost wage imie i nazwisko _/

Vasth 15-10-2009 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2667327)
pewnie mam skrina z twoim zgonem cwaniaku ;)

skrinujesz klatka po klatce kazda akcje? : D To rzeczywiscie taka wielka okazja na skrin jak koles pada od lurnietych potworow ze szok.

Joomcio 15-10-2009 22:05

Dobre to jest! :D

Zimmer 16-10-2009 07:34

filmik ladnie złozony, fragi nie specialne; p

Marecki666 16-10-2009 08:39

najs, a jak chcesz, zebym obejrzal w hd to kup mi kompa :d

Aquascutum 16-10-2009 14:24

Nic specjalnego ;d

Zarrion 16-10-2009 14:33

#up
Ej ziomek, nie spamuj, bo te "XD" jest zalosne i dziecinne ;o ( to tak jakbys spamowal "AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHA", a kto zazwyczaj uzywa tego rodzaju spamu to chyba nie musze tlumaczyc )

Recon Ci pixela ubil, to idz odrabiaj,zamiast pisac zalosne posty w temacie... zebys przy nastepnym zgonie mial chociaz te pare procent na plus...

#thread

Film jak zawsze udany, bo od wytwórni fokusprodakszyns ;d fragi tez niczego sobie ;)

Ot moje 5 gp.
Pozdrawiam

Fokusantyban 16-10-2009 15:08

dzięki za komentarze i polecam też inne moje filmy, może któreś fragi bardziej wam przypadną do gustu.

high5

zero_skillu_szczylu 16-10-2009 16:30

@up

idź na*******ać sobie mw przed mordę na mc drugim charem zrób zdjęcie i się pochwal, że umiesz rzucać mw i masz piwipi

Couranger 16-10-2009 16:42

@up

No to chetnei zobaczymy cie w akcji masterze daj jakies filmiki z wojny w ktorej uczestniczyles lamko chetnie poogladamy.

Koszyk 16-10-2009 17:06

Nie przepadam za takimi filmami i ten jakoś też nie specjalnie mnie przekonał, a przede wszystkim skołuj sobie lepszego kompa do montażu bo widać małe zacinki ;x

Hannibal_Lecter 16-10-2009 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stiki_iki_jiki (Post 2667548)
pewnie ta tylko szkoda ze gram na calmerze

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zarrion (Post 2667569)
Recon Ci pixela ubil, to idz odrabiaj,zamiast pisac zalosne posty w temacie... zebys przy nastepnym zgonie mial chociaz te pare procent na plus...

ty *****szonuc jebany czytac umiesz czy tylko sie spinac przez neta ??????
#thread
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zarrion (Post 2667569)
Ot moje 5 gp.

zabieraj je stad w pizdu asslickersie sucking dick szmatexie (XDDDDDDDDDDD ale ze mnie raper w dodatko dwujezyczny XD)

Krajzel 16-10-2009 17:24

Dobrze, że ta druga nuta była w miare bo już miałem wyłączyć ten filmik. Może jestem ślepy ale ja żadnego fraga tam nie widziałem a co do tego wieśniaka na końcu to nie mam pytań. Mógłbyś chociaż napisać jaki to świat, gildia etc.

Rudimir 16-10-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2667665)
Dobrze, że ta druga nuta była w miare bo już miałem wyłączyć ten filmik. Może jestem ślepy ale ja żadnego fraga tam nie widziałem a co do tego wieśniaka na końcu to nie mam pytań. Mógłbyś chociaż napisać jaki to świat, gildia etc.

Skrzywdzili cię tak bardzo dziecko , że flameujesz w każdym threadzie nt. n-pvp ? Idź na tą swoją iridię i ćwicz swe żałosne piwipi , bo ci combo z sd nie wejdzie jak będziesz na*******ać 10vs1 ;/

@topic
filmik b dobry , najs fragi i świetny jak zwykle montaż ;]

Fokusantyban 16-10-2009 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2667655)
Nie przepadam za takimi filmami i ten jakoś też nie specjalnie mnie przekonał, a przede wszystkim skołuj sobie lepszego kompa do montażu bo widać małe zacinki ;x

Oglądając to na swoim komputerze w formacie HD nie zauważam żadnych błędów typu brak fps, może jedynie lekki na poi (drugi frag), ale jest to błąd nie z winy sprzętu a z winy Vegasa, gdy postać się rusza szybko i robi się gwałtowne przybliżenie to właśnie występuje taki mankament.

Hejterzy uspokójcie się, po co prowokować? oceniajcie film jak reszta a nie pokazujecie im coś o czym ich hotkeyowe głowy nie mają pojęcia, wiadomo non-pvp trzeba bronić, ale nie koniecznie na forum.
Wystarczy zabijać tworząc respekt, jak my.
Będzie taki czas ze wszystkie kozaki z pvp przyjdą do nas, na non-pvp zeby moc pograć w war systemie i bić się tylko z enemy a nie z całym światem.

/Fokus

Krajzel 16-10-2009 18:59

@up
Mamy nowego nostradamusa8o Już widze te tłumy graczy z pvp na poczcie z ojrosami bo chcą wymiatać na non.
I żadnego oskarżenia nie było, tylko delikatnie nie którym zwróciłem uwage na znaczenie słowa FRAG (nie tylko w tibii).

@down
Wtedy fraga ma pociąg... Ty mu TYLKO pomogłeś.
Jak dałem koleżance w szkole kanapę i ona zachłysnęła się nią na śmierć to jestem mordercą?? Zresztą to porównywanie do rl jest kretyńskie.

piramjida 16-10-2009 19:54

Sprobuj kogos przywiazac do torow i jak go potraci pociag to powiedz, ze przeciez to nie ty go zabiles.

Hannibal_Lecter 16-10-2009 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piramjida (Post 2667737)
Sprobuj kogos przywiazac do torow i jak go potraci pociag to powiedz, ze przeciez to nie ty go zabiles.

jak pozycze bratu buty i on w nich sie utopi to ja mam fraga co nie ??

fajne porownania do rl dajecie koksiaczki moje wy ;*

Zarrion 16-10-2009 21:36

ps.3 zapraszam na nerane napinaczu

Nath015 16-10-2009 22:19

Ladnie to wyglada, jak reszta innych. Co do ogarow z pvp, ciekawe ilu z was zrobiloby cos takiego (zachowajcie swoje przeyslenia dla siebie). Pytanie do fokusa: trapujecie solo?

szkapamujwruk 16-10-2009 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nath015 (Post 2667853)
Ladnie to wyglada, jak reszta innych. Co do ogarow z pvp, ciekawe ilu z was zrobiloby cos takiego (zachowajcie swoje przeyslenia dla siebie). Pytanie do fokusa: trapujecie solo?

solo,owszem dosc czesto aczkolwiek rzadko zdarza sie uchwycic to na camie bo zazwyczaj to spontan bez przygotowania
Karo~

Wilczq 16-10-2009 22:31

Nie będę się wypowiadać na temat samej tibii i "fragowaniu" na n-pvp, powiem tylko, że pod względem technicznym film dobrze wykonany.

Co do autora tematu - jeśli chcesz być darzony jakimkolwiek szacunkiem to nie kradnij pseudonimu aktualnie najlepszemu polskiemu raperowi...

Hannibal_Lecter 16-10-2009 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2667855)
solo,owszem dosc czesto aczkolwiek rzadko zdarza sie uchwycic to na camie bo zazwyczaj to spontan bez przygotowania

hauhsauhsahuashua nom nom a ja zabijam 8 sorcem lp bo luruje na niego 8 frostow a moj koles go pinguje ale camow nie krece bo szkoda miejsca na dysku HUAHAHUAHUAHU a screenow nie robie bo mi nei dziala ctrl c i ctrl v :/ XDDDDDDD

caveki 17-10-2009 10:57

@flame war

Jednym słowem. RZAL i BUL mi was :confused:

@hannibal

reported

@topic

fragi słabe 4/10, muzyka pół na pół 5/10, ubijanie kozaków pro 8/10

17/30 :o = 6/10 = 3/5

gyzy

Wertyk 17-10-2009 12:06

fajny pomysl na film ogolnie podoba mi sie

Fokusantyban 17-10-2009 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wilczq (Post 2667860)
Nie będę się wypowiadać na temat samej tibii i "fragowaniu" na n-pvp, powiem tylko, że pod względem technicznym film dobrze wykonany.

Co do autora tematu - jeśli chcesz być darzony jakimkolwiek szacunkiem to nie kradnij pseudonimu aktualnie najlepszemu polskiemu raperowi...

To tylko gra, jakbym nazwał się Piotrek to podjebał bym imię mojemu bratu. A co do najlepszego rapera to kwestia gustu. Fokus dla mnie był autorytetem do rozpadu pfk, posiadam prawie wszystkie oryginalne FIZYCZNE płyty w tym alfa i omega i owa już mnie nie buja jak kiedyś.

Co do fragów solo, tak oczywiście. Lecz zobacz, wtedy jedna osoba musi robić wszystko, w tym lurować a taki delikwent zazwyczaj zdycha poza ekranem gdy np. ciągniemy potwory. Poza tym akcje tego typu są spontaniczne, zawsze lepiej zawołać kogoś by pomógł by potem hejter któremu udało się jakimś cudem wydostać nie popisywał się na forum.
Bo jak ucieknie to gęba mu się nie zamyka, a jak padnie to siedzi cichutko i nie wspomni o tym że ręce mu się trzęsą.

@stiki_iki_jiki
pan się już wypowiedział, pozdrowienia

Hannibal_Lecter 17-10-2009 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2668028)

@hannibal

reported

o jejku chyba sie przejme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! X(X(X(X(X(X(;(;(;(
nie no kurcze 6 pkt dostalem o jaaaaaaaaaaaaaaaaa kurwa nie wiem co zrobic macie moze adres dobregoterapeuty ?!?1/1 ;1

polecam > http://www.miejski.pl/def-663
+
http://img18.imageshack.us/img18/529...onfidentom.gif

"i masz pretensje i wyrzuty ty durny lbie zakuty jstes tak potrzebny jak kotu buty "

Nath015 17-10-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fokusantyban (Post 2668117)
Bo jak ucieknie to gęba mu się nie zamyka, a jak padnie to siedzi cichutko i nie wspomni o tym że ręce mu się trzęsą.

Jak padnie, to stwierdzi ze jestes noobem i nie umiesz grac.

Tharion 17-10-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nath015 (Post 2668282)

"ty kurwo oneoe!!!1111 umiesz tylko trapować cipo nie umiesz w tibie grać!!oneone1111"

<3

/film ofcoz Zajebisty.

Nath015 17-10-2009 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2668294)
"ty kurwo oneoe!!!1111 umiesz tylko trapować cipo nie umiesz w tibie grać!!oneone1111"

<3

/film ofcoz Zajebisty.

Dokladnie. Ale nie widac tego tak bardzo przy zabijaniu 100+ lvli. Za to przecietny 50 knajt powie ci co o tobie mysli xD

Robert Lublin 17-10-2009 19:58

haha po tytule filmu od razu pomyślałem że w podkładzie bedzie pysk ;d
troche nie pasuje do filmu chodź kawałek dobry :PP

Fokusantyban 17-10-2009 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nath015 (Post 2668282)

ty na Celescie dostałeś już swój epicki wpierdziel

Kizon3 18-10-2009 14:32

Jestem pozytywnie zaskoczony, że nie używasz bota :)

Voromexim 18-10-2009 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudimir (Post 2667675)
Skrzywdzili cię tak bardzo dziecko , że flameujesz w każdym threadzie nt. n-pvp ? Idź na tą swoją iridię i ćwicz swe żałosne piwipi , bo ci combo z sd nie wejdzie jak będziesz na*******ać 10vs1 ;/

@topic
filmik b dobry , najs fragi i świetny jak zwykle montaż ;]

Takie posty też są żałosne, bo owszem, na non pvp trzeba myśleć by kogoś zabić, ale widze że dla Ciebie pvp to spam hota sd, gratuluje. Na pvp też trzeba myśleć, trapować, podbijać do tych trapów i multum innych możliwości, a trapnąć jakiegoś ogarniętego kolesia łatwo nie jest ;]

@Topic

Film ładnie zrobiony, no i fragi nawet nawet, najbardziej spodował mi się frag tego ek na dl'ach, bo wtedy było widać najbardziej wasze ogarnięcie.

Tharion 18-10-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kizon3 (Post 2668947)
Jestem pozytywnie zaskoczony, że nie używasz bota :)

Oczywiście że nie, oczywiście

Cytuj:

Takie posty też są żałosne, bo owszem, na non pvp trzeba myśleć by kogoś zabić, ale widze że dla Ciebie pvp to spam hota sd, gratuluje. Na pvp też trzeba myśleć, trapować, podbijać do tych trapów i multum innych możliwości, a trapnąć jakiegoś ogarniętego kolesia łatwo nie jest ;]
Wiadomo że trzeba trapować etc, niemniej jak trapniesz typa to tylko 3.2.1 na vencie albo elfbocik / spam f5 do konca, na non zabawa się dopiero wtedy zaczyna.
Ogarniętych ludzi na pvp (w sumie na non też)jest mało - widać to po camach, castach czy nawet screenach.

//bez hejtu w twoją strone, tak btw.

szkapamujwruk 19-10-2009 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hannibal_Lecter (Post 2667876)
hauhsauhsahuashua nom nom a ja zabijam 8 sorcem lp bo luruje na niego 8 frostow a moj koles go pinguje ale camow nie krece bo szkoda miejsca na dysku HUAHAHUAHUAHU a screenow nie robie bo mi nei dziala ctrl c i ctrl v :/ XDDDDDDD

nie musze ci niczego udowadniac-pokazalem wiele kiedy gralem aktywnie a ci ktorzy sie tym interesowali,bardzo dobrze znaja moje mozliwosci :)

Karo~~

Agrokii 19-10-2009 18:52

http://www.youtube.com/watch?v=5NOrLmDxL-k

^ kolejny filmik FO <3

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.