![]() |
[Youtube] Witaj w rzeźni. Recon!
|
Cytuj:
#top fajny filmik, ale teraz recon jest legenda |
Cytuj:
pewnie mam skrina z twoim zgonem cwaniaku ;) |
Cytuj:
to powiedz jaki ma rozmiar buta wzrost wage imie i nazwisko _/ |
Cytuj:
|
Dobre to jest! :D
|
filmik ladnie złozony, fragi nie specialne; p
|
najs, a jak chcesz, zebym obejrzal w hd to kup mi kompa :d
|
Nic specjalnego ;d
|
#up
Ej ziomek, nie spamuj, bo te "XD" jest zalosne i dziecinne ;o ( to tak jakbys spamowal "AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHA", a kto zazwyczaj uzywa tego rodzaju spamu to chyba nie musze tlumaczyc ) Recon Ci pixela ubil, to idz odrabiaj,zamiast pisac zalosne posty w temacie... zebys przy nastepnym zgonie mial chociaz te pare procent na plus... #thread Film jak zawsze udany, bo od wytwórni fokusprodakszyns ;d fragi tez niczego sobie ;) Ot moje 5 gp. Pozdrawiam |
dzięki za komentarze i polecam też inne moje filmy, może któreś fragi bardziej wam przypadną do gustu.
high5 |
@up
idź na*******ać sobie mw przed mordę na mc drugim charem zrób zdjęcie i się pochwal, że umiesz rzucać mw i masz piwipi |
@up
No to chetnei zobaczymy cie w akcji masterze daj jakies filmiki z wojny w ktorej uczestniczyles lamko chetnie poogladamy. |
Nie przepadam za takimi filmami i ten jakoś też nie specjalnie mnie przekonał, a przede wszystkim skołuj sobie lepszego kompa do montażu bo widać małe zacinki ;x
|
Cytuj:
Cytuj:
#thread Cytuj:
|
Dobrze, że ta druga nuta była w miare bo już miałem wyłączyć ten filmik. Może jestem ślepy ale ja żadnego fraga tam nie widziałem a co do tego wieśniaka na końcu to nie mam pytań. Mógłbyś chociaż napisać jaki to świat, gildia etc.
|
Cytuj:
@topic filmik b dobry , najs fragi i świetny jak zwykle montaż ;] |
Cytuj:
Hejterzy uspokójcie się, po co prowokować? oceniajcie film jak reszta a nie pokazujecie im coś o czym ich hotkeyowe głowy nie mają pojęcia, wiadomo non-pvp trzeba bronić, ale nie koniecznie na forum. Wystarczy zabijać tworząc respekt, jak my. Będzie taki czas ze wszystkie kozaki z pvp przyjdą do nas, na non-pvp zeby moc pograć w war systemie i bić się tylko z enemy a nie z całym światem. /Fokus |
@up
Mamy nowego nostradamusa8o Już widze te tłumy graczy z pvp na poczcie z ojrosami bo chcą wymiatać na non. I żadnego oskarżenia nie było, tylko delikatnie nie którym zwróciłem uwage na znaczenie słowa FRAG (nie tylko w tibii). @down Wtedy fraga ma pociąg... Ty mu TYLKO pomogłeś. Jak dałem koleżance w szkole kanapę i ona zachłysnęła się nią na śmierć to jestem mordercą?? Zresztą to porównywanie do rl jest kretyńskie. |
Sprobuj kogos przywiazac do torow i jak go potraci pociag to powiedz, ze przeciez to nie ty go zabiles.
|
Cytuj:
fajne porownania do rl dajecie koksiaczki moje wy ;* |
ps.3 zapraszam na nerane napinaczu
|
Ladnie to wyglada, jak reszta innych. Co do ogarow z pvp, ciekawe ilu z was zrobiloby cos takiego (zachowajcie swoje przeyslenia dla siebie). Pytanie do fokusa: trapujecie solo?
|
Cytuj:
Karo~ |
Nie będę się wypowiadać na temat samej tibii i "fragowaniu" na n-pvp, powiem tylko, że pod względem technicznym film dobrze wykonany.
Co do autora tematu - jeśli chcesz być darzony jakimkolwiek szacunkiem to nie kradnij pseudonimu aktualnie najlepszemu polskiemu raperowi... |
Cytuj:
|
@flame war
Jednym słowem. RZAL i BUL mi was :confused: @hannibal reported @topic fragi słabe 4/10, muzyka pół na pół 5/10, ubijanie kozaków pro 8/10 17/30 :o = 6/10 = 3/5 gyzy |
fajny pomysl na film ogolnie podoba mi sie
|
Cytuj:
Co do fragów solo, tak oczywiście. Lecz zobacz, wtedy jedna osoba musi robić wszystko, w tym lurować a taki delikwent zazwyczaj zdycha poza ekranem gdy np. ciągniemy potwory. Poza tym akcje tego typu są spontaniczne, zawsze lepiej zawołać kogoś by pomógł by potem hejter któremu udało się jakimś cudem wydostać nie popisywał się na forum. Bo jak ucieknie to gęba mu się nie zamyka, a jak padnie to siedzi cichutko i nie wspomni o tym że ręce mu się trzęsą. @stiki_iki_jiki pan się już wypowiedział, pozdrowienia |
Cytuj:
nie no kurcze 6 pkt dostalem o jaaaaaaaaaaaaaaaaa kurwa nie wiem co zrobic macie moze adres dobregoterapeuty ?!?1/1 ;1 polecam > http://www.miejski.pl/def-663 + http://img18.imageshack.us/img18/529...onfidentom.gif "i masz pretensje i wyrzuty ty durny lbie zakuty jstes tak potrzebny jak kotu buty " |
Cytuj:
|
Cytuj:
<3 /film ofcoz Zajebisty. |
Cytuj:
|
haha po tytule filmu od razu pomyślałem że w podkładzie bedzie pysk ;d
troche nie pasuje do filmu chodź kawałek dobry :PP |
Cytuj:
|
Jestem pozytywnie zaskoczony, że nie używasz bota :)
|
Cytuj:
@Topic Film ładnie zrobiony, no i fragi nawet nawet, najbardziej spodował mi się frag tego ek na dl'ach, bo wtedy było widać najbardziej wasze ogarnięcie. |
Cytuj:
Cytuj:
Ogarniętych ludzi na pvp (w sumie na non też)jest mało - widać to po camach, castach czy nawet screenach. //bez hejtu w twoją strone, tak btw. |
Cytuj:
nie musze ci niczego udowadniac-pokazalem wiele kiedy gralem aktywnie a ci ktorzy sie tym interesowali,bardzo dobrze znaja moje mozliwosci :) Karo~~ |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |