![]() |
Leaver=122 lvl gleba
|
Może poprostu bocił?
|
Trap .
@down Polecam obejrzeć poradnik trapowania zrobiony przez ameriova, a się zdziwisz. |
Cytuj:
|
pare nie ale 20 pewnie tak cos typu larv bomb
|
Dupa siki, jednak to bug po updacie. Sam dzisiaj tak padłem. Niech ktoś szybko leci zaczaić się na Crisne, on też się z takiej pułapki nie wywinie ;)
|
Cytuj:
|
Po prostu jeżeli nagromadzisz kupę potworów w trapie, klient tibii komunikuje, że jest zbyt "tłoczno" i nie można uderzyć żadnego monstera który cię w trapie otacza. Jeżeli nie ma drogi ucieczki... to nie widzę problemu aby ubić kogokolwiek, nawet Crisne... ;)
|
Crisne juz to pewnie przeczytal ale spoko
a po drugie crisne gra na npvp gdzie mozna przechodzic przez ludzi. |
@up
Nie gram od jakiegoś czasu, naprawdę coś takiego wprowadzili? @edit Ja pierdziele, sprawdziłem, naprawdę się da o.0 |
Cytuj:
|
@2up
nie @3up o czym ty człowieku pierd****z?? jakie przechodzenie przez ludzi..X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Leaver padł przez buga po updacie, Vanessa i Thark padli dzięki "zbugowaniu bota"
Cała filozofia. Teraz można zabić każdego bota, bo manual powinien uciec (chyba, że da się złapać w głupim miejscu) |
Hehe... dzięki temu w końcu pozbawiłem życia 56 bota na orc tower =D A myślę ,że to nie jest żaden bug tylko celowe posuniecie cip-softu =] Teraz trapowanie bd dziecinie łatwe.
|
@up
Zabawna jestes, wiesz o tym ze trapowanie jest nie legalne? Lamie regulamin gry? Wiec po co CIp-Soft ulatwial by cos co jest niezgodne z prawem tej o to gry? |
Cytuj:
A zresztą jestem przekonany, że sam też trapujesz/trapowałeś (choć raz). Nie ukrywam, ja też i to wiele razy, ale różni nas jedno: ja potrafię się przyznać do winy (nawet za cenę bana) , a ty nie. @EDIT/ topic Czyli to nie jest żaden bug, czy coś w tym stylu? |
Cytuj:
Cytuj:
|
To "coś" to jakby to nazwać, nie do końca legalny bug.
Tak jak teleport z depo do temple, nadużywanie go jest nielegalne ale nigdy owy błąd zostanie naprawiony. Musieli coś takiego wprowadzić aby zapobiec magebombom z 1sqm, szczególne teraz, gdyż na światach optional pvp taki stos można utworzyć wszędzie. Dla nas wspaniały prezent ^^. |
Od dzisiaj omijam wasp tower. ;x
|
To nie takie straszne dopóki nic szczelnie nie zablokuje drogi ucieczki piętro niżej. Ja bym bardziej omijał drewnianą wieżę ze spiderami ;) Na wasp tower od razu zorientujesz się czy ktoś szykuje blokadę. Próbował ktoś w takim trapie użyć spearów?
|
Potworów nie da się zabić w żaden sposób.
Zablokować kogoś zupełnie można tylko w miejscach takich jak budka, jak wspomniał Brecht. Wasp Tower jest bezpieczne, dopóki ktoś nie zablokuje drogi ucieczki charami na MC... Wieloma charami. Jedno jest pewne, od tego update'u zabić można każdy lvl nie zależnie czy boci, czy nie. Wystarczy tylko dysponować odpowiednimi środkami. |
Chłopaki, wracam do grania na rooku :D.
|
A kogo to obchodzi :D
|
Cytuj:
2up@ Podasz na jakim servie może się przyłącze bo i tak nie mam co robić... |
A mam takie pytanko, czy sprawdził może ktoś ile potworów minimalnie musi atakować żeby nie dało się bić ?
|
I dobrze mu tak,niech gryzie teraz trawe :]
|
Cipsoft ugiął się pod błaganiami sfrustrowanych graczy i naprawił buga-nie buga.
I Tibia znów jest szara... |
Wprawdzie umozliwialo to trapowanie botów, ale moglo byc przyczyna smierci wielu graczy grajacych uczciwie. Sam weszlem do takiego cudeńka nie wiedząc że nie da się wybijać, ale się uratowałem z pomocą A. ;*
|
To jest tylko na swiatach non pvp, prawda?
|
Cytuj:
Już wszystko rozumiesz? |
No to co, że padł? Jak ja z kumplem strapowaliśmy 80 rookstayera na wasp tower, to nie zakładaliście o tym tematu. (http://www.youtube.com/watch?v=CLArRijg_vw)
|
@Hakuje Palte Sety
No co ty? |
No i co, że strapowałeś \o/. Ja trapłem GM'a i jakoś nikt na to nie zwrócił uwagi X(
|
Chodzi o to, że się podniecacie śmiercią 122 lv. I ten tekst "122 lv przecież nie padł od kilku spiderów" (w każdym razie jakoś tak) Ludzie, 200 lvla też da się trapnąć, jeśli się umie.
|
Chyba już to coś nie działa. Dziś trapowałem 56 bota i normalnie atakował mobki z kratki :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |