![]() |
Rzepki Znów Karają
do usuniecia
|
OWNED HAHAHAHA xD!
|
rzepki mogą obciągać.. jak widziałem te pk team, 20 vs 1/10 vs 1/20 vs 2 itp itd
|
Cytuj:
|
najs ekszyn, dobrze, że żyda przytrzymaliście widzicie sami, że po jakimś czasie ludziom odpi.erdala
tak trzymać |
Dobra akcja, wyobrażam sobie co ten ziomek miał w domu xD
|
Każdy w takim trapie sądzi, że jest mądrzejszy od innych, że nie da wbić sobie rs, a jednak każdy jest głąbem jak poprzednik.
|
Fajnie sie wasze filmiki oglada;] dawac wiecej 8o
Sam bym chetnie dołączył do tej gildi gdybym grał :] |
szkoda ze nie ma filmu z carlin ;<
|
hahaha<...>
|
Dobra ... chuy z kolejnym warnem / banem za przeklinanie... ale ja pierdole hahah! Kurwa jakie koczkodany grają w t!p!3 !! haha nie mam pytań brawo Rzepencje tak trzymać ;)
|
Rzepencje XD hahaha :D
Szukacie miesa armatniego? |
serek jest 1 kandydatem
|
File uploaded from IP address 82.177.23.14 (Poland)
Ukrywajcie ip xd |
@2up
Po co? Bo przyjedziesz do koko czikena i go zbijesz? Bueheueheueheu <rofl> |
Jeszcze troche i rzepki przejma wlacze na berylo ojoj:c
|
Cytuj:
|
hahahaha:d
|
@serek wiejski
Byłem ostatnio w sklepie i była promocja na serek wiejski. http://i265.photobucket.com/albums/i...mediamarkt.jpg |
haha XDDDDDDDDDDDddddd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ok |
Cytuj:
Ola rzepka byl sam i ludzie z checia ogladali jego filmiki :P Moze teraz nie sa tacy jak kiedys... Moze to juz nie ten klimat ale to dalej ci sami ludzie co 15 lvlami zabily 65~rpka. Dzieki takim ludziom fajnie gra sie w tibie bo jest poprostu smiech jak 106 lvl wylozy sie na "Rzepencjach" ktore maja mniej niz 4 sdkerow (nie jestem pewien ) :P Hail 123 Hail Rzepa i Seler! |
Ja nie mowie ze robia zle dobrze ze leja cepow takich jak ostatnio jakis ek trapli wbil rsa i full drop ale oni wchodza na respy wywalaja ludzi za friko bo mysla ze sa wladcami serwa ze jak ten low lvl zna kogos to i tak padnie bo przeciez rzepki trzymaja władze
|
Cytuj:
|
Maja z tego rozrywke to czego maja tego nie robic ?
Wladzy nie maja co jest wiadome ale skoro tak to czemu zadna rzadzaca gildia na to pozwala? Jaki Swiat Tacy Ludzie :P Cm0k |
Cytuj:
|
Cytuj:
jednak mogę ci zaświadczyć że nikt od nas nie wbija na respy krzycząc "wy*******aj ja z rzepek" |
Raz Dwa Trzy obiady nie zjecie wy ;(
Lol. Każdy członek rzepek padł od peka przynajmniej po 6 razy \o/ wystarczy wejść w ich pro postacie na tibia.com :( |
http://img682.imageshack.us/img682/2008/jebanynub.jpg:baby:
Odezwał sie pro elf user... Założe się, że ci którzy coś tam pisali o TA, lepiej ogarniają niż ty ze swoim elfikiem, którego 90% funkcji nie znasz ;:baby:;( |
Cytuj:
A tak na serio to nigdy takiego czegos nie robilismy no moze Femor pogromca Deeli ,ale napewno nigdy nikogo nie wyganialismy z expa jesli on tam byl pierwszy ;s przynajmniej mi nic nie wiadomo. |
17:25 Feeder Alchemist [35]: Avrurob RS IN THAIS PZ 15 min 17:25 You see a dead human (Vol:10). You recognize Bethon. She was killed by Avrurob.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
--- vns.rlz dodał 1 minut i 6 sekund później --- Cytuj:
Smiechowy ludzik Tasi rzepka:D |
No to juz wiem jaki masz nick xD Pan L... :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |