![]() |
Rozmowa o Pogodzie - Czy coś na Luzie
No więc założyłem ten temat żeby pogadać o naszej pięknej Pogodzie.
Kocham Śnieg! Po prostu Kocham! Przez noc Napadało od cholery i teraz pozamykali wszystkie szkoły, i zaczyna się laba ;] Śnieg FTW! |
Nienawidzę zimy, zimna, śniegu i wszystko co z tym związane!
CHCĘ LATO! |
Zokar, jestem z Tobą. Dobrze chociaż te kilka tygodni w roku pomarznąć.
|
ta, a potem Wam odejmą od ferii i będzie cool;]
|
Ja mam ferię od 12 lutego, do 22 lutego. Czasami przez tą pogodę strasznie mi się nudzi i chcę iść do Szkoły ;D
|
Kurna w jakim mieście ty mieszkasz, że Ci szkołę zamkneli?
A ja nienawidzę śniegu! |
Cytuj:
|
Lato jest najlepsze. Nie lubię marznąć. A śnieg lubiłem jak byłem 5 lat młodszy. =/
|
Mi z powodu krążenia i latem jest zimno, co dopiero, gdy wychodzę do szkoły, a tu -24C =.=
|
Ja natomiast wole jesien... Poczatek dnia, za oknem mgla i deszcz. Wszedzie szaro i ponuro.
Im love it ^^" |
Cytuj:
|
Cytuj:
ot zmienilbys zdanie gdybys to Ty odgarniał snieg,a nie Twoj ojciec czy starszy brat gdy przed 4 dni z rzedu pada go z 7-10cm na dzien, bedziesz sie cieszyl jak te dni w kotyrhc teraz siedzisz w domu zamienia Ci na szkole wczasie wakacji, pzdr |
Weźcie najlepszych znajomych i wyjedźcie w góry na deske na jakiś tydzień. Zmienicie zdanie o zimie :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zimno jest zle
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzisiaj ojcu samochód zamarzł, i było po wycieczce na lodowisko >< Zaczynam nienawidzić Lodu i Mrozu... ale uśmiechnijcie się wiosna już za 2 miesiące ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Wow, każdy dzień przynosi zmiany, nieprawdaż? @top Lubie zimę jako taką, ale ten śnieg mnie poprostu zabija. Jutro znowu pobudka wcześniej niż słońce wstaje - jak widze za oknem noc i padający śnieg to moja motywacja do życia kurczy się, hmm, szybko. |
Chce ciepło i w końcu wyjść sobie na dwór w koszulce i krótkich spodenkach ;-(
|
Uwielbiam zimę, nawet nie przestałem jej lubić gdy dzisiaj wyjebałem się na lodzie, zdarza się. Narty <3
|
O tak, uwielbiam wymiatać na stoku
Tatry :3 |
zimę lubię, gdy jest śnieg i -4 max, jak jest zimniej, to nie lubię
|
A w sercu ciągle maj!
Wiosna <3 |
Ostatnio doszedłem do wniosku, że zima jest dużo gorsza od lata. Może i w lato człowiek chodzi zlany potem, ale jednak nie ma odruchu obronnego jak w zimę, gdy wychodzi się z ciepłego domu na -10 stopni zimna. Brrr...
Kolejna sprawa - śnieg. Jako kandydat na kierowcę zacząłem go nienawidzić. ;) |
a ja urodziny 27 sierpnia, akurat kursy w ciepłe, nieoblodzone lato zrobię: DDDDD
ale w zimie to oprócz zimna to najbardziej w*****ają mnie kurtki/płaszcze. tak mi w tym niewygodnie... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Niektórzy egzaminatorzy dają więcej luzu kiedy na drogach warunki są jakie są. |
Co w sumie oznacza, że egzamin może być łatwiejszy ^^
|
Cytuj:
Dlatego właśnie ostatnio dużo bardziej nie lubię zimy. ;) Up: Zobaczymy. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wjedz w zakret 90* na oblodzonej drodze z predkoscia 40km/h i nie wpadnij w poslizg. |
Cytuj:
Poza tym uczyłem się kontrolowanych poślizgów. Gdy 3 razy mną zakręciło o 180 stopni, to zrozumiałem, że w taką pogodę nie ma żartów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wczoraj wieczorem -18 oC, czyli globalne jebut jak z samochodu wychodziłem + śnieg zmienił się w lód.
|
Ja cię pytam, w stolicy Śląska napieprza od godziny 12 bez przerwy. Propaganda prognozowa zapowiada ciągłe opady przez cały weekend => paraliż w poniedziałek.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co do pogody dzisiaj to juz kur*a nie mam nerwów -.- @down mowiles bezposednio o poslizgu, a to jest z tym powiazane |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |