![]() |
omg Anni solo :o
Dzisiaj team z Eternii probowal zrobic Annihilatora.. Niestety tylko 1 osoba przeszla go!! Team byl to Sanoxx, Majare, Zuzawoh i Matsuru-uma.. Ostatnia Trojka padla odrazu a Sanoxx zabil wszytsko solo :O
Gratulacje dla niego !!!!! http://dragonball.digimer.pl/ani/UO0004.jpg |
Hmm, możliwe że naprawde to zrobił solo ale głowy nie dam...
Jest to bardzo prawdopodobne bo pod ciałami nie ma krwi..Co znaczy że bardzo długo bij te demony, a to zrozumiałem w koncu to knight ;] Tylko ten skull mnie zastanawia ^^ Gz dla niego :) |
LoLx
Jestem 2 X( )--SZPAN--( a tak poza tym noto stary ja niesqmałem do końca nobo czy ten typ powybijał te 3 osoby czy co ( BO MIAŁ SQLA )
A pozatym stary jak on z tamtąd wyszedł qrwa tam były jescze 4 demony-LoL? On ubił? a pozatym gratz za odwage 8o |
Jak wyszedł? Lol tam jest teleport :P:P A co do skulla to tam był taki hardore ze może missclicka zrobił xD Ale zastanawia mnie gdzie jest ciało drugiego demona o.0
|
no wiesz.
moglby to zrobic, ale przeciez jakby lał te demony meleem to przeciez chyba by nieudalo mu sie zabic all, bo demony sie lecza. ale co to kogo obchodzi wilekie gratz |
koles wlnol explo w demona w kogos i dlatego ma skulllaXD
|
Character information
Name: Sanoxx Sex: male Profession: Elite Knight Level: 129 World: Eternia Residence: Darashia Guild membership: Warrior of Honour of the Reign of Darkness Last login: 09.01.2005 15:32:03 CET Comment: live fast, die young :) Account Status: Premium Account Zdaje mi sie ze on lal z explo albo grupa oslabila 2-giego demona i on dobil... Ale pod cialami nie ma krwi-moze poprostu bug?:P Cytuj:
Pozatym chyba nie masz 1 roku,co ?;) |
Cytuj:
Ciało drugiego demona jest pod Ciałem 1:) |
Gratz dla zioma jeśli inni faktycznie na początku padli.
Cytuj:
|
=]
Ah gratz dla sanoxa dobrze ze chociaz jemu sie udalo ^^ B) Big Gratz.
|
1.gz wykonania qestu
2.spox ss(choc tylko jeden) |
Cytuj:
|
Po 1:
Tam jest teleport do wyjscia. Po 2: 3x Knight i Palek walili z Burst Arrows dlatego ma white skulla. Po 3: On był w srodku stal z 1 demonem, zabił go potem z następnym i sa 2 ciała w jednem miejscu.Ludzie troche inteligencji~ X( |
LoL??
Cytuj:
AHA MOIM ZDANIEM TO PRZED ANNIHILATOREM(nie wiem czy dobrze napisalem) ZABIŁ JAKIEGOS TYPKA!! I DLATEGO MIAL SKULLA Lesavir--->Julera--->Druid--->20lvl--->31mlvl---> Julera 4ever!!! zawsze wierni!! |
Niech bedzie ze zrobiło solo, ale poco mu burst arrowsy były?? Przeciez Knight to Wiele niezdziała nimi... Oto jest pytanie. A skula mial bo moze ktos powiedzial fri itanz przed rozpoczeciem Anihilatora B)
|
Mnie tesh zastanawia skull... tak ogolnie to spoko chociaz musze zauwazyc ze pod cialami nie ma krwi a teoria ze bil je dlugo jest niemozliwa. krew znika po okolo mysle 10 min on ma 129 lv uniesie pewnie duzo uhow ale tak ... ma puste flaski czyli mana fluidy i na pewno nie ma tego 1 albo 2 ma pewnie z 10 15 bp flaskow tyle samo pewnie explo i uhy. nie starczylo by mu uh moim zdaniem na u***anie tego . moj qmpel robil annihilatora to uhasz tak szybko jak mozna a on jeszce musial strzelac z explo i pic mfy zeby robic exori uwazam ze to jest fake :P jush zedytowalem te ringi sory moj blad:P
|
Wielkie GRATZ jesli zrobiles to sam jak tamci padli !!!!! Albo po prostu jest to oszutstwo!!!!
|
taa pewnie dobił demona jak ten miał reda...sam tylko demonów nie mozliwe,jak mówie przy ostatnim demonie kolesie padli on go dobił...
|
Cytuj:
|
Demony nie miały bezpośredniego kontaktu z pozostałą 3 więc krwi nie ma bo zabijały ogniem z odległości, koles walił prawdopodobnie exori bo ma puste flachy w bp.
|
Jak ja widze, że ludzie takie debilizmy wypisują bez przemyślenia to mnie strzela...
Mnie tesh zastanawia skul ale jest cos dziwnego zauwaznie ze gosc ma w backpacku sword ringi a jako nagrode wzial stoneccutera ciekawe dlaczego :p:p:p:p(ej moze on mysli ze stonecuter to sword:p:p) A mnie zastanawia czy używasz tej swojej łepetyny... to są mightringi daltonisto... i w przeciwienstwie do ciebie on mysli... i niepomylilby stoncecuter'a z sov'em 3x Knight i Palek walili z Burst Arrows dlatego ma white skulla. Taaa... a party to oni mieli dla ozdoby? Prawdopodobnie zanim się teleportneli w miejsce quest'a bawili się ze sobą, tzn z osobami ktore tam byly z nimi... i im kibicowali... Demony nie miały bezpośredniego kontaktu z pozostałą 3 więc krwi nie ma bo zabijały ogniem z odległości, koles walił prawdopodobnie exori bo ma puste flachy w bp. Pierwsza twoja teza wydaje się O.K, natomiast co do drugiej bym się niezgodził, poprostu przed questem wypil manasy aby miec manne na full..., mozliwe ze na wejscie uzyl energy ringa... teza ze pil manasy, robil exori i sie uhal jest maloprawdopodobna... (makro?) poniewaz niedalby rady... Co to burstow... no idea, watpie aby z nich strzelal bo by dostal dodatkowe combo z mele od demonka... Panowie (n00by) przestancie powtarzac tych samych informacji zasmiecajac temat zbednymi czesto glupimi wypowiedziami... wyssanymi z palca... Anyways.. Gratz za questa... Btw. Na fake mi to nie wyglada... za dobrze dopracowany bylby... nie widac aby elementy byly doklejane do reszty... @down stfu, plx:P |
ladnie Erbi (Eseks) sie wypowiedziales iles nad tym myslel <joke>
@topic Gratz SS wklej cos wiecej :] |
Erbi po co knajtowi mana na annihilatorze? Przecież exury miotac nie bedzie, a macro to normalka przy wykonywaniu tego questa.
|
Cytuj:
GRATZ wykoniania Quest'u 8o |
sqla mogl miec idac na anni :>
niektory marnuja uhy przed wejsciem tak o freindly fight a jak cos cie bije albo ty cos byjesz to sql nie znika |
a mi sie najbardziej podoba eq typa ktory robil screena
gratulacje ziomus! |
Erbi po co knajtowi mana na annihilatorze? Przecież exury miotac nie bedzie, a macro to normalka przy wykonywaniu tego questa.
Na temat manny już ci ktoś odpowiedział przedemną, nastomiast apropos macro to tylko twoje zdanie, że to normalka... znam ludzi którzy robią to uczciwie... więc nieuogólniaj =] |
Lol a ja z tego co wiem to jak sie stoi na takich przciskach na jakim on stoi toone sie zapadaja pod postacia!!!CZemu ten sie nie zapada??
|
Hmm.. no idea, możliwe, że jest to związane z questem... i ponownym wejscie do pokoju z demonami.. ale nie jestem pewien, musiałbym popytać....
|
Wystarczy obczajic jakiegos filma z Anni i obczajic czy to sie zapada ale teraz mi sie nie chce...
|
LOL! Ludzie przecież exura nic nie daje przy takim naporze demonow. Jak ja chodze blokowac dle czy bk to nie uzywam wogole tego. Dlatego twierdze iz mana szla na exori!
|
Cytuj:
|
Co do kilku spraw to...
@Burst Arrows Nikt z tego nie bil nawet palladyn bo to sa magiczne strzaly po walinieciu masz "exthausted" wiec sie nie uhniesz i dead. Po drugie cos nie wydaje mi sie zeby wzial je z martwych zwlok bo wszyscy maja AOL podczas tego questa (trudno sobie wyobrazic starte mpa czy 30-50bp uh) no i nawet nikt by sie nie bawil w loootowanie zwlok bo tzreba sie ciagle pilnowac 3 sek dobrego combo wystarczy na dead. @~Solo Style~ Nie wydaje mi sie zeby knight zabil solo 2 demony. Jesli widzial ktos film z bubble na czele to wie chyba ze knightem solowanie nie jest takie latwe. Na filmie bubble walila z explo i ice rapierow a tu 6 demonkow to ledwo sie uhasz nie mowiac o zakladaniu might ringow. Tak wiec jest jak ktos wczesniej powiedzial najprawdopodobniej demon mial red hp i byla to kwestia 1-2 minut dobicia go. @Mana Fluidy Calkowicie nie wiem po co tu "manasy" bo demonki i tak wysaja mane. Moze tylko dlatego aby przed wejsciem do anhi~~ rooma naladowac mane i zalozyc energy ring. To daje troszke czasu zalozenie might ringa gdy mana zniknie. @Zapadka Prawdopodobnie dziala tylko w 1 strone jak wychodzisz z rooma wtedy sie zapada a potem juz sie nie zapada :p No i na koniec C-O-N-G-R-A-T-U-L-A-T-I-O-N-S za wykonanie jednego z najutrudniejszych questow. Bo zostaje jescze Demon Helmet i kilka innych "demon invoker" itp. ale widze ze helmet juz masz. |
Cytuj:
buahahahhaha stary naucz sie angielskiego:D:D:D |
hmm nie bende orginalny na pisze GRATZ dla tego pana sam niegdyś walczyłem dla eterni ale to było dawno i nie prawda...
|
na danubi Nox Thunder przezyl tez takie cos:). reszta niestety padla :(:(
|
To jest prawda !
Name: Matsuru-uma
Character deaths 09.01.2005 11:21:21 CET Killed at Level 123 by a demon <-- Anihilator 13.12.2004 17:54:27 CET Killed at Level 121 by a giant spider 05.12.2004 16:47:49 CET Killed at Level 122 by a giant spider 19.11.2004 20:00:19 CET Killed at Level 120 by a demon 15.10.2004 20:29:32 CET Killed at Level 118 by a demon Name: Zuzawoh Character deaths 11.01.2005 20:34:41 CET Killed at Level 110 by a demon 09.01.2005 11:20:35 CET Killed at Level 111 by a demon <--Anihilator 18.12.2004 13:07:00 CET Killed at Level 106 by a blue djinn 15.12.2004 14:27:08 CET Killed at Level 106 by a blue djinn 30.11.2004 16:53:11 CET Killed at Level 103 by Xulodue and by Zafi'rah Name: Majare Character deaths 09.01.2005 11:20:26 CET Killed at Level 112 by a demon <--Anihilator 04.01.2005 17:43:01 CET Killed at Level 110 by a demon 24.12.2004 05:59:07 CET Killed at Level 108 by a dragon 23.12.2004 17:52:08 CET Killed at Level 109 by a demon 09.11.2004 17:51:14 CET Killed at Level 103 by a dragon Te dedy Są mniej-wiencej o tej samej godzinie ,a z koleji dedy sanoxx-a : Name: Sanoxx Character deaths 16.12.2004 21:19:57 CET Killed at Level 126 by Omruc Tylko jeden , więc to prawda że on wykonał go sam |
Cytuj:
|
:d
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |