![]() |
Szczecin ...
Kto z grających w Tibię pochodzi z tego niezbyt pięknego miasta ...
proszę wpisywać Nick w grze, świat, wiek i może nr gg... JEŚLI NIE JESTEŚ ZE SZCZECINA NIE WYPOWAIDAJ SIĘ !!! |
Zagladus, Valoria, 14, 1816861
|
Paroofka Isara 19 1575496 :)
|
Kibus Andrus, AMERA, 14, 2029181
Gumieńce :D P.S. Ostatnio jak byłem w sklepie poczciwie zwanym "Media-markt", widziałem kilka osób gierzących w tibie. Może to ktoś z Was? |
Gimli from Valinor, Hibernia, 14 , 5382831
|
No, tak mało ludzi ze Szczecina?? :D Nie takie małe to miasto!
P.S. Jak nas takie tłumy może byśmy zorganizowali jakieś spotkanie? Napewno odemnie kilku kolesi też by wpadło... Tylko czy wam się to podoba, jesli tak to gdzie i kiedy? |
Wietnam,danubia,11/12,4398206
tu chyba bledu z ortografi nie bylo???:D matecki jak mozesz tez podaj swoj nick itp. ----- By Zaglada Rotfl ! |
Cytuj:
Hmmm, mozna by, mozna by =] |
ehhh znam sporo ludzi ze Szczecina przykłady ....
Azgaroth - 96 lv - Eternia Krwawy Wilk - okolo 70 lv - Eternia Evil-Oles - ok 50 lv - Isara Dna Master Sorcerer - 30 lv - Isara i wiele innych :P mój nick jest na dole :P |
Ja jestem z okolicy :P
Świnoujście :P nicka nie podaje 27 lev (skille 82/78) 23 lata ludzie ze swinoujscia Blant - lev 77 royal pally - Eternia -cos kolo 17 Pamelcia - lev 75- elita knight - Nova lat 27 Ariqa - lev napewno 50 royal pally + Nova -nie wiem Stygmat - nie pamietam - Nova Master Shakur - 35 + knight- Nova - 18 Master Zolwik - 30 + elite knight- Nova Adihash - lev 33 knight- Nova -14 Necrozzy - lev 23 sorc- Nova -16 Agniecha lev 16 druid- Nova - 22 Siwex - lev 32-elite knight- Nova - 16 Mighty Angel -lev 16 druid-Nova -16 Burnedman - lev 34 -knight- Nova Magick Knight -lev 16 + knight- Nova Robercik -lev 40 + (skasowany:()royal pally - Nova-23 Krzesimir lev 20 +elder druid -Nova I jeszcze jedna osoba z okolicy z Miedzyzdroji Kuroishi lev 22 + knight- Nova-23 |
Bueh
Cytuj:
Cytuj:
|
o kurcze ... dużo nas jest :D
To może rzeczywiście jakieś spotkanie gdzieś w dużej kafejce ... ( ja lubię Fenixa ale trochę mały na tyle ludu ... ) Dodam: Fingerout - okolo 70 lv - Danubia Jakieś propozycje miejsca spotkania ... |
proponuje swinoujscie bo ze swinoujscia wiecej osób jest nas bardzo duzo i tak wiekszosci które graja to nie znam
te co wymiwnilem pare postów wyzej znam :P nom to jak ? |
Nom, nie wiem czy był się wybrał do Świnujścia. Jak już to w lato i na wakacje. Ja proponuje np. gdzieś w znanym miejscu w Szczecinie. A co do tamtych Blantów (=P) to nie znam ich. Na forum nie są zajerestrowani, więc. . .
|
Ja też ich nie znam... :D Ale pozatym my - ze Szczecina możemy w Szczecinie a ze Świnoujścia w Świnoujściu... Najwyżej by się w wakacje zrobiło zjazd zachodniopomorskiego nad morzem ... :D . No to jakie propozycje? Tylko trzeba ustalić czy to ma być spotkanie w cafe, żeby sobie pograć czy w jakimś PUBie czy cuś żeby posiedzieć, posłuchać muzy i pogadać... ? Ja jestem za PUBem bo to ma być spotkanie "towarzyskie" a jak każdy gra na innym świecie i zaczną wszyscy w cafe grać to nici ...
|
Siema 4 all! ;)
A więc: Nick - Gwalte Świat - Rubera Wiek (mój) - 13 lat GG - 4895805 |
ja bym wciaz byl za swionujsciem
dlatego ze jest wiecej osób od nas to raz :) a 2 kto wam sie ruszy ze swinoujscia do szczecina :( ale jak cos zrobicie to spoko ja przyjade pub lepszy mozna pogadac o swoich przygodach a w cafe zaraz sie zacznie giercowanie i kicha :/ |
Ja tesh ze Szczecin :D
nick:gewof the dark swiat:danoobia wiek:16lat gg:1421536 I jestem za jezeli chdzi o jakies spotkanie, moze park kasprowicza albo galaxy?? :)) |
oj, w pubie to raczej nie, bo wiekszosc z nas nawet 15 lat nie przekroczyla :P
mysle ze cafee to dobry pomysl ( btw. prawobrzeze czy lewobrzeze:D ) |
Jezeli chodzi o caffe to e-caffe czy do zwyklej ?(
Bo jezei chodzi o e-caffe to nie wydaje mi sie aby byl to zbyt fajny pomysl bo i tak wiekszosc z nas ma kompy w domu a w takiej "kafejce" latwo natknac sie na keylogera :( no i po za tym to ma byc spotkanie a nie kolejna partia w tibie :P Ja mieszkam na niebuszewie i mysle ze mogli bysmy sie spotkac np. w galaxy bo tam jest duzo atrakcji. Teraz bede ferie wiec bedzie troche wolnego czasu :)) i mozna by zorganizowac cos :D |
Ja też tak uważam. To ma być spotkanie towarzyskie a nie cześć, cześć i do tibii ... Też proponowałbym galaxy, ponieważ jest mniejwięcej w centrum miasta i jest w nim wiele atrakcji. Co wy na to?
|
najlepiej zrobic to w miejscu gdzie panie pokazuja sztuke :DDD hehehe zona mnie zabije :D hyhyhy
ale nie tak serio lepiej pub zawsze mozna sie dogadac z wlascicielem ze beda mlodsze osoby itp :) zeby nie bylo I sell voda albo Drink vodka or die :)) Mozna by se bylo powiedziec przy coli (bez alkocholowej :))) a cafe zaczelo by sie granie i czas by szybko zlecial i zaraz by sie wszystkim znudzilo a to wlasnie chodzi oto zeby nie gnic przy kompie tylko uwolnic sie nachwile od tibi i pogadac o niej :) sadze ze w cafe by byly texty w stylu give me that comp or die to rook :)) |
Pub tez nie jest zlym pomyslem i jak mowi Nawigator, wcale nie musi byc alkocholu(no moze troszeczke) :D
Nawigator ty jestes skate'm?? Bo jak tak to sie bardzo ciesze bo chyba nie bede tam sam :)) A cafe odpada, nie spotykamy sie zeby grac tylko pogadac i podzielic sie wrazeniami z tibi :)) Trzeba bylo by sie tez zaczac zastanawiac na d tym pubuem albo gdzies w galaxy(tam mozna cos zjesc, wypic, zagrac w cos :)) ) Jak by nie patrzec wlsnie zaczely sie ferie zimoe i mozna cos w najbliszym czasie zoranizowac. Moze ktos podejmie ie zadania organizacji tego?? :)) |
Możemy również siębie opisać ~. Było by to taka mała atrakcja =P, zgadywanki by były, kto kim jest. Zabrac by można jeszcze aparat i zamieścić na forum nasze spotkanie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
w razie czego ja mam cyfrowke;)
galaxy tez niezly pomysl, chociaz ja wole na prawobrzezu ;P ( no, ale chyba odosobniony jestem z tym prawobrezem ) |
Cytuj:
Fajny pomysl z tymi zdjeciam Ja niestety nie mam cyfrowki, no chyba ze w telefonie [/quote] widzisz moje zdjecie ? to wlasnie z telefony , ktos poruszyl reka i kupa nie ma ladnej fotki :// ja najprawdopodobniej dorobie sie cyfrówki do tego czasu :) |
@ nawi
Chce Ci się jechać te 80km ~ do Szczecina ? Ty jesteś tym z fajka ? @ Gewof Z mojego podpisu też coś powinieneś wywnioskować. |
A na kiedy miejwiecej zrobimy to spotkanie, trzeba zaczac cos polanowac :)) Podajmy moze jakies konkretne terminy i miejsce(pub czy galaxy)
Nawigator z tego zdjecia widac trochu ze ty masz stroj marynarza hehehe :D Plywasz na statkach hehe ?? A co do cyfrowki to Gilim powiedzial ze ma wiec nie ma sie czym martwic. Up. O tobie Zaglada wiedzialem juz duzo wczesniej przegladajac forum na starym koncie jeszcze trafilem na fotki ludzi i tam byla twoja fotka i sam mowiles ze skate;m jestes :D (cos sie stalo bo nagle mam 2 posty mniej :( mialem 26 a teraz jest 24, dlaczego ?( ) |
Cytuj:
Tak ja to jestem ten z fajka Cytuj:
|
Ja propnuje spotkanie w przyszla sobote(7.02.04) w godzinach popoludnioych(12-15) gdzies w pubie albo w galaxy. Najlepej jak by sie spotkaly najpierw kilka dni wczesniej dwie osoby i wszystko zaplanowaly :)) albo na gg bo inaczej nic z tego nie bedzie, trzeba zaczac cos planowac w konkretnych terminach, bo ja chcemy w pubie to trzeba z wlascicielem pogadac o wpuszczeniu osob ponizej 18(sucks) lat :P I niech zaczna sie wypowiadac tez inne osoby a nie tylko ja,nawigator, gilim i zaglada bo jakos tak dziwnie jest :D
|
Cytuj:
hyh ja czekam na termin i przyjezdzam :D nom wlasnie niech inni tez cos pisza co to ma byc ? to nie zebranie starych zgredów tylko graczy wypowiadac sie ale juz ;D ------------------------------------------------------------------------ posta edit: wlsnie jezeli to jest pub, dyskoteka czy cos innego gdzie wstep jest od 18 lat nie mozna tam przyjsc w piatek,sobote ani niedzile gliny rabia najazdy i wylapuja osoby ponizej 18 lat ;/ a po co nam problemy a moze jakis pizz hut albo cos takiego hmm sam nie wiem myslmy dalej :) |
Hmm.... czyzby spotkanie odwolane :( Ciagle nie widac zeby ktos inny byl tym zaintersowany oprocz osob ktore wymienilem a dni leca :( Ludzie zacznijcie cos mowic i zrobmy to spotkanie bo jak tak dalej bedzie to nic z tego nie wyjdzie ;( Nawigato ten pomysl z pizza hut wcale nie jest zly ale jak mowilem to mozemy do galaxy bo tam i pizza hut, kfc itd. :)) A jak wam sie nie bedzie chcialo to ja chetnie spotkam sie z mniejsza grupka osob(nawigator, zaglada, gilim itd.) Nawigator mam prozbe, mozesz mi podac swoj numer gg, napisac na pw albo bezposirednio do mnie na gg(1421536) bo chcialem pogadac co do spotkania :D
|
Może do kina ? ^^
Cytuj:
|
Zagłada miałby mieć swoje zdjątko w necie???
hmmm.. (chichy smiech) (głośniejszy smiech) (rechot) :D a to dobre ^^ |
1. Sory, że mnie tyle nie było ale mój administrator sieci nie umie naprawić usterek, więc teraz mam problemy z netem i nieraz kilka dni jestem pozbawiony tego, jakże pięknego wytworu cywilizacji.
2. Moim zdaniem GALAXY i nie ma co już wiecej gadać ;). 3. W sobote jak Gewof wspomniał chyba jest najlepiej. P.S. Zagadam z rodzicami to mi może kamerkę zapożyczą. Wtedy by się filmik opublikowało :D . I jeszcze ostatecznie kto idzie ? |
Sory zagalada musialem cie z koms pomylic lol :P
OK to moze w sobote moze o 14 w galaxy pod wieza do wspinania lub przy jednej z wind (tych szklanych) np . przy lewej patrzac od skaly do wspinania :P Jezeli wam pasuje to bedzie to ostateczy termin,godzina i miejsce :D I zglaszac sie kto chce przyjsc(i to natychmiast :)) ) |
@Gewof:
Prawie dobrze :D . A dokładniej: Myśle, że koło windy ani pod skałką wspinaczkową nie jest zbyt dobrze, ponieważ tam zawsze kręci się dużo ludzi, a my nie znamy się z wyglądu więc mogą być problemy z rozpoznaniem i zgrupowaniem :/. Niestety nie znam dobrze galaxy - byłem tam kilka razy więc, niech ktoś poradzi może inne miejsce? No w sumie sam nie wiem... :/. Myśle, że lepiej jest spotkać się np. przy wejściu do jakiegoś większego sklepu w galaxy. Np. przed wejściem do Geant-a (jak się stoi naprzeciwko wejść to jaknajdalej po lewej stronie). |
To mam lepszy pomysl, spotkamy sie na samej gorze(2 pietro) przy tej scianie co ma byc multikino. Tam praktycznie nikt nie chodzi bo nie ma sklepow a jezeli to nie odpowiada to mozna tez przy sklepie ecco(zaraz niedaleko wejscia jest) lub jeszcze na 2 pietrze przy sklepie z laptopami i netbookami, on jest tam gdzie salony ery, idei i plusa. Wybierzcie sobie i tam sie spotkamy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |