![]() |
Orc Invasion - Hiberna
|
8o 8o 8o 8o 8o za******
|
Nice.
Zeby na Forterze zrobili coś takiego =P |
kumpel mi mówił bo był tam:) może na zdjęciach będzie Van-Death:D :) atak był jakąś godzine temu:)
|
Najs ale czemu kurde zawsze sie dzieje cos fajnego na swiatach na których nie gram narazie to tylko przezyłem "rat plague in thais" :/
@offtopic. Ale jak widze kolesia o nicku "Kuliga Stary"to normalnie bym go zabił bo ja mam na nazwisko "Kulig"to jst chamstwo ;( ;( ;( ;( ;( |
@up ode.... sie o kuligi^^ on jest spoko;p Moze nicka ma zwalonego ale co tam;p
|
Very Nice!!
Gram na hibernie i troche szkoda że akurat podczas najazdu nie grałem ;( Na screenach widze Zacharjasza i Konstancjusza, którzy zapewne w dwóch zabili połowe orków :D Jeśli ktoś wie to prosze o podanie dokładnej godziny rozpoczęcia najazdu :) |
Za***ist,,,,e
|
ekhm.......
a był ktoś w tej wieży obok Ab?? :)i sprawdzał czy są tam orki?
|
nice trzeba sie do Thais przeprowadzic :D
|
Nice niezły najazd monstrów:]
|
niezły hardkor 8o 8o 8o
|
heh dzisiaj namawialem gm'a na forterze zeby jakis najazd zrobil to tylko mi powiedzial: Sorry, no time. tak samo jak chcialem zeby mi nicka zmienil bo zamiast girl napisalem se w nicku gril i tez nie chcial zmienic bo mowi ze czasu nie ma :(
|
"gril" <-- jakby byl polakiem to by zmienil bo by go nick rozbawil :P:P
|
Wery najs ile ci uh'ow zleciało??
|
Nice ss. I czemuś ty nam Khad z Kazo uciekł do thais?..:P Kto nas obroni jak nam geo i guardy wjazdą..?:P
|
Khad no nic rządzisz :D
Khad niedlugo jakis huncik wrypniemy co nie ^^? cya Elder Thorgall :p |
Huh, ale rzeźnia... Ja nie przeżyłem jeszcze żadnego ataku (nie chodzi o to że zginąłem, tylko o to że żadnego nie widziałem ;))
|
zeszlo 2 bp uh loot: p arm i halberd ;p
|
heheh, podobno najlepszy loot byl z cial ludzi ^^... fsy, k-sety, f-axy, d-shieldy itd. uhy, sdki... ;D
argh! A ja sie spoznilem godzine na to ;D |
Wypassss:)
Już niemoge się doczekać jak u mnie na servie będzie najazd Orc'ów;) |
Suuper
Za....ste screeny . ku..wa , Ja ani jednegi najazdu na zywo nie widzialem :(
Super ssy , gratz |
J`E`b`ać tibie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k~uR~wa trzeba być idiotą żeby grać w takie ścierwo - jesteście idiotami!
|
@up
mama cie nie kocha czy miales deada wlasnie ? @topic ostro ;p moze kiedys i na solce bedzie cos good a nie raty .... |
Spox
Fajne sski , ja dzisaj przezylem najazd goblinow , ale screenshotow nierobilem, bylo to na skale kolo ab (kolo huntera ) .Ogólnie bardzo slaby najazd , napadlo mnie ok 10 goblinow , kazdy dostal po stzrale i wszystko :P
|
:]
No no... obejrzałem wszystkie ss-ki i nawet nawet. Gratz!
|
ty ***any ***u
Cytuj:
***ac to trzba takich s****wieli jak ty a nie tibie człowieku chyba cie ojciec kopał po głowie dlatego *** sie na ryj pedofilu s*******ony |
Soooooper
Wymien caly loot plz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
<@offtopic.
Ale jak widze kolesia o nicku "Kuliga Stary"to normalnie bym go zabił bo ja mam na nazwisko "Kulig"to jst chamstwo > To chodz koles na hiberne i sprobuj szczescia mnie zabic :baby: A jesli ktos moze zglaszajcie reporty o name locka dla mnie :] |
hyhyy fajnie że atak orków jest na większości serwow a ja na mojej azurze trafiłem 3 razy na atak ratów :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |