Cytuj:
Cześć! Chciałbym się zapytać jaki był wasz najlepszy hit na rooku Moj to 27 w Trolla xD Mój kolega przy mnie walnął w rota 34
|
W rota za 34 to mozna walnac z luku, ale to powinienes napisac, bo ludzie sobie myslą ze to bylo normalnie z broni i zapewne sie dziwia, bo istotnie taki hit z broni jest dla wiekszosci osob nierealny i ten twoj kolega tez na pewno nie walnął z broni, tylko w najlepszym przypadku ze speara. Z broni za 34 to moze by i potrafil trafic sunrise, ale na pewno nie ty, ani twoj kolega. :p
Cytuj:
chyba za 39 w spearmana z katyny rządze moje skile to (obecnie) 63 59 namaninie oczywiscie
|
To jest post o roku idioto. Nienawidze takich sytuacji, kiedy "mainiaki" sie bez sensu chwala swoimi osiagnieciami w postach o roku. I wcale nie jestes taki dobry, bo ja na 8 lvlu na mainie robie lepszy hit niz twoje 39 na spermanie. I co, juz podnieta minela zes taki dobry? :p
Cytuj:
Ja się tam wolę nie chwalić bo to nic specjalnego. Poza tym nigdy nie staram się tego zapamiętywać, ale najlepszy był chyba... 40 coś z hatcheta ale w co to już nie pamiętam
|
Kolejny pomylony "mainiak". Czlowieku, czy ty w ogole wiesz co ty gadasz? Hit za 40 coś z hatcheta na roku. Hatchet ma tylko 15 ataku, wiec musialbys miec bardzo wysoki lvl na roku zeby walnac takiego hita. Hity za 40 to moze i potrafi walic sunrise, ale na pewno nie ty i nie sciemniaj bez sensu bo i tak ci nikt nie uwierzy, a jesli ty podales swojego hita z maina to jestes idiota. :p
Cytuj:
Mój kolega na 29 lvlu, puścił hita za 61 z łuku w rotworma, a z poison daggera w goblina za 52. Ja najlepiej na 25 lvlu z łuku 56, ze speara 51, a z poison daggera 49 bodajże,
|
Gratuluje posiadania poison daggera, ale takie hity to wielka sciema, bo ja podejrzewam, ze nawet sunrise nie walnąłby hita powyzej 50 z poison daggera. Wiec pisz lepiej prawde, tak jak wiekszosc osob pisze prawde. :p
Cytuj:
45 z macy w rotwa mam skille 30/30
|
Buhahahahahaha, powiem ci gosciu ze sie osmieszyles. Z macy za 45 nie da sie trafic przy skillach 30/30, a i takich skilli na pewno nie masz, bo nawet sunrise ma niewiele gorsze, a ty jestes od niej na pewno duzo gorszy. Komentarz do skasowania. X( X( X(
Cytuj:
Gdzie na rooku kupie kusze moją nową postacią?
|
Niestety na roku nie mozna kupic kuszy, w zaden sposob nie mozna tez jej zdobyc. :p