![]() |
PKowanie na Trimeże - część 3
Wczoraj z kolegami doszedłem do wniosku ze stare postacie nie są nam potrzebne ponieważ gramy na nowym świecie ( Arcania ) , więc poszliśmy PKować.
Sqad: - Flash Wood ( 59 Elite Knight ) - Blondas (49 Royal Paladin ) - Dark Franek ( 28 Paladin ) Może jakieś bardzo wysokie levele nie padły ale za o na zamku dobrze się broniliśmy :] TUTAJ LINK DO FILMU Miłego oglądania . |
Pomyliłeś się nieco w linku ;))
Ale, żeby zaraz banda idiotów nie zaczęła spamować 'link nie działa' 'popraw to' itd. daję link prawidłowy: http://www.tibianew.republika.pl/megapk.rec *EDIT* Po obejrzeniu filmu: 1) Faktycznie padały same noobki (usprawiedliwione jeśli celem był szybki ban) natomiast z tym potencjałem teamu mozna było troszkę zaszaleć 2) Akcja na zamku - ciekawy pokaz tego, jak łatwo knight może bronić się przed taką ilością przeciwników (w filmie występuje nawet 100 lvl knight) 3) Mało zgrania zarówno po stronie waszego pk teamu jak i tej zgrai przeciwników na zamku (gdyby w strategicznym momencie puscili f-bombę to do konca filmu widać by było tylko <cios><cios><uh><cios><cios><uh>) |
niezly filmik
szkoda ze nie rzuciliscie sie na kogos lepszego (te 18-20lvl to saby przeciwnik byl) niezla banda was przyszla bic,byliscie bez szans,ale oni tez ciala dawali. kiedy nastepny filmik? :) |
nie chce sie cos sciagnac mi
pisze ze nie istnieje takie cos
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cool PK
Najlebsze było to jak 11 level i 8 level oberwali :P Albo jak w koaplni dwarfów Dark Franek ( Czy jakos tak ;p ) oberwał :P |
Stronka cos niedziala,popraw to!
|
A mi pisze ze limit transferow zostal przekroczony. Prosze sprobowac pozniej.
Pozniej czyli kiedy jesli wolno zapytac???? |
|
Kurde chyba nie obejrzalem do konca-ahh ta pamiec -.-
Stara postac mozesz mi oddac :P |
Film świetnie wykonany.Uwielbiam te słowa bezbronnych ludzi"why?" "help" ostatnio tez sie mnie Pk czepiają więc sie nie wymadrzam ale smiesznie jest.Zgodze się z uwagami innych osob że mogliście wyskoczyc na kogoś lepszego(:No ale film mi sie podobał
P.S.Szcerze mi by było szkoda takiej postaci wolałbym sprzedać bo jest sporo warta.No ale to od was zależało.OCzywiscie nie mwoie o tym 28 palku ale o pozostałych Pk-erach |
lol
Szkoda ze nie widziaeliscie tego z mojej perspektywy (Dark Franek :P) ja po tym zamku przez jakies 10min z red paskiem biegalem, a tamte "high levele" ubic mnie nie mogly.
Ktoś mówil, że byliśmy słabo zorganizowani, troche sie z tym zgadzam. Ciała dał blondas jak zobaczyl wieksza ekipe to dal loga bo "było mu szkoda jego postaci" chociaz i tak tu nie gra :> W planach mielismy zabicie 41 knighta, ale byl offline i pewnego palika lecz plany pokrzyżowała nam bitwa na zamku :P |
No takie filmiki to moglbym ogladac na codzien :p i cale szcescie ze w ostatiej chwili udalo sie zalatwic sprawe nie zginiecia :p Troche slaby loot nastepnym razem badzicie bardziej zorganizowani ale i tak wielkie gratz :)
|
" PKowanie na Trimeże - część 3"OMG! Jak można odmieniać taki wyraz w taki sposób!!!
|
Mosqit3 drogi noobku. W tym temacie wypowiadamy się na temat FILMU a nie w jaki sposób napisałem.
Gdybym napisał " PKowanie na Trimera " też byś się przyczepił. Takie są nooby :> |
Po 1: film za***isty wogole lubie filmy z PKowaniem
Po 2: takze sie zgadzam z tym ze nie byliscie zgrani ale tamta ''grupka'' 8o ktora was atakowala takze nie byla zgrana bo mogli was przyblokowac pare razy ale tego nie zrobili,poprostu nie pomysleli Po 3: nie lubie PK, za to lubie takie wlasnie filmy toleruje tylko osoby z red-skullem jak zabija afk'a albo thief'a Jaki moral z tego? Wolalbym zeby nie bylo PK kosztem tego typu filmow! |
Cytuj:
@Raimel Reaktywacja - też mógłbyś się nauczyć linki dawać :p Najpierw dajesz: http://www.tibianew.republika.pl\megapk.rec/ a potem jako poprawiony link w kolejnym swoim poście dajesz: http://www.tibialove.republika.pl\megapk.rec/ .. czyli dokładnie takie same błędy .. |
ChcĘ Zeby Ktos Mi Pomugl
ja chche zeby ktos mi pomugl wrescie uruchomic tibiacam nie chca mi sie otwierac filimi pisze takie cos:::Not knekt .............cos tam failed dobrze niepamietama jak ktos mi pomoze i bedzie gral na azurze dam mu 1k nazywam sie xD :( :( :(
B) Lord Magick B) Lvl: 13 :cup: (bo sie troszku dedowalem):) Świat :: AzUrA :evul: |
fajny filmik zwlaszcza prezez te ostatnie 10-15min :)czegos takiego jeszcze nie widzialem!!!bardzo mi sie podoba ta szybka akcja chodz wasz team zeczywiscie nie byl zbytnio zgrany :p Przychodzi mi na mysl filmik o noobkach na DLe :]
Człowiek rodzi sie zmeczony i zyje aby odpoczac!!! |
Normalnie cymuś film broniliscie sie do ostatniej kropli krwi
a blondas chyba gdzies zwial pod koniec :P Po chodzeniu pod murami juz go wiecej nie widzialem ---------- LESZCZ tak na mnnie mowia B) B) B) |
Spoko film ,najlepsze bylo na zamku podczas tej malej wojny :D
Gratz Obronienia sie przed Takimi lvlami :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |