Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa Grupa - Smakosze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23534)

Raul 17-01-2005 16:10

Nowa Grupa - Smakosze

Chciałbym założyć nową grupę Smakosze. Będzie ona przyjmować wszystkich lubiących dobrze pojeść różnego rodzaju potrawy. Frytki itd. Już mi nie mów Drom, że ta grupa nie ma sensu. -.- Będziemy rozmawiać sobie o swoich ulubionych przepisach. I będzie fajnie i każdy będzie zadowolony. Skoro jest grupa dla słuchających konkretny rodzaj muzyki, to może być chociaż grupo ogólnie o jedzeniu.

Str4t0s 17-01-2005 16:12

Dobry pomysl
HAIL FOOD
Moge byc z toba liderem?<o ile drom zrobi>

Oxygane 17-01-2005 16:12

Popieram, to dobry pomysł, w końcu będe mógł się z kimś wymienić moimi ulubionymi przepisami i porozmawiać o nowych produktach które ciągle pojawiają sie na rynku.

rafal<vaviec> 17-01-2005 16:15

Jestem za bo lubie pasztet;) :p sąd ostateczny się zbliża widze czerwony napis dr.omader

MayGyver 17-01-2005 16:15

megafuckinrotfl

[edite]
@down
bo ja wiem czy to spam
wyrazilem swoj poglad na prywatna wojne miedzy grupa fanow frytek a dromem

mnie to smieszy, jest zabawne
jednakze jesli przyjmie to zbyt ostra forme (a przyjmie na pewno to zostanie temat usuniety)

Str4t0s 17-01-2005 16:15

maygyver.Chyba twoj pierwszy spam :P

By$iu 17-01-2005 16:15

Dobry pomysł, nawet bardzo. Będzie koncik w którym bedzie można pogadać o swoich i cudzych daniach.

Str4t0s 17-01-2005 16:19

Cycu!Mam pomysła!Pod nickiem smakosza moze byc : another smakosz :)

Oxygane 17-01-2005 16:20

May, Scor jest z nami, sam temat przykleił nam ;]

Raczeq 17-01-2005 16:20

Yeah wreszcie cos dla mnie. Pierogi Rox !

Str4t0s 17-01-2005 16:21

nie przyklejil...
Drom chyba sie zastanawia czy zrobic ale ta grupa nie bedzie glupia.Wiem to

]v[ichal 17-01-2005 16:22

Jak to wypali to wchodze ;)
hail

Str4t0s 17-01-2005 16:24

Drom robi grupke.Wyszedl z tematu a jak by mial nie robic to by to wyrazil.Mam nadzieje ze robi...

Raczeq 17-01-2005 16:27

Drom fri grupa plx ^^

Vamerian 17-01-2005 16:28

SUPER POMYSŁ!:P
Banan a'la snickers ROX! Jeśli to wypali dołączam
HAIL SMAKOSZE!

she_devil 17-01-2005 16:38

Niech zyje wolność dla wrazyw i mięsa! Ta grupa musi zaistnieć....

Gewof 17-01-2005 16:40

Gewof mowi TAK grupie smakoszy!

Dr.Unknown 17-01-2005 16:43

Osobiście kiedyś myślałem o takiej grupie, tzn nie rozważałem nad jej powstaniem tylko się zastanawiałem czy taka miałaby rację bytu.

Kubek 17-01-2005 16:53

Raul fajny pomysł - ja sie na to pisze. Wczoraj na obiad byłem w mc'donaldzie (a nie jadlem sniadanie - wienc se troche pojadłem) a na kolacje miałem pizze... Kocham fast food i słodycze, ale lubię też zdrowo i pożywnie zjeść - łazanki i kotlet "komandor" rox ;)

Parys 17-01-2005 16:54

Jestem za! Jak nie Royal Frytex to smkaosze :) Ale i tak ja najbardziej lubie frytki ;)

Hubert-pol 17-01-2005 16:58

Hail SZAMA! :-)

Oxygane 17-01-2005 16:59

Marynata do mięsa

Jak myślicie, w jakiej marynacie mięso jest najlepsze? Mi najbardziej smakuje pikantna firm K****, pisze **** poniewaz na tym forum reklamowanie produktów jest zabronione ;/. A wy jakie lubicie? Może staropolska? albo czosnkowa? Wypowiedzcie się!

Rankor 17-01-2005 16:59

POmieszaly mi sie tematu co do grupy i frytek. Grupa moze teoretycznie nie miec miejsca na forum ale zawsze mozna sprobowac, jesli sie rozwienie, moze po prostu zostac. Jestem za...

Raul 17-01-2005 17:01

Czosnkowa jest dobra, lubię pikantne marynaty. Ale nie mogę podać firmy, bo MatKus uważa, że nie będzie nam potrzebne oddzielne forum naszej grupy. No cóż. :/

Zaglada 17-01-2005 17:30

Pierdo... sie o szafke, moze cos wam dotrze do tych pustych lbow. Przeginacie juz granice dobrego smaku nie mowiac juz o calej reszcie lizusow, ktorzy wyjatkowo chca tak komiczna grupa. Takie cos nie dosc, ze jest zalosne to jeszcze wy na sile ciagniecie mimo, iz Drom powiedzial: NIE.

Str4t0s 17-01-2005 17:32

Drom powiedzial NIE Royal frytex ale nic nie powiedzial about smakossze

Tibiańczyk 17-01-2005 17:42

Jestem za grupa Smakosze. Moja ulubiona potrawa to pizza nr 4 w mojej nablizszej pizzeri xxx.;)

roland 17-01-2005 18:32

Jacy znowu smakosze?? Zapomnieliście już o idei grupy "Royal Frytex"?? Wszyscy już zapomnieli;p Ale jeśli już taka grupa ma powstać, to podpis tylko i wyłącznie "Kocham frytki" może być...

Zindahjira 17-01-2005 18:50

Bardzo lubię jeść, ale uważam że powstanie takiej grupy to przesada. Za chwilę odezwaliby się miłośnicy drinków, piwa, samochodów, kostki brukowej, latarni i innego tałatajstwa ;) Poza tym widzę, że Wasze rozmowy opierałyby się głównie na frytkach i pizzy. O czym tu gadać? Jak grubo pokroić ser i salami?

Obłedny Rycerz 17-01-2005 18:51

No to macie i mój głos! :) .Zapiekanka rox ;)

Bambuko 17-01-2005 18:55

Parówkowym skrytożercom mówimy NIE! Jeśli jeść, to tylko otwarcie - niech wszyscy wiedzą kto smakosz na forum!
Cytuj:

Str4t0s napisał:
Moge byc z toba liderem?<o ile drom zrobi>
Powoli mnie wkurzasz:P Ty koniecznie chcesz być liderem jakiejś grupy? Tak samo w temacie o Losux napisałeś coś w stylu 'taa, xxx ma rację, załóżmy tą grupę, ja i xxx na liderów'.

Dr.Unknown 17-01-2005 19:45

Odnalazł bym się w grupie, bo jak nie jestem przy komputerze to jem i odwrotnie.
P.S: Na forum moderatorów trwa zaciekła dyskusja <joke>

Matheous 17-01-2005 19:58

Taa a ja sie przylacze zeby popatrzec jakie akcje tam sie beda wyprawialy;) W sumie wydaje mi sie ze taka grupa padlaby bardzo szybko, bo w sumie o czym tu mozna gadac? Wasza ulubiona potrawa-kazdy wypowie sie raz. Wasze przepisy-mniej niz polowa sie wypowie, bo nie kazdy experymentuje w kuchni(a juz na pewno nie kazdy 12-15 latek:). No i co? Guano. I nie bedzie o czym gadac:)

PitBull 17-01-2005 20:01

W końcu!!!

Tak to to na co czekałem!!!!
Sam nad tym myślałem, ale chyba za mało obcuje z forum żeby, aż tak sie wtajemniczać!!

Ale pomysł za*****ty !!!!!! Bardzo mi sie podoba, w końcu bedzie gdzie sie wypowiadać o tym co sie kocha xD!!!!!

kudlaty 17-01-2005 22:04

Jedzenie jest nieodzownowna czescia kazdego czlowieka. Gdyby nie jedzenie niebyloby zycia, wiec powstanie tej grupy jest jak najbardziej na miejscu. Skoro sa Artysci, metalowcy, hip-hopowcy, fani Star wars itd. to dlaczego nie moze powstac grupa, ktorej tematem byloby jedzenie. Gwarantuje wszystkim ze to bedzie przelom na forum byc moze zostana odkryte nowe talenty kulinarne, a i inni forumowicze chetnie skorzystaja z przepiow innych, byc moze zacheci to innych do gotowania i przyczynie sie do odewania ich od wirtualanej rzeczywistosci (a w szczegolnosci od nalogu jakim jest Tibia).

JESTEM ZA

JEDZENIE = ZYCIE (A TO JAK JEMY, ZALEZY JAK ZYJEMY).

Shanhaevel 17-01-2005 22:17

@up
Jem by żyć, zyję by jeść. :D

A mnie to zwisa... Choć nie widzę przeszkód...

hoomik 17-01-2005 22:25

sorry, ale w temacie ponizej zostalem imo nieslusznie posadzony o kilka rzeczy, i chcialbym to wyjasnic, wiec posluze sie tym tematem.
Oxygane:
Cytuj:

@Hoomik, nie zabieraj ****a głosu w sprawie którą znasz tylko z forum ok?
podaj chociaz jeden rozsadny powod dla ktorego mialbym nie zabierac glosu w sprawie tej grupy... nie musi to byc taaaaaka lista. Oczekuje tylko JEDNEGO _ROZSADNEGO_ ARGUMENTU.

Raul:
Cytuj:

A wiesz co mnie obchodzi, że nie umiesz sobie wejść na IRCa i tam trochę posiedzieć?
wiem, ze to nie bylo bezposrednio do mnie, ale mimo wszystko mam podobna sytuacje (nie przebywam na #tibia.pl), wiec w pewien sposob wypowiedz dotyczyla rowniez mnie. Otoz wez sobie wyobraz, ze z Irca korzystac umiem, i sadze, ze w stopniu nie mniejszym od Ciebie (nie wykluczam, ze moze nawet i w wiekszym), ale tak sie dziwnie zlozylo, ze mam ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie non-stop przy komputerze i patrzenie, co tez szanowny pan Raul czy Oxygane beda wypisywac na IRCu...
Cytuj:

Sorry, ale uważam, że większość znaczących coś użytkowników na tym forum tam dość często przebywa i mi wystarczy tyle
nie musisz przepraszac za swoja ignorancje... wiec powiesz mi, ze skoro nie przebywam na IRCu, to jestem mniej wartosciowym userem niz ktos, kto na IRCu jest 12/24? With all the respect, ale gadasz od rzeczy
Cytuj:

Jeszcze coś, wiem hoomik, że fajnie lizać dupy modom
to dobrze ze wiesz. Ja niestety takiej wiedzy nie posiadam.
Cytuj:

ale nie umiesz spojżeć obiektywnie?
wystaw sobie, ze caly czas to robie. Niestety, jestem w pewnym stopniu egoista, i zeby "lizac dupy modom", musialbym miec w tym jakis cel, odniesc z tego wymierna korzysc. A ze nie mam widokow na odniesienie korzysci, dlatego zwyczajnie - i znow wystaw sobie - nie "lize dupy modom". Pozwol ze zacytuje Twoje wlasne slowa - "nie umiesz spojRZec obiektywnie?"
Cytuj:

Czy tylko umiesz gadać, że muzyka to nie to samo co jedzenie?
Life is brutal... chcesz porownywac muzyke do jedzenia - Twoja sprawa, have a nice day. Ale daleko na tym nie zajedziesz, gwarantuje.
Cytuj:

To ****a lepiej nic nie pisz.
Nie licz na to.
Cytuj:

le zapewniam, że bardziej znani na forum są na przykład: Oxygane, Gewof, Gonzo czy She. A nie Zindahjira
Owszem. Chociazby dlatego, ze Zinda jest na forum niecaly miesiac. Logiczne, nie? I wez sobie wyobraz, ze Zinda pisze logiczniej, skladniej i ciekawiej niz wiekszosc Twoich "IRCownikow". Ja osobiscie mam lepsze zdanie wlasnie o nim, niz o... a, nie bede juz wytykac palcami o kim, bo znowu ktos mnie posadzi o lizusostwo.

Kurde, rozpisalem sie... ;/

Shardzik 17-01-2005 22:31

Tylko jedno:
What the hell are you doing them??
Na to samo by wyszło jakbysice założyli grupę pt. "Puszyści" :P
Na cicho-ciemną cholere zakładacie grupy tego typu, jeszcze na forum tibia GigaRotfl'n'LoL...
_______________________QUIZ_______________________ _____
Czy kolejna grupa będzie pod tytułem:
a) woźni,
b) Barbie's Fans,
czy:
c) Mili ludzie pijący procentowe napoje śpiący na ławce

____^____^____Bardzo_trudne_prawda_?_____

Bambuko 17-01-2005 22:31

IMO co do tego, że są grupy dla osób słuchających różnej muzyki, zamiast jednej dużej grupy to jest plus, bo ja już widzę co jest w jednej jedynej grupie o grach komputerowych - zamiast grup 'Strzelcy Wyborowi' dla maniaków shooterów, 'Karatecy' dla fanów mordobić i tak dalej mamy jedną grupę, gdzie miłośnicy jednego gatunku gier należeć nie chcą, bo nie widzą potrzeby. Bo w gry gra wiele osób, ale bez przesady, nikt nie gra we wszystkie.

wyseq 17-01-2005 22:59

EKhem!! chciałbym się zapytać ile ważycie? (tajemnica???)
Mi sie wydaje że Smakosz to nie zajada się pizza, hamburgerami, frytkami. Nie szama w McDonaldzie tylko je zdrowo i smacznie :D:D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19.