![]() |
Paladyn na pacc'u
Dość długo nie grałem w Tibie, ale postanowiłem pograć sobie przez zbliżające się wakacje :>
Może mi ktoś poradzić gdzie opłacalnie mogę expić 70-80 RP?:) |
Najlepiej w przyklejonych tematach. Możesz także spróbować w poradnikach, ale wymagają one zrobienia questa pt. "Szukaj".
|
Przez wakacje polecam poexpić na dworze z kolegami :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wiesz, tacy ludzie muszą pohejtować. Sami mają złe życie, więc chcą sobie podbić ego :)
Do 90lvl rób po prostu taski, jakie Ci będzie wygodnie, punkty Ci się przydadzą. Później hunć DLe Fenrock, Frosty, Wyrmy LB i wróć na 130+, jeśli nadal nie będziesz wiedział co bić ^^. |
Dodaj do tych expowisk GSy na wysepce Malada i Bonebesty, gs, necro, na Ramoa, czy nawet Lich hell :) Mysle ze na ten levelek to tez niezle expowiska :)
|
Dziękuje ślicznie :)
|
Nie wierze że mu odpowiedzieliście. A potem dziwić się, że robi się syf na forum ... Czy tak trudno wpisać "Poradnik dla paladyna" w szukajce, wejść do poradnika i poczytać o expowiskach ? Ew. Napisać w przyklejonym temacie ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie rozumiem trochę was, że albo się spotyka z kumplami albo gra w tibie? Dzień trwa od 7-24 ew. do 1-2 zależy kto ile śpi. Powiedzmy że chodzi do szkoły to wraca max 16, lekcje nauka to z 2 godziny, jest 18. Powiedzmy wyjdzie z kumplami, ale nie zawsze ktoś może, nie zawsze się chce. Pozostaje z 3 godziny na pogranie o ile tyle chce mu się pograć.
No chyba że u was granie to min. 10 godzin no to w tym wypadku rzadko można spotkać się z kimś. |
Cytuj:
Nie znalazłem aktualnego poradnika dla paladyna pod najnowszą Tibię. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Poradnik od 1-100 by Esco, czy jakoś tak. Myślisz że MUSI być pod najnowszą tibię, bo przecież dodali 43746734637246734 expowisk dla 70 pallków ? Jeśli nie znaleźliśmy odpowiedzi, piszemy w "Gdzie expić - porady dla niezdecydowanych" i tyle, od tego jest tamten temat. |
Wydaje mi się że z kolejnymi update'ami wprowadzane są nowe rzeczy, jak już na początku podkreśliłem długo nie grałem w tą grę, no ale dobrze, przyznaję Ci rację :)
|
Cytuj:
|
Ale ciężko było mu odpowiedzieć i nie robić kłótni. Co nie ? :P
|
Cytuj:
Wskaż mi miejsce, gdzie napisałem, że nie POTRAFIĘ expić. Jeśli dusisz w sobie jakieś problemy, to nie musisz siać zawiści wszędzie dookoła gdzie się tylko da ;) Jak już widzisz jednak nie łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi. Mimo wszystko, peace i miłego początku tygodnia :) |
Dokładnie, morda, temat za chwilę umrze śmiercią naturalną. Poflamujcie sobie na torgu, tam to lubią (trochę bardziej).
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
www.tibia.wikia.com -> najwyraźniej nigdy nie byłeś na tej stronie, więc zapraszam, tam znajdziesz odp na swoje błahe pytania. |
Specjalnie pogrubiłem słowo POTRAFIĆ, jeżeli tego nie zauważyłeś.
Nie POTRAFIĆ expić, a nie wiedzieć gdzie, to dwie różne rzeczy. To moja ostatnia odpowiedź na twoje naprawdę fascynujące i godne uwagi problemy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP
Człowieku, weź wrzuć na luz. Drążysz i jątrzysz temat aby wyleczyć swoje kompleksy? Ja też nie wiem gdzie mógłbym expić na przykład moim 80 RP, ale to nie znaczy, że jak wejdę na expowisko doradzone przez użytkowników forum to padnę na np. Carniphili... Ogarnij się, do tego nie wiem po kiego grzyba mieszasz do tego nieudolnie politykę, nie wiem co chciałeś osiągnąć waląc suchara o Jarku i ziółkach (których nie potrzebuje, w przeciwieństwie do Ciebie). Jak wiesz o nim tyle ile mówi TVN albo Gówno Wyborcze to się nie udzielaj, zamiast tego idź poczytać jego biografię itp., a dopiero potem go oceniaj. (Dobra, koniec z polityką, bo dostanę w łeb za bycie młodocianym moherem) Rozluźnij poślady. @Topic Rób taski, taski i jeszcze raz taski - od 80 lvl jak będziesz miał siano uzbierane na Assasynki to zwastuj je na hydrach albo ostrożnie na Nightmarach. |
Cytuj:
Nie pierdziel mi tu, że uprawiam politykę. Sam wrzuciłeś do tego tematu więcej polityki, nie rozpędzaj się tak, bo się wykoleisz :( |
Nie ma to jak hipokryzja, nie? O*******asz go przez ostatnie pare postów za to, że nie umie grać (bo nie wie gdzie expić). Fakt, nie musiał zakładać nowego tematu, ale po co go drążyć skoro się jest do niego nastawionym "anty" i "przeciw"?
Nie miałem namyśli tego, że "uprawiasz" politykę (widać nie umiesz czytać ze zrozumieniem), chodziło mi o to, że walisz kiepskie żarty dotyczące polityków - to jest mieszanie, nie "uprawianie", rozróżniaj pojęcia. Pełna zgoda, że wrzuciłem parę linijek tekstu więcej na temat Kaczyńskiego - ale to dowód na to, że stać mnie na więcej niż palnięcie zupełnie niepotrzebnej głupoty politycznej w temacie :). Co do rozpędzania i wykolejenia - tymi słowami pokazałeś, że nie wiesz co piszesz ;] Również to jest ostatni mój post teraz, w przeciwnym razie temat nigdy nie zostanie zamknięty, z powodu niepotrzebnego gadania. |
Od razu po moim poście stwierdziłeś jaki mam stosunek do tej partii, że oglądam TVN (czy raczej Tusk Vision Network) i czytam GW. Mówisz, że stać cię na więcej niż palnięcie głupoty politycznej? Na razie udowodniłeś coś zupełnie przeciwnego (rozumiem, że masz taki a nie inny stosunek do tychże mediów, ale oceniłeś je jednoznacznie negatywnie).
Zapomniałeś dodać, że mój nick z tibii to najbardziej żałosna docinka polityczna :( 3mam za słowo, że to twój ostatni post w tym temacie :) Żeby nie było offtopu: Polecam ten temat |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |