![]() |
Candia Hyde Park
Prosze :> czas zaczac;]
|
Level łatwo przyjdzie a skille tak łatwo nie przyjdą ...
|
Cytuj:
Za tydzień odpisze :D (Musi sie zastanowić) . |
no tak niby wystarczy ale jak ktoś lubi popatrzeć jak jakis 60 lvl wbija mu na expa i kozaczy ty podbijasz jakims 30 lvl i sie nabijasz z gościa ze wiecej expa od niego dostajesz :> lubie takie coś a po za tym szybciej sie expi z dobrym skillem :)
|
Bo skille!
No i trzeba ofc. Ale tak na powaznie, spojrz na to z drugiej strony, jedni wola skillowac zeby potem miec przyjemniejszy exp, ja jak patrze na hity ze skilla 60 to mnie krew jasna zalewa. Kazdy gra wg wlasnego uznania i to nie podlega zadnej negocjacji. Jednak mysle, ze warto wbic chociaz 85 skilla na start. : ) |
Pro :) Elooo
|
Libasa co ty pokazujesz tam dzieciaku :)
|
Cytuj:
|
Ejj Libacja bo padniesz uważaj :D
|
Cytuj:
Choćbyś na 50lvlu miał 1000/1000 to i tak na każdym lepszym potworze padniesz bo większość bije z magii a 300lvl choćby miał 10/10 to bloczy tak samo praktycznie jakby miał 90/90 jak i 120/120 ;) |
Cytuj:
|
Ja tesh!
hehe znaki |
Cytuj:
|
Nie przeszkadza mi, dla mnie możesz do 2015 stać na slimach i wbić 120/120 Karolku :)
http://img691.imageshack.us/img691/6203/xdxdxdf.png |
Ojej Libasa Ale z ciebie Hardcor wiesz poi bossy to cos dla ciebie :*:wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:
|
Cytuj:
Fajne ss'y dawac dalej tez cos wrzuce jak bedzie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w zdjeciach posty usuwaja :< go spinka tu
|
Tam się nikt nie spinał.
Jest ktoś chętny dalej podyskutować o browarkach? Chętnie pogadam :). Aktualnie sącze Ediego. Piwem bym tego nie nazwał. Syf jakich mało. Więcej tego gówna nie ruszę. Próbował ktoś Ciechana? Leży póki co w lodówce i nie wiem czy ryzykować :D |
Cytuj:
|
może mi ktoś powiedzieć co się stało z Agostino?
|
Sprzedal postac z rok temu i gra w LoL'a. xd
|
Ej to kto się z kim spina? :P Bo fajnie tak czytać :P
|
tez juz nie ogarniam kto z kim:D:D8o
|
Cytuj:
Dzisiaj wujas przywiezie mi Kormorana. Jakieś recenzje :)? |
Cytuj:
|
Jasne mocno chmielone Kormoran - dla mnie za bardzo wali tym chmielem. Z początku troche goryczka, potem bardziej słodki.
Te za 8.99 w tesco to jakie to piwo? Wątpie, żeby to było dobre. Kiedyś skusiłem się na taką promocję. Kupiłem czteropak i po pierwszym łyku wylewka ;d. |
specjal. best piwko.
|
Nivaxi to nowy owner jest ;)
|
jak wy pojebane dzieci tibi dalej mozecie w to grac?
|
@Cortez
Nivaxi zeslal na Ciebie kicki. Aug 31 2011, 18:44:07 CEST Died at Level 181 by a mutated bat. Aug 31 2011, 03:45:59 CEST Died at Level 181 by a mutated bat. Mam nadzieje ze juz nie wrocisz odrabiac, bo juz sobie postawilem bota :< |
Cortez , skoro nawet nie rozmawiałeś ze starym ownerem to po co sie odzywasz ,on nie pisał takich bzdur itp , poza tym jest spoko typkiem siema :)
|
Misiecq, mogę go z kimś mylić, a jeżeli to jest nowy owner to tym bardziej nie powinniście sobie zawracać tym głowy. Możliwe, że nowa osoba szukała problemów, a ze względu na czerwone kratki nie mogłem się powstrzymać ;)
|
@ Inverted
No wiec tak prosto z mostu macie 60 typa w guild, kazdy z was wyzywa pyskuje jak wbijamy na was to uciekacie (pyskujac dalej na priv). Moze zalatwimy to inaczej?
Moja (nasza) propozycja : http://i986.photobucket.com/albums/a...90/declare.jpg Bless kosztuja 50k od 250lvla+ spada 4% postaci magicznej i okolo 12% lvla. "Your declaration of war was sent to the guild leader of Inverted! If the leader accepts the declaration of war, the war will start at the next server save provided both guild leaders have the required amount of money in their bank account." noi co wy na to? Bez ssa nie wypada.. http://i986.photobucket.com/albums/a.../johnypada.jpg |
chuj z tego ze ich jest 60?! tam jest z 30 osób na faccu i 30 osób z 50-100lvlami? kurwa tez wojna ,chyba chcecie zabłysnąć bijąc 50/100/150 lvle (z wyjątkiem paru 200/250/250+...) Trzeba było częściej przyjmować wary jak NS było 8o
|
haha dobra impra
http://i873.photobucket.com/albums/a...0100309103.jpg
--- szafa1987 dodał 4 minut i 30 sekund później --- Od prawej w okularkach tusia shot norsen lord konik arah warior pozdro |
Cytuj:
hehe :D |
a ty sie nie pucuj heh ^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |