![]() |
TIBIA Ball Z xD
y0 oturz po 4 godzinach hard pracy ( lol ) stworzyłem (w wmm i paincie ) teledys o TIBI+Dragon Ballu xD. Czemu 0 Tibi I dragon ballu ? Bo je Lubie xD
Link żeby odpalić na necie przez multimedia ( :( wolno jak @@@+mały ekran) http://members.lycos.co.uk/jedijugo/TibiaBallZ***** --------------------------------------------------------------- Link żeby ściągnąć w pliku ***** (jeżeli mi nie ufacie to nie ściągajcie)=odpalacie w czym chcecie, np. Windows media player Winamp itd... http://members.lycos.co.uk/jedijugo/TibiaBallZ***** ^^^^^^^^^^Prawym i zapisz jako |
Eh... gdyby było większe i się tak nie ścinało tylko było ciągłe to było by bardzo fajnie. :) Mało widać... jakość badziwewna. Duży minus. No i nie ma muzyki... szczeże... nie podobało mi się...
|
Cytuj:
POWTARZAM: FILM BYL ROBIONY W PROGRAMIE PAIN (tylko na screenach i fakeach)+ WinXPsowski program Windows movie maker 1) To odetkaj uszy 2) Powieksz obraz 3) Faktycznie ciańka jakość 4) Skoro sie nie podoba to prosze, pokaż jak TY zrobisz coś lepszego ? O ile umisz ... |
1) CinemaPleyer'em odtworzyłem, żeczywiście jest muzyka. Sorry. (WMP mi coś chrzani...)
2) Heh. Powiększone wygląda jeszcze okropniej :P 3) Nom... 4) Nie mam czasu żeby się tym bawić. Ale jednak mółbyś się postarać i jakoś zrobić płynniej... |
No B.Fajne tylko szkoda , że jakoś słabiutka ;(
PS.W jakim programie to robisz? |
Cytuj:
W "Windows movie maker" który jest standardowo w XPku. @Thimburd NIE SZŁO W NIM ZROBIĆ ŻEBY ZDJĘCIA SZEDŁY SZYBCIEJ ! A jeżeli umisz, to powiec mi jak bo dałem na maksymalną szybkość orzewijania ! |
Polecam program CamStudio, nie musiałbyś robić co chwilę screena tylko ustawiasz program i nagrywasz :) No, chyba że to robisz jako faki, no to żeczywiście jest trudniej... ale od czego jest OTServer? :)
|
@up: to prosze bardzo... sprobuj ewoluowac w OTS'ie w jakies SSj(czy jakos tak:P)..:]
|
Ten film jest zajefainy ale de best to były efekty muzyczne :) troszke grafa z***a.. ale ogółem na 10 dostajesz 9
cya |
Super film (ja też lubie Dragon Balla) grafika troche kiepska ale efekty były super rób więcej takich filmów związanych z tibią i dragon ballem :)
|
Filmik jest spoko żeby nie grafa byś miał 10/10 a tak 8+/10 ale fajne były efekty specjalne :cup:
ps. też lubie dragon balla :D |
Całkiem niezły chociaż nie rozumiałem wiekszości napisów (nie umiałem ich przeczytac) oprócz "Zostaw ją" :D ale i tak spoko jak dla mnie 5/5 8o
|
Spoko trzeba było Ganeki Damą demona zabić a nie KaMeHaMehą :cup:
|
"NIE SZŁO W NIM ZROBIĆ ŻEBY ZDJĘCIA SZEDŁY SZYBCIEJ !"
sory ludzie co wy robicie w szkolach no dobra jak ktos bledy wali, albo przecinkow nie stawia to jakos trawie no ale SZEDŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!??!?! bez komentarza... i tak wyglada polskie spoleczenstwo... DO SZKOLY A NIE W TIBIE GRASZ, JAK SIE NAUCZYSZ PISAC TO DOBIERO ZACZNIJ |
Dzwiek jest super tylko że ta grafa do chszanu :/ imie ledwo da sie pszeczytac :p
|
No mi sie podoba :) Tylko jakby jeszcze poprawic jakosc :D to film za***isty. Przypomnial mi dawne godziny spedzone przed telewizorem i ogladanie Songa, Vegety.... A propo Dragon Balla to nie wiecie kiedy w koncu wyjdzie Dragon BAll AF ?? Nie moge sie doczekac :D Kiedys czytalem ze za 10lat ale to bylo z 4 lata temu, a postep technologiczny idzie w gore to powinno byc szybciej...
@Tryt: Napisow moze nie rozumiesz bo nie ogladales tej bajki :> @Thimburd: Cytuj:
@Thomasi: Ale te bardziej dopracowane prace sa czesto mniej smieszne :] Ja wolalbym ogladac film Juga niz kogos innego tylko ze nie tnie sie i jest bardziej dopracowany. Wez poduwage w czym on go robil... a ty go jeszcze krytykujesz. |
Omg
wogule mocny jestes :P najlepsze jak w ssj wchdozi :P:P:P efekty jak na paint i tak duze GRATZ!!
|
Hahaha fajny filmik xD btw. albo mi się zdaje albo ten koleś ma nick ,Goku??:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@offtopic
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Świetne brawo naprawde swiertne.
Grafa nietendy ale pomysł spoko. Masz u mnie wielkiego plusa. |
Nie no pozdro dla tego kto zrobil ten film
jest poprostu zarabisty grafa slaba ale jak na painta zarabisty najbardziej podobal mi sie moment jak ten songo puscil kame-hame-ha. |
Heh Fajne tylko:
1)Ten efekt SSJ brzydki 2)Sciinało(wina WMP?) 3)Wytłumacz mi czemu on sie zaminił w ssj normalny ssj normalny ssj normalny? Chyba ze to freezer był :P. Kto to ten fioletowy? W sumie namenczyłeś sie chyba przy tym a my cie krytykujemy :(. Moze zrób patcha poprawiającego grafike?(goku ma pomaranczową bluzeczke :P) F A J N E! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |