Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   MS scarab distance style^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24472)

Rurewonu 28-01-2005 22:33

MS scarab distance style^^

zamieszczam tutaj mój filmik... niektórzy twierdzą że jest zabawny inni że idiotyczny, ale mi się podoba...^^ oglądajcie i COMMENT PLZ :P
http://www.freewebs.com/rurewonu/movie/loooool.rec

Rychu 28-01-2005 22:34

Widac ze palem nie jestes i chwala ci zato poniewaz:
po pierwsze jak sie gra palem to do strzalu sie zatrzymuje w bieganiu
po drugie jak scarab juz uciaka to ty ni biegaj dodatkowo bo zmniejszasz swoja szanse na trafienie

TO by bylo na tyle :D

Rurewonu 28-01-2005 22:44

rychu

hehe thx za komentarz, dlatego sie nie zatrzymywalem bo miałem wielkie lagi^^ a strzelanie ze strzał to tak samo jak z run.... też musze sie zatrzymać aby oddać strzał i robie tak zawsze... a co do tego drugiego masz racje... pallem nigdy nie bylem nie jestem i niebęde ^^

Iliaden 29-01-2005 16:59

Jeszcze nie sciagnelem ale z checia zobacze :)Pozdro dla ciebie

Rurewonu 29-01-2005 20:56

...

dziex iliaden pozdro nawzajem^^

widze że ludzie oglądajom ten temat ale dlaczego nikt nie komentuje?? przeciez napisalem wyraznie

[SIZE=3]COMMENT PLZ!![/size]

Rurewonu 29-01-2005 21:01

...iliaden

dziex za pozdrowienia..nawzajem^^

dlaczego nikt nie ocenia filmu przecież napisałem wyraźnie
COMMENT PLZ

Prawo Kruka 29-01-2005 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rurewonu
dziex za pozdrowienia..nawzajem^^

dlaczego nikt nie ocenia filmu przecież napisałem wyraźnie
COMMENT PLZ

~Polecenia to mozesz sobie wydawac mamie w domu a nie równym sobie
~Nie podoba ci się Secret Service? Nie wiem co SS ma wspólnego z "top secret" bo nazwy te w gruncie rzeczy w ogóle nie maja związku... Chyba ze zmieniasz sie w Adama i nadajesz nowe nazwy przedmiotom na niebie i ziemi a może po prostu cie po***ało? Nie wiem, moze w mojej gildi jest to czego ty nigdy nie zrozumiesz... Może gildia nie opiera sie tylko na grze a także na przyjaźni i zaufaniu a pogon za skillami i levelem nie leży w gruncie naszych zainteresowań czego ty nie możesz pojąć i gardzisz tym? Ostatnio po przebudowie usunąłem wiekszość ludzi nie tyle że o słabym levelu, co o słabym charakterze. Texty w stylu "SECRET SERVICE n00by" możesz sobie wsadzić głeboko w dupe. A i "polksa mafia" może i rox, nie znam, zalozyles swoja gildie? Fajna nazwa. Polksa mafia.

Srry za gigant offtopa, ale szlag mnie trafil. X(
Co do filmiku to przynudnawy ale nienajgorszy.

Palladni 29-01-2005 22:57

Film denny tak samo jak Rurewonu, on serio jest z***any. Dowiedzialem sie co mówiles omnie ZNOWU w tibi i zato jak cie dorwe w szkole... Aha i z łaski swojej nieuciekaj jak ostatnim razem, oki??

A lagów jakos na filmiku niezabardzo widac....

Btw. Zauwazyłem ze baaardzo czesto zmieniasz gildie, to swiadczy tylko o Tobie i o Twojej Lojalnosci.. powiem tyle : Nieufajcie mu.

tasamko 30-01-2005 04:05

ehh zmienilem swiat a Ty od razu opuszczasz gildie.....no comment a co do filmiku to oscara nie dostaniesz za to.

Iliaden 30-01-2005 13:39

Ale mu dales Raven :D bez obrazy rurewonu :P

A ja musze czekac do wtorku ....az sie ban skonczy .... X(

D@bro 30-01-2005 16:34

Raven co ty odwalasz. Nie obrazaj kumpla sam nie jestes takim bossem moze masz "skille" i "lvl" ale i tak w porownaniu do niektorych jestes slaby...jak slysze o twoich huntach to mi spac sie chce..wcozrajszy d lair z agiem :p Bales sie zejsc na dol tylko na powierzchni na 2x resp siedziales bo lales w gacie :]

Rurewonu 30-01-2005 17:49

omg

do ravena: twoja gildia jest jedną z najgorszych na Tibii ponieważ:
- mają głupiego lidera
- pisze że rekrutujecie tylko najlepszych i że to jest 3 POLSKA gildia na tibii a vickiem jest jakis BR
- przyjmujecie takich tobiaszów...
PS. ładna historia z tymi dressami(twoimi qmplami) ktoś z Nowogardu mi opowiedział^^

do tobiego(palladniego): uciekasz tylko ty i do tego przed rodzicami

do tasamka: sry że opuściłem Polish Army ale nudno tam było(mało członków itp.) a więc NIE OBRAŻAJ SIĘ...

Rurewonu 30-01-2005 17:56

...

markus dziex^^

Właśnie mi sie coś przypomniało... Raven jak miał ~ 50 lvl bał się blokować GSy... jak Maćka Dragona gonił lurnięty GS to Raven uciekał zamiast pomóc

... W Secret service w gruncie rzeczy jest kilka wporzo osób np. Agnazhazar czy Iliaden... popełnili bląd wkraczając w szeregi Secret Service ale mam nadzieję że się jeszcze nawrócą...

Rurewonu 30-01-2005 18:09

...

markus dziex^^

Właśnie mi sie coś przypomniało... Raven jak miał ~ 50 lvl bał się blokować GSy... jak Maćka Dragona gonił lurnięty GS to Raven uciekał zamiast pomóc

... W Secret service w gruncie rzeczy jest kilka wporzo osób np. Agnazhazar czy Iliaden... popełnili bląd wkraczając w szeregi Secret Service ale mam nadzieję że się jeszcze nawrócą...

Prawo Kruka 30-01-2005 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D@bro
Raven co ty odwalasz. Nie obrazaj kumpla sam nie jestes takim bossem moze masz "skille" i "lvl" ale i tak w porownaniu do niektorych jestes slaby...jak slysze o twoich huntach to mi spac sie chce..wcozrajszy d lair z agiem :p Bales sie zejsc na dol tylko na powierzchni na 2x resp siedziales bo lales w gacie :]

To że mam do niego sprawe to nie jest twoja rzecz, nie mów mi co moge a czego nie.... Slyszysz o moich huntach gratz balem sie LOL nie ja sie bałem tylko mój mag nie lubi dragów wiesz dokładnie kto mieliśmy isc na gsy ale jakieś brazuki zajely spawn.... Zaraz mnie bedziesz wysmiewal ze mialem reda no normalnie powod do smiechu... Czy gdzies napisałem że jestem bossem? Gówno prawda, nie mówie nic o sobie tylko o bezcelowości obrazania mojej gildii wyzwiskami bez powodu co mam głeboko w dupie... Nie znasz powodów mojej wrogości wiec nei odzywaj sie... Moze masz informacje tylko z 1 zrodla ale ja wiem co myslec i takie texty tego nie zmienia.... Do ciebie w gruncie rzeczy nic nie mam ale nie rób sobie ze mnie jaj i nie pisz smutów malinowych i nie wkladaj mi do ust slów których nie powiedzialem... A co do ciebie Rurewonu brak mi słow, gildia przyjmuje ludzi odpowiedzialnych a nie tylko Polaków, nie mamy precedensu dla idiotów... Masz cos do Brazylijczyków?

N/C

Prawo Kruka 30-01-2005 18:39

Cytuj:

markus dziex^^

~1 gsa blokowalem w point with no return na 34 levelu gdzie wpadlem przez przypadek

~Maciek stojac kolo drabinki uciekl do dwarven bridge i gs sie przerzucil, nie mialem challenge

~Nie bój sie, oni nie zaluja swojego bledu....

Lyssy 30-01-2005 18:39

mam 1 pytanko <sry ze nie na temat> jak zrobic swojego posta? :baby:

SkiLo 30-01-2005 18:42

frozen

nie ktos wrzuci gdzies indziej ten film

Lyssy 30-01-2005 18:46

to moze mi ktos z tym pomoc? na temat forum jestem zielony, tzn. jak zrobic obrazek kolo imienia w odpowiedzi i jak zalozyc wlasny temat.

Iliaden 30-01-2005 18:51

Cytuj:

do ravena: twoja gildia jest jedną z najgorszych na Tibii ponieważ:
- mają głupiego lidera
- pisze że rekrutujecie tylko najlepszych i że to jest 3 POLSKA gildia na tibii a vickiem jest jakis BR
- przyjmujecie takich tobiaszów...
PS. ładna historia z tymi dressami(twoimi qmplami) ktoś z Nowogardu mi opowiedział^^

do tobiego(palladniego): uciekasz tylko ty i do tego przed rodzicami

do tasamka: sry że opuściłem Polish Army ale nudno tam było(mało członków itp.) a więc NIE OBRAŻAJ SIĘ...

....ej Rurewonu... troche przesadziles .... X(
Ps : Jestes rasista ???A jesli masz cos do Flavous to spie.... ale jesli nie to ok..chociaz nie podoba mi sie co gadasz o SS

Agnazhazar 30-01-2005 18:53

Hunt

W sprawie hunta: Nie było propozycji żadnej, by schodzić na dół czy na inne respy. Respiły sie odpowiednio, więc nie widziałem potrzeby schodzenia na dół. A nie dlatego że Raven się bał. Pozatym nie lubie dostawać dwóch f-wavów jak mam lagi, :] jak moge tego uniknąć. Na redzie raven był bo laga dostał i nie mógł się uhać. Sprawa zamknięta. W sprawie gildi jestem gdzie jestem, jak będe chciał przejść to przejdę i nic mnie powstrzyma. Póki nie ma jakiś wałków w tej gildi to zostanę, nie jest tak źle jak to malujecie :evul: . Kłócie się beze mnie mnie to nie dotyczy. Chciałem tylko wyjaśnić pare spraw.

Rurewonu 30-01-2005 19:07

..

lyssy musisz nacisnąć zakładke "Panel kontrolny użytkownika" i tam zmień avantar..... ale od tego są inne tematy

We are all dead. Like our dreams. Like our imagines. Like our friends. 3rd Polish guild on Pacera. Search for your friends in other guilds. We are not friends. We are brothers. We are not recruiting now ANYONE without 25 lvl and good reason... So be prepared. For death. From our hands. Raven- enemy and rival for many, friend and master for few. Decide on which side you will stand. Our side.... Or side of darkness.

hmmm... gdzie tu masz wzmianke że przyjmujecie br itp.? "3rd Polish guild on Pacera..." a w gildi macie jakiś brazoli...

Iliaden 30-01-2005 19:15

korwa ..... wielkie dzieki rurewonu .... przez ciebie wywalili mnie z gildi ...

Rurewonu 30-01-2005 19:20

iliaden

iliaden czemu cie wywalili z gildii?? albo najlepiej napisz na gg 3193663

Prawo Kruka 30-01-2005 19:22

Cytuj:

We are not recruiting now ANYONE without 25 lvl and good reason... .

hmmm... gdzie tu masz wzmianke że przyjmujecie br itp.? "3rd Polish guild on Pacera..." a w gildi macie jakiś brazoli...

Czy pisze tutaj:

We are recruiting only Polish people?

a Iliadena wywalilem, poniewaz mial level 16... Powiedzialbys pewnie "gildia 16 leveli" na pewno jest ci wdzieczny :evul:

Rurewonu 30-01-2005 19:30

raven

Polish Guild to Polska gildia... tak jak naprzykład Husaria, Polish power, czy Polska Mafia.... a nie jakiś mieszaniec który przyjmuje każdą osobe która raz sprzedała runy liderowi...-.-

Prawo Kruka 30-01-2005 19:33

Cytuj:

Polish Guild to Polska gildia... tak jak naprzykład Husaria, Polish power, czy Polska Mafia.... a nie jakiś mieszaniec który przyjmuje każdą osobe która raz sprzedała runy liderowi...-.-

Na guildchacie leca same polskie texty...
Jezeli nazywasz mnie mieszancem to jestem zmuszony nazwac cie dzieckiem zwiazku ofiar pozaru domu starcow dla niepelnoletnich
Kiedys bylo wiecej obcokrajowcow... Teraz wszyscy obcokrajowcy w gildii to moi dobrzy znajomi ktorzy sa w niej na moja prosbe... ***ie mnie to czy gildia jest polska czy nie, wazna by byla dobra...

btw nice try, chcesz zabic 31 master sorcera przez zlurowanie scorpiona

n/c

Palladni 30-01-2005 19:38

Cytuj:

... 3rd Polish guild on Pacera. We are not recruiting now ANYONE without 25 lvl and good reason...

Powiedz mi ****o łysa gdzie pisze ze tylko polacy, i nikt inny?? Chere Revolt, Hoxu, Flavous, Kryne itd. Niesa polakami a sa w gildi i nienażekaja. Co do tego ze ja niby uciekam przed rodzicami to zobaczymy jutro w szkole...
Co do iliadena, według mnie mógłby byc w gildi, wkoncu był kiedys w gildi... Ale jak wpadnie taki nieumiejacy czytac plotkarz-scierwo to ****a niedobrze sie robi az....
Topic: Ten Film niejest ani smieszny ani nudny...

Edit: ... 3rd Polish guild on Pacera.... 3 Polska Gildia na Pacerze, nie 3 Polska Gildia tylko dla polaków. Lider i wiekszosc gildi = POLSKA GILDIA.

Rurewonu 30-01-2005 20:01

-.-

Polish guild- Polska gildia
Czyli gildia stworzona przez polaków, do której należą tylko i wyłącznie polacy...-.-
Tobi pochwal się wszystkim ile miałeś pkt na testach kompetencji
raven opowiedz tą ciekawą historie o dresiarzach która przytrafiła się tobie przy graniu w piłkę nożną...

PS. Nierozumiem... przecież przyjmujecie tylko qmpli lojalnych i wogule to po 1 dlaczego wywaliliście Iliadena, był on jednym z najporządniejszych członków tej gildi... po 2 macie ZDRAJCE kto wam kiedyś ukradł slim herby i dał mi jak tylko go poprosiłem :P?? po 3 Słyszałem że u was w GH giną rzeczy z pokoików...

Rurewonu 30-01-2005 20:08

-.-

Polish guild- polska gildia
Czyli że grono lidera i vicków to sami polacy a większośc gildii to polacy...

Mówiłeś że rekrutujecie nie patrząc na narodowość ale na lojalność itp... a więc po 1 Iliaden był 1 z porządniejszych osób w tej gildii(po mojemu dobrze się stało że w niej go nie ma.. wyjdzie mu to na dobre...) po 2 macie ZDRAJCE kto wam ukradł kiedyś slim herby itp z GH?? po 3 słyszałem że giną u was różne rzeczy z gh^^

Tobi pochwal się ile mialeś pkt na testach i nie zawyżaj..
Raven opowiedz tą historie o dresiarzach i twoich qmplach podczas gdy grałeś w piłkę nożną...

Palladni 30-01-2005 20:10

Cytuj:

Polish guild- Polska gildia
Czyli gildia stworzona przez polaków, do której należą tylko i wyłącznie polacy...-.-
Tobi pochwal się wszystkim ile miałeś pkt na testach kompetencji
raven opowiedz tą ciekawą historie o dresiarzach która przytrafiła się tobie przy graniu w piłkę nożną...

PS. Nierozumiem... przecież przyjmujecie tylko qmpli lojalnych i wogule to po 1 dlaczego wywaliliście Iliadena, był on jednym z najporządniejszych członków tej gildi... po 2 macie ZDRAJCE kto wam kiedyś ukradł slim herby i dał mi jak tylko go poprosiłem :P?? po 3 Słyszałem że u was w GH giną rzeczy z pokoików...

Stworzona przez polaków, TAK, dla polaków, TAK, dla "innych" OWSZEM, owszem bo sa ludzie których warto miec w gildi z kilku powodów : przyjazn, zaufanie itd. Ile miałem punktów?? 47... Mało, moze i niejestem orłem, ale skoro nalegasz to mówie. Ale jedno pytanie, co to ma do rzeczy ****a??
Co to ma do rzeczy co raven mówił??
Przyjmujemy kumpli, taaa... Dlaczego ila wy***alismy... Niewiem nie ja go wyzuciłem. Zdrajce... tu sie zgodze, ktos za***ał... słyszałem nawet kto... i zato tez w pysk masz. Gina rzeczy unas?? Znowu miałes zły sen po noc z tatą?? Biedaczek...

Rurewonu 30-01-2005 20:20

Buhahahah

tobi jak narazie z tego co wiem ty tylko sypiasz z rodzicami, i nie obchodzą mnie wasze wspólne "zabawy"...
wpier... od ciebie buhahahahaha
wg. ciebie kto kradnie rzeczy z waszej gildii??

Prawo Kruka 30-01-2005 20:20

Cos ci nie pasuje ze bronilem kumpla na boisku i razem z kumplami na***alismy bodajze 5 meneli ktorych jeden ciec wynajal za 20 zlotych? mam sie tego wstydzic? przeciwnie to jest powod do dumy dla mnie

Prawo Kruka 30-01-2005 20:34

Cytuj:

wg. ciebie kto kradnie rzeczy z waszej gildii??

Wpierw musiano by cos ukrasc, a do tego nie doszlo, chyba ze masz na mysli placenie 10 gp przechodniemu czlonkowi i proszenie zeby zabral krzeslo i mowisz ze mamy w gildii zdrajcow i zlodziei.. Bardzo madre

btw pewnie ciebie to bawi ze bije sie meneli.. ty zawsze spieprzasz jestes taki hardy i twardy taki meski konusie wiem jak wygladasz dostalem zdjecie wspolczuje tak tak

Jezuuus ale offtop ciekawe kiedy zamkna ten temat XP

Rurewonu 30-01-2005 22:00

omg

niejaki ave"costam" pytał się non stop kiedyś czy to ja wam cały czas kradne rzeczy z pokoików... Raven a moze powiesz że Slim Herby to wyparowały?? Ja nikomu nie musze płacić 10 gp żeby coś ukradł z waszego GH.... mówie i mam....

Prawo Kruka 31-01-2005 00:46

Slime herby lezaly na ogolnosdostepnym korytarzu a nie w czyims pokoju, kazdy mogl tam wejsc btw sproobj ukrasc te herby ktore tam leza miszczu to juz bede wiedzial kogo wy***ac bo wejsc moga tam bodajze 2 osoby :P

Iliaden 31-01-2005 13:21

>.<

Raven pisales w poprzednich postach ze SS polega na kolezenstwie przyjazni zaufaniu .... nie ******* takich rzeczy bo tak nie jest .... jak gralem Iliadenem i mialem 25 lev to wszystko bylo ok a teraz jak gram od nowa i mam 16 lev to wy*******iles mnie z gildi ... czy to jest kolezenstwo ... Napisales mi na priwate ze Rurewonu napisal ze SS to low lev ... i nie chcesz takich miec... kumple nie przejmuja sie kto cos powiedzial ....

Palladni 31-01-2005 15:18

Niewiem jak to było z Iliadenem, ja tez jestem zdeczka zdziwony ze go wy***ałeś ale mniejsza oto... Maniek powiedz jak ci sie podobało w szkole dzis?? Fajnie sie leżało?? Jutro powtórka jak podejdziesz domnie...

Kietzel 31-01-2005 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawo Kruka
~Polecenia to mozesz sobie wydawac mamie w domu a nie równym sobie
~Nie podoba ci się Secret Service? Nie wiem co SS ma wspólnego z "top secret" bo nazwy te w gruncie rzeczy w ogóle nie maja związku... Chyba ze zmieniasz sie w Adama i nadajesz nowe nazwy przedmiotom na niebie i ziemi a może po prostu cie po***ało? Nie wiem, moze w mojej gildi jest to czego ty nigdy nie zrozumiesz... Może gildia nie opiera sie tylko na grze a także na przyjaźni i zaufaniu a pogon za skillami i levelem nie leży w gruncie naszych zainteresowań czego ty nie możesz pojąć i gardzisz tym? Ostatnio po przebudowie usunąłem wiekszość ludzi nie tyle że o słabym levelu, co o słabym charakterze. Texty w stylu "SECRET SERVICE n00by" możesz sobie wsadzić głeboko w dupe. A i "polksa mafia" może i rox, nie znam, zalozyles swoja gildie? Fajna nazwa. Polksa mafia.

Srry za gigant offtopa, ale szlag mnie trafil. X(
Co do filmiku to przynudnawy ale nienajgorszy.

Podkresle odrazy ze nie znam jednostki o kturej piszesz, ale od kiedy swiat dzieli sie na lepszych i gorszych ? Widze ,ze takze jestes bardzo proamerykanski , nadludzie podludzie nowy selektywny podzial "bydla" tak btw Ty mi takze nie wygladasz na aryjczyka.

Rurewonu 31-01-2005 17:43

buhahaha

no fajnie sie lezalo..ale wpie... mialem buhahahah jedyne lepy to ty dostales^^ bijesz sie jak baba tobi

pochwal sie kto cały dzień chodził z karteczką na plecach " Mamo pozwól żyć" buhahahaha dobre ale ja na to niestety nie wpadłem 1 ;/ GRATZ dla tej osoby która to nakleiła^^

aha DZIECI KAPUSTY ROX!1!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31.